Slovenija

Zdravstveno neustrezni kosmiči

Šempeter pri Gorici, 28. 07. 2006 18.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Togres je zaradi zdravstvene neustreznosti iz prodaje umaknil Corn flakes - koruzni kosmiči 500g.

Podjetje Togres iz Šempetra pri Gorici je zaradi zdravstvene neustreznosti iz prodaje umaknilo živilo Corn flakes - koruzni kosmiči 500g italijanskega proizvajalca Lameri. Živilo je vsebovalo presežene vrednosti toksina fumonizin B1 + B2. Kupce Togres poziva k vrnitvi proizvoda na prodajno mesto, so v sporočilu za javnost zapisali v podjetju.

Omenjeno živilo ima LOT številko 60 605 ICF ter datum uporabnosti do najmanj avgusta 2007, pakirano pa je v zalepljeno prozorno folijo, skupna teža proizvoda pa je 500 gramov, so še sporočili.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

zupancicevajama@email.si
31. 07. 2006 15.23
female x Popolnoma se strinjam z tabo.Sem priznam "amater-pecar", zato verjami, da je pivo samo finta.Imas obcutek kako si se dobro najedel-a..hehehe Cvicek pomaga, da lahko jes in jes in pijes in jes. In potem nisi "utrujen" kakor od piva, ampak si zelis bliznjih srecanj z nasprotnim spolom.(ali z istim, vendar sem sam v teh stvareh starokopiten ) .Glede solate ti priporocam, mladi sir, kumarice, paradajz,bela cebula (manj mocna in ne smrdis toliko..)vse narezano na kocke in namesto kisa dodas samo limonin sok.. kaj menis? Ali si ze iskusila vroce pecena reberca na zaru, katera so malo suha, premazana z medom? Poskusi! nasprotje okusov..Super! Vino? Po okusu..ni nujno cvicek..nisem iz dolenjskega konzorcija..hahahaha
caroll
31. 07. 2006 07.41
Sem šla v shrambo pogledat...nimam te firme...drgač se popolnoma strinjam s teboj-zupančič...sam paše pa tut pivo k rebrcam,krompirju,pa mogoče še mal solatke...njami!
zupancicevajama@email.si
30. 07. 2006 13.50
Dobro, da sem razumel kaj je narobe z koruzo!!! (fuminizin?????) hahaha Dobro, da ni nora koruza ali koruzna gripa.Se vedno so najboljsa svinjska rebra in pecen krompir zalito z cvickom!!!
Marko Weber
28. 07. 2006 20.42