Maraton

VW Ljubljanski maraton v živo na POP TV

Ljubljana, 22. 08. 2023 15.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pro Plus, največja medijska hiša pri nas, in organizatorji VW Ljubljanskega maratona smo sklenili dogovor o sodelovanju, ki vključuje pravice do prenosa dogodka na različnih vsebinskih platformah v lasti Pro Plus in vlaganje skupnih naporov v promocijo teka in zdravega načina življenja.

Naslednja tri leta bo tako prenos maratona v živo na programu POP TV in na spletni strani 24ur.com. Prvič že v nedeljo, 22. oktobra, z začetkom nekaj minut pred startom prvega nedeljskega teka. Posebna pozornost bo namenjena tudi sobotnemu programu, ki ga organizatorji posvečamo najmlajšim tekačem.

Ljubljanski maraton
Ljubljanski maraton FOTO: arhiv Ljubljanski maraton

Barbara Železnik, vodja projekta VW Ljubljanskega maratona, je ob tem povedala: "Veseli nas, da je tako ugledna medijska hiša prepoznala potencial našega dogodka. In to ne le zaradi čudovitega pogleda na tekačev polne ljubljanske ulice in lova na vrhunske tekaške rezultate. Temveč tudi zato, ker je naše poslanstvo povečevanje priljubljenosti teka in gibanja pri vseh generacijah s takim partnerstvom še lažje uresničljivo."

"Nismo samo ljubitelji filmskih maratonov, ampak radi tudi tečemo. Zato smo zelo veseli, da smo športnim dogodkom, ki jih že prenašamo na visoki ravni, dodali še lokalnega, ki se ga poleg profesionalnih tekačev lahko udeležijo tudi rekreativci. Povezovanje ljudi skozi gibanje nam je izjemno pomembno, ponosni pa smo, da bomo vzdušje s trase tudi dobesedno prenesli čimbližje tistim, ki ga bodo spremljali na POP TV. In verjamemo, da bodo uživali," pa so povedali na Pro Plus.

Ljubljanski maraton
Ljubljanski maraton FOTO: arhiv Ljubljanski maraton

Do današnjega dne se je na Volkswagen Ljubljanski maraton prijavilo že skoraj 8000 tekačev. Veseli dejstvo, da je na najdaljši razdalji dva meseca pred zaključkom prijav prijavljenih že več tekačev kot lani ob koncu prijavnega roka. Izjemno pa se je povečalo tudi število tujih tekačev.

Dodatna vprašanja: info@timingljubljana.si

Več o maratonu na: vw-ljubljanskimaraton.si

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3