FOTO: Ena od osumljenk naj bi Kim Džong Nama omamila z neznano kemikalijo. Umrl je na poti v bolnišnico

Iz Malezije so sporočili, da so aretirali tudi drugo žensko, osumljeno umora Kim Džong Nama. Podrobnosti sicer še vedno niso znane, a predstavnik policije je dejal, da se je ena od žensk prikradla za žrtvin hrbet, iz torbice potegnila krpo, ki je bila namočena v neko kemikalijo in z njo prekrila njegov obraz.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (12)

 • zastrupitev kim džong nama - 12
 • zastrupitev kim džong nama - 11
 • zastrupitev kim džong nama - 17
 • zastrupitev kim džong nama - 16
 • zastrupitev kim džong nama - 13
 • zastrupitev kim džong nama - 9
 • zastrupitev kim džong nama - 5
 • zastrupitev kim džong nama - 4
 • zastrupitev kim džong nama - 3
 • zastrupitev kim džong nama - 2
 • zastrupitev kim džong nama - 8
 • zastrupitev kim džong nama - 19

Smrt Kim Džong Nama, polbrata severnokorejskega voditelja Kim Džong Una, je še vedno zavita v tančico skrivnosti. Šef malezijske policije Sri Khalid Bin Abu Bakar pa je medijem sporočil, da so po sredini aretaciji osumljenke z vietnamskim potnim listom, v četrtek okoli druge ure zjutraj po lokalnem času prijeli še drugo žensko, ta je imela indonezijski potni list. Kot poročajo tuji mediji, pa naj bi obe Azijki delali kot severnokorejski agentki. Prijeli pa so še moškega, ki naj bi bil fant ene od osumljenk, poroča agencija Reuters. 

zastrupitev kim džong nama - 15

Novica o smrti Kim Džong Nama je obkrožila svet. (Foto: AP)

Še vedno niso znane podrobnosti, kako naj bi se umor zgodil. Predstavnik policije Fadzil Ahmat je sicer za Reuters pojasnil, da se je ena od žensk prikradla za žrtvin hrbet, iz torbice potegnila krpo, ki je bila namočena v neko kemikalijo in z njo prekrila njegov obraz. 

Po napadu je Kim Džong Nam poiskal pomoč in dejal, da ga je nekdo napadel in da se mu vrti. Sprva so mu pomoč nudili na letališču, a se je še vedno počutil slabo, na poti v bolnišnico je umrl, je še pojasnil Ahmat. Kot piše CNN, naj bi kmalu za tem v bližini bolnišnice opazili avto s severnokorejsko zastavo, kar naj bi nakazovalo, da je umrl nekdo, ki je bil nekoč na pomembnem položaju.

zastrupitev kim džong nama - 14

Ali za skrivnostno smrtjo stoji Namov polbrat Kim Džong Un? (Foto: AP)

Niti malezijska policija niti tamkajšnja oblast še nista uradno identificirali trupla, zaenkrat je znano le, da gre za 40-letnega Severnega Korejca. A Južna Koreja, ki med drugim vse glasneje namiguje, da za napadom stoji prav severnokorejski diktator, vztraja: "Nedvomno gre za Kim Džong Nama."

Kim Džong Nam je bil sicer znan kot nasprotnik trenutne politične ureditve v Severni Koreji, pred časom pa je za neki japonski časopis dejal, da njegovemu mlajšemu bratu primanjkuje vodstvenih sposobnosti. Takšno mišljenje naj bi bilo po prepričanju nekaterih medijev tudi glavni motiv za umor.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 52
 
čkalja 16.02.2017 21:30:05
Če vas zanima, dejstvo, da v Singapurju klonirajo ljudi. Tam lahko vidite popolne ljudi po lepoti. Izgled dobesedno omami človeka. Nevarnost, da naletite na kloniranca med žensko in moškim. Imate ženske rajskega izgleda. Samo pozor, zna biti zelo nevarno. Sploh če naletite na žensko z lulekom. Sicer pa tudi te z luliko znajo biti neusmiljene. Singapur je mesto kriminala sploh razvito nočno življenje. Če ste klasik po srcu in ne marate nočnih zabav raje ne hodite tam. Za malo denarja dobite raj, kateri če dekleta pretiravajo ali jih ne ubogate se lahko slabo konča.
čkalja 16.02.2017 21:55:49
Te ženske oziroma kloni izgledajo, kot da bi bili umetno narejene. Koža in sluznica ne veš ali je meso ali umetna masa, zelo popolno rajsko, tudi izgled kot, da bi bile narejene od kakega kiparskega mojstra. Lasje in dlačice tudi. Problem karakter kako spreminjajo razpoloženje kot, da bile kak računalnik. Če ste vezani in bi radi prevarali ženo nikar na povejte, da ste, ker bodo Singapurke zelo ljubosumne in vsakič ko vam bo prišlo in boste hoteli iti stran vas ne bodo izpustile ampak vam bodo rekle, da ne smete iti stran dokler vaš še bolj ne potešijo, da za ženo ne sme ostati nič. Noro je tam.
čkalja 16.02.2017 22:03:12
Znajo vas na koncu vsega še masturbirati in pri tem menjati razpoloženje, ljubeznive, toplosrčne, na momente pa grobe in nevarne. In to lahko traja več ur. Ali si upate?
čkalja 16.02.2017 22:04:40
Ženske so pa res tako lepe, da si jih zapomnite za zmeraj. Če ste čustveni potem ni dobro za vas in vašo dušo, kajti boste trpeli.
Annunakii 17.02.2017 11:42:02
stari kako drogo ti to jemleš ? daj še sem neka :D
Annunakii 17.02.2017 12:02:05
pa btw kaj ti skos pises singapour ? SIngapur je sosednja država od malezije in on je bil v maleziji
Več komentarjev