Na naših cestah znova veliko pločevine

Ta konec tedna je eden najbolj prometno obremenjenih na naših cestah. Dolge kolone so se vile tako proti morju, pa tudi v notranjost države in naprej proti Avstriji. Pred potjo vedno preverite prometne informacije, vsekakor pa bodite v prometu strpni in previdni.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Karavanke

Zastoj pred predorom Karavanke (Foto: Promet.si)

Po podatkih prometno-informacijskega centra je to eden najbolj prometno obremenjenih koncev tedna, saj so letni dopusti na višku, svoje dodaja še torkov praznik Marijinega vnebovzetja, ko bo marsikdo v ponedeljek koristil dopust. Številni bodo proste dneve izkoristili za pot na slovensko in hrvaško obalo, kjer je promet najbolj povečan.

V obratni smeri bo promet povečan v nedeljo, ko šolske počitnice zaključujejo na Češkem in delu Nemčije. Gost promet na Prometno-informacijskem centru za državne ceste pričakujejo tudi v ponedeljek in torek, ko bodo turisti zaključevali podaljšane vikende na obali.

Čez dan je bilo najhuje na primorski avtocesti in na mejnih prehodih, dolga kolona pa ostaja pred predorom Karavanke. 

Zastoji so bili tudi na mejnih prehodih, ponekod so za izstop in izstop iz države vozniki in potniki čakali kar nekaj ur. 

Aktualno dogajanje na naših cestah lahko spremljate TUKAJ

Dolge kolone tudi na hrvaških cestah

Tudi hrvaški avtoklub je poročal o dolgih kolonah, ki so se vile tako proti morju kot proti notranjosti Hrvaške. Daljše kolone so bile pred mejnimi prehodi s Slovenijo, o zastojih so poročali tudi z otoka Krk. Tam je bila v nekem trenutku kolona dolga celo 20 kilometrov. 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 153
Didi Pele 13.08.2017 18:10:19
Če bi Curota mala Cvjetanoviča neb skoz visla, za računalnikom,,aja zvečer gre vn s prijatlom,,štirinožnim.
jonbonslon 13.08.2017 18:22:59
kaj si mi fouš,da grem ven s štirinožnim prijateljem in ti boš doma sam kot pes?
Več komentarjev