Zaradi vaje nizki preleti vojaških letal

Začenja se redno usposabljanje pilotov slovenske vojske. Nizko letenje bodo izvajali v štirih smereh, s po dvema aktivnima smerema dnevno. Vaje bodo potekale na vojaškem letališču Cerklje ob Krki, od koder bodo piloti leteli v smereh proti Dravogradu, Vranskem, Ljutomeru, Črnomlju in Kočevju.

Slovenska vojska bo danes začela redno usposabljanje svojih pilotov, ki bo predvidoma potekalo do 28. februarja. Piloti bodo posledično leteli na višinah od 60 do 300 metrov nadmorske višine iz Cerkelj ob Krki v smereh proti Dravogradu, Vranskem, Ljutomeru, Črnomlju in Kočevju.

Nizko letenje bodo izvajali v štirih smereh, s po dvema aktivnima smerema dnevno. Pričakovati pa je po dva pilota na uro. Smer in čas letenja bo vojska določila glede na trenutne vremenske razmere, so še sporočili.

Vaje bodo potekale na vojaškem letališču Cerklje ob Krki, od koder bodo piloti leteli v smereh proti Dravogradu, Vranskem, Ljutomeru, Črnomlju in Kočevju. Pri tem se bodo v največji možni meri izogibali letenju nad večjimi naselji, so sporočili iz Slovenske vojske.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 25
NoExit 14.02.2018 17:10:32
Kolikor ste denarja požrli nam in ga zmetali za filanje pufov lopovom ,bi lahko zgradili sredi Lj.1 KM.visok stolp ...na vrhu stolpa pa laser ,ki bi lahko pokrival celotno državo !! Ampak ne ... treba je imeti jasli ,na katerih se lahko pasejo paraziti ... to,kar ima sedaj kao ...vojska je vse za rafudo ...škoda besed ...
Več komentarjev