Gospodarstvo
Oglas

Z e-računom do nagrade

Ljubljana, 21. 02. 2017 07.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ste vedeli, da povprečni Slovenec na leto porabi kar 148 kg papirja in da za tono papirja posekamo okoli 17 dreves? Da odraslo drevo vsako uro proizvede 1,7 kg kisika, ki zadostuje za dihanje desetih ljudi?

Drevesa pa niso le vir kisika, temveč predstavljajo dom za številna živa bitja ter prostor, kjer se lahko veliko dogaja - družine preživljajo piknike, prijatelji klepetajo, mladi prebirajo študijsko gradivo, otroci tekajo, pari počivajo v senci,… 

Z namenom spodbujanja manjše potrošnje papirja ter varovanja okolja je Javni holding Ljubljana skupaj z javnimi podjetji Energetika Ljubljana, JP Vodovod-Kanalizacija in Snaga pripravil celovito akcijo. Uporabnike javnih storitev želi spodbuditi k prijavi na e-račun ter tako znatno zmanjšati potrošnjo papirja in olajšati upravljanje z računi v gospodinjstvih.

Z e-računom do nagrade
Z e-računom do nagrade FOTO: E račun

Številne prednosti e-računa

E-račun, ki ga uporabniki prejmejo po elektronski pošti ali v spletno banko in nadomešča klasični račun, ponuja hitro, učinkovito in pregledno plačevanje ter prispeva k manjši potrošnji papirja.

Z e-računom do nagrade
Z e-računom do nagrade FOTO: E račun

 

S prijavo na e-račun do privlačne nagrade

Uporabniki se lahko prijavijo na e-račun za storitve javnih podjetij Energetika Ljubljana, JP Vodovod-Kanalizacija in Snaga z izpolnitvijo Vloge za izdajo e-računa, ki je na voljo na www.jhl.si/eracun. Vsi uporabniki, ki bodo izpolnili vlogo do 31. marca 2017, sodelujejo v žrebanju za okoljsko ozaveščene nagrade: letno prenosno Urbano v vrednosti 420 EUR, Urbano v vrednosti 50 EUR, nakup v Centru ponovne uporabe v Ljubljani,…

Enostavna prijava na e-račun

Izpolnjeno in podpisano Vlogo za izdajo e-računa, ki se nahaja na www.jhl.si/eracun, lahko uporabniki oddajo po pošti na Javni holding Ljubljana, Verovškova ulica 70, 1000 Ljubljana, jo skenirano posredujejo na elektronski naslov eracun@jhl.si ali jo oddajo osebno v vložišču Javnega holdinga Ljubljana, Verovškova ulica 70, 1000 Ljubljana.

Uporabnikom dostopni, okolju prijazni

Javni holding Ljubljana in omenjena javna podjetja skrbijo za nemoteno oskrbo uporabnikov 24 ur na dan, 7 dni na teden, vse dni v letu. Storitve oblikujejo in razvijajo z mislijo na uporabnike in okolje, ob tem pa izkoriščajo možnosti, ki jih ponujajo sodobne tehnologije. Njihova prizadevanja niso usmerjena samo v zadovoljstvo uporabnikov, temveč se na različne načine trudijo posameznike spodbuditi k sprejemanju trajnostno naravnanih odločitev in dejanj, ki pripomorejo k ohranjanju okolja in lajšajo njihov vsakdan.

Naročnik oglasa je JH Ljubljana.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1