Vizjak obračunal s Koritnikom

Andrej Vizjak, nekdanji gospodarski minister, naj bi med prvomajskimi prazniki obračunal s strankarskim kolegom Koritnikom. Vizjak pravi, da se je le branil.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Andrej Vizjak

Vizjak pravi, da se je le branil. (Foto: Dare Čekeliš)

Kot je poročala oddaja SVET na Kanalu A, se je vse skupaj dogajalo v eni izmed čateških gostiln v Posavju, kjer je minister za gospodarstvo v Janševi vladi praznoval praznik dela. Ob pijači naj bi klepetal s strankarskim kolegom iz Krškega Danilom Koritnikom, ki naj bi ga začel zmerjati. Očital mu je, da krade in lagodno živi na račun slovenskih delavcev. Vizjaku njegove besede niso bile všeč, zato naj bi z njim obračunal.

''Pristopil je mladi gospod in je na nek način provociral, tudi obkladal me je z raznoraznimi žaljivkami, neke vrste agresivno silil vame. Želel sem, da se odstrani, ga tudi pozval, ko pa sem dobil oceno, da me lahko napade, sem ga odrinil od sebe. Če je to prekršek, ga obžalujem,'' pa je dogodek komentiral Vizjak.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 80
boris odreitz 21.10.2011 20:23:03
Vizjak je edini pošten in se zavzema za to da revnih brez veze ne bi bogati mlatili po žepu ki so že tako in tako v revščini vsaka mu čast
Več komentarjev