Že desetletja prikrivajo zastrupljanje

Prebivalci nekaterih predelov Celja že leta opozarjajo, da se nekaj dogaja z zrakom in zemljo okoli njih. Pripovedujejo zgodbe o boleznih. Pripovedujejo, kako je bilo v časih Cinkarne – delavkam, ki so se vozile v službo s kolesom, so nogavice na poti razpadle, živali so živele največ leto ali dve.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
 
Sputnik84 13.02.2014 08:01:52
SLOVENSKI PRIPYAT - Chernobyl ... Sploh si ne zavedamo, kaj nam delajo. Važen je denar. Denar in bogastvo sta žal pomembnejša od človeka. Ker nas je preveč je v interesu, da jih čim več umre. Dejstvo je, da je bil človek koristen v industriji in gospodarstvu do pojava računalnika in robota. Sedaj pa je samo breme splošni družbi. Delajo na tem, da bodo sintetično ustvarili reven sloj ljudi, jih zastrupljali s slabo hrano in onemogočili dostop do zdravstva. To kar se v Celju dogaja je primer kapitalističnega egoizma. Kapitalistični egoizem pa je požrešen. Preveč je bogatih, da bi lahko revni zopet postali normalni dostojni ljudje. Življenje v Sloveniji danes je v istem rangu kot v Romuniji ali v Rusiji. Žal si zatiskate oči pred resnico če menite da ne. Vendar je. Tako nas na žalost uvrščajo naši novi zahodni germanski bratje. Med zelo revne in uboge ljudi slabo razvitih držav.
Več komentarjev