Domača scena
Oglas

Za nasmejano otroštvo in zdrav razvoj

Ljubljana, 18. 05. 2015 08.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Fisher Price
Komentarji
0

Pomembno je oboje – da so otroci nasmejani, kar pomeni, da so siti, spočiti, ljubljeni in zadovoljni, ter da se njihov razvoj odvija v pravo, zdravo smer. Se strinjate, kajne?

Svetovne statistike so šokantne, pa vendar tudi v Sloveniji število socialno ogroženih družin še kar narašča. V skladu s tem se slabša tudi kakovost življenja in razvoja otrok. Čeprav morda ne vemo zanje, so otroci, ki se soočajo s pomanjkanjem prav blizu nas. Srečujemo jih na ulici, se igramo z njimi na igrišču in morda jih celo osebno poznamo.

Fisher Price - 1
Fisher Price - 1 FOTO: Fisher Price

Slovenci znamo prisluhniti

 

Na srečo imamo Slovenci dobro razvit čut za soljudi, posluh za šibkejše in srce na pravem mestu. Zato radi dobrodelno sodelujemo, pa naj gre za denarno pomoč ali darovanje hrane, oblek in šolskih potrebščin.

Fisher Price - 3
Fisher Price - 3 FOTO: Fisher Price

Podarimo otrokom igro!

Ker verjamemo, da si vsi otroci zaslužijo enake možnosti za igro, učenje in zdrav razvoj se želimo z novo kampanjo, v organizaciji blagovne znamke Fisher Price in Anine zvezdice, spomniti naših najmlajših ter jim nasmejano igro in zdrav razvoj tudi omogočiti. Projekt je zasnovan skladno z vizijo trajnostne dobrodelnosti, ki jo dobrodelna organizacija Anina zvezdica zadnje leto razvija. Njen glavni cilj je pomagati ljudem, jim podariti upanje, jih razveseliti in pokazati, da prav vsi lahko pomagamo.

Kako lahko sodelujete?

Kupite najljubšo igračo blagovne znamke Fisher Price v kateri koli prodajalni v Sloveniji in v vašem imenu bomo podarili 1 eur v sklad za igrače. Ob zaključku kampanje, ki traja od 11. 5. do 30. 6. 2015 bomo nakupili didaktične igrače in jih skupaj z Anino zvezdico podarili otrokom iz socialno ogroženih družin.

Fisher Price - 2
Fisher Price - 2 FOTO: Fisher Price

Ker nam ni vseeno

 

Blagovna znamka Fisher Price zastopa igrače in otroško opremo visoke kakovosti, saj so jo pomagali razviti strokovnjaki. Izdelki so prilagojeni različnim starostim in razvojnim stopnjam ter narejeni tako, da spodbujajo točno določene potenciale in razvojne faze. Podarite malčku igračo Fisher Price in podarili mu boste možnost za zgodnje učenje in zdrav razvoj.

 

Fisher Price izdelki so zagotovo najboljša izbira, saj zagotavljajo kakovostno igro za vse, tudi za tiste, ki si igrač ne morejo kupiti sami. Z nakupom boste pokazali, da ste dobrodelni, a kar je še pomembneje – z otroki, ki vas potrebujejo boste delili ljubezen, znanje in zdrav razvoj. In ker so otroci naša prihodnost, bo ta zagotovo bolj svetla s spominom na nasmejano otroštvo.

Fisher Price - 4
Fisher Price - 4 FOTO: Fisher Price
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni