Slovenija
Oglas

Znanost napreduje: Izgubite 900 kalorij dnevno brez spremenjenih prehranskih navad in aktivnosti!

Ljubljana, 16. 03. 2017 07.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hitre diete ne nudijo rezultatov, temveč nam kot bumerang vrnejo vse kilograme. To so verjetno izkusili vsi, ki so skušali shujšati pred poroko ali prihajajoči rojstni dan. Radi jemo in ne želimo se odpovedati našemu uživanju v hrani, toda včasih se zdi, da je edina rešitev ravno v kaznovanju samega sebe z ukinitvijo slaščic.

Znanstveno je potrjeno dejstvo, da morate za uspešno hujšanje porabiti več kalorij, kot pa jih vnesete v svoj organizem. Priporočen minimalni vnos kalorij znaša 1200 kalorij, toda za postopne rezultate, ki ne bodo vplivali na vaše zdravje, se priporoča tudi postopna izguba kilogramov.

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20,00 evrov, količine so omejene!

Britanski znanstveniki so izvedli raziskavo nad aktivnimi snovmi in izvlečki različnih rastlin ter prišli do zaključka, da obstaja način za uživanje hrane, a hkrati za hujšanje. Raziskava objavljena v uglednem medicinskem časopisu „Journal of International Medical Research“ je pokazala, kako je majhna prilagoditev organizma glede vnosa pravih snovi, oziroma tistih, ki pospešujejo našo presnovo in pretvarjajo maščobe v energijo zelo pomembna, in sicer tako pomembna, trdijo, da telovadna sploh ni več potrebna.

Getfitsmart
Getfitsmart FOTO: Getfitsmart

Da bi testirali te teze, smo pristopili h kliničnemu raziskovanju tablet, ki so jih proizvedli tekom izvajanja poskusa, ter jih imenovali PGC500. Cilj tablet je bil pokazati, kako se organizem lahko prilagodi večjemu vnosu škroba n sladkorja. Po testiranju na laboratorijskih miših so se odločili pristopiti k testiranju na kontrolnih skupinah.

„Testiranja so pokazala izjemne rezultate, saj je 9 od 10 testiranih oseb v mesecu dni pričakovano izgubilo tudi do osam kilogramov na področju trebuha in stegen. Takšen rezultate pripisujemo edinstveni združitvi najboljšega iz narave – hidroksi citronske kiseline in izvlečkov iz različnega vlaknastega sadja in zelenjave, kot so banane.“

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20,00 evrov, količine so omejene!

V raziskavi so pojasnili, kako kislina skupaj z izvlečki ugodno deluje na spojine v telesu tako, da pospešuje procese v telesu, ki so sicer upočasnjeni zaradi neenakomernega vnosa hrane. Kljub vnesenim kalorijam tekom dneva, pa ena tableta dnevno deluje tako, da „uči“ organizem, kako procesirati hrano in snovi, ki se iz hrane razporejajo po celem telesu.

Znanstveniki nasprotujejo temu, da bi izdelek PGC500 imenovali „tablete za hujšanje“, saj to ni njihova primarna funkcija. „Tablete pomagajo človeškemu organizmu, da se navadi na različno hrano, še posebej tisto, ki jo niso konzumirali pogosto. Toda na neki način jih lahko imenujemo tablete za hujšanje, saj izpolnjujejo tudi to funkcijo.“  PGC500 tablete so pred kratkim dostopne tudi v Sloveniji – sodeč po rastoči popularnosti v tujini in po učinkih, ki jih tablete nudijo, se zdi, da smo pred vrati znanstvene revolucije hujšanja.

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20,00 evrov, količine so omejene!

Naročnik oglasa je Core Labs Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni