Slovenija
Oglas

Zakaj nam farmacevti lažejo, da hujšanje ni enostavno?

Ljubljana, 25. 04. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kolikokrat ste obupali nad lastnim videzom v ogledalu? Kilogrami so se le kopičili, vi pa se jih niste mogli znebiti, niti s spremenjeno prehrano, niti z odhodom v telovadnico? Kaj, če vam povemo, da lahko kopičenje kilogramov zaustavite hitro in da nam farmacevtski giganti že več kot 200 let skrivajo informacijo o enostavni regulaciji telesne teže?

Zakaj to počnejo? Stalno poslušamo zgodbe o ljudeh, ki obupno želijo izgubiti kilograme, toda na koncu jih pripisujejo slabi genetiki ali problemom s ščitnico. Razlog pa je zelo enostaven – kilograme kopičimo zaradi pomanjkanja hidroksi citronske kisline, ki so jo farmacevti v tajnem dogovoru s proizvajalci hrane in vladnimi organizacijami največjih svetovnih sil umaknili iz proizvodnje! Letni zaslužek farmacevtov presega nekaj milijard dolarjev, z odkritjem hidroksi citronske kisline pa bi bil ves dobiček izgubljen. Jabolčni kis in podobna prehranska dopolnila so le prevara. Nekaj farmacevtov se je odločilo temu narediti konec, zato so z javnostjo delili resnico.

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20,00 evrov, količine so omejene!

PGC500
PGC500 FOTO: PGC500

Hidroksicitronska kislina je glavna sestavina sadeža Garcinie Cambogia. Dokazano je njeno delovanje pri reguliranju telesne teže na način, da preprečuje tvorbo maščobnih rezerv, z druge strani pa zatira prekomeren apetit. Farmacevti, ki so se odločili spregovoriti o skrivnostni čudežni kislini, so tudi ustvarili edinstven izdelek PGC500 Complex, ki vsebuje hidroksi citronsko kislino in izvlečke sadja. Ta popolnoma naraven certificiran izdelek ima naslednje učinke na vaše telo:

1. Spodbuja izločanje serotonina, ki zmanjšuje občutek lakote in izzove občutek zadovoljstva.
2. Direktno zaustavlja kopičenje maščob v telesu
3. Izgoreva nakopičene maščobe celo do 2,5 kilogramov v tednu dni.

Vprašanje časa je, kdaj se bodo farmacevtski lobiji povezali in storili vse, kar je potrebno za umaknitev izdelka PGC500Complex s tržišča, zato vam svetujemo, da ga naročite takoj!

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20,00 evrov, količine so omejene!

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3