Zanimivosti
Oglas

Zunanje in notranje senčenje

Bled, 25. 09. 2015 07.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Senčila Bled
Komentarji
0

Zunanje in notranje senčenje gresta vedno z roko v roki, vsak tip pa ima seveda svoje prednosti. Pomembno je, da v bivalnih prostorih ohranjamo primerno temperaturo za bivanje, delo, počitek.

Osnovno senčilo pri tem so zunanje ATON ŽALUZIJE, s katerimi preprečujemo segrevanje stekel in posledično ogrevanje prostora. S poljubno nastavitvijo lamel si prilagajamo tudi nivo svetlobe.

Senčila Bled - 2
Senčila Bled - 2 FOTO: Senčila Bled

Tako prihranimo veliko na energiji, zmanjšamo ali celo izničimo potrebo po dodatnem hlajenju prostorov in ohranjamo klimo čim bolj naravno in zdravo. Žaluzije so tehnološko izjemno dovršen produkt v smislu dovršenosti detajlov, izbire barv in različnih profilov ter načina vgradnje. Estetsko najbolj dovršena in funkcionalna je trenutno ATON Z 90 INTEGRA pri katerem so bočno vijačena vodila potopljena v fasado in pritrjena s skritimi vijaki v originalno izdelan utor v špaleti. Montaža poteka brez vrtanja in vijačenja v okenski okvir. Možnost ročnega ali motornega pogona. 

Senčila Bled - 1
Senčila Bled - 1 FOTO: Senčila Bled

Notranja senčila svojo funkcijo senčenja dopolnjujejo z dekorativnostjo, saj so praktično del notranjega interiera. Preprečujejo vdor sončnih žarkov v prostor, povečajo zasebnost v prostorih in pričarajo prijeten ambient.

Senčila Bled - 6
Senčila Bled - 6 FOTO: Senčila Bled

Naši NOTRANJI ROLOJI z opremo EOS® in EOS® 500, ki je bila leta 2012 nagrajena s strani "iF Product Design Award", so bili ustvarjeni za preprosto montažo, lahko upravljanje, zanesljivost ter izjemno trpežnost.

Senčila Bled - 3
Senčila Bled - 3 FOTO: Senčila Bled

Poglavitne prednosti
- Visoko vzdržljiva oprema in sistem upravljanja zagotavljata gladko in zanesljivo upravljanje.
- Zmagovalen sistem EOS® 500 se lahko prilagodi izjemno velikim okenskim površinam.
- Lažja montaža z univerzalnimi konzolami, ki imajo integriran samouravnalen mehanizem in lahko združevanje senčil.

Senčila Bled - 4
Senčila Bled - 4 FOTO: Senčila Bled

- Neprekosljiva serija čudovitih tkanin s certifikatom Oeko-Tex® v osupljivih barvah s široko paleto tekstur in različnih stopenj prosojnosti.
- Nadstandardna izbira nadzora vdora dnevne svetlobe in zasebnosti z brezkompromisno kakovostjo in trajnostjo.
- Naša kolekcija blaga za notranje roloje ponuja pestro izbiro platen in predstavlja paleto čudovitih barv, širok izbor vzorcev in tekstur ter različnih stopenj prosojnosti.

Senčila Bled - 5
Senčila Bled - 5 FOTO: Senčila Bled

- Velika večina blaga iz naše kolekcije se lahko pohvali s certifikatom “Oeko-Tex® Standard 100”, saj ne vsebuje potencialno nevarnih substanc (barvil, kemikalij).

Dobro svetovanje na osnovi individualni potreb je seveda temelj za najboljšo rešitev, ki navduši!

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3