Aretirani moški dokazal, da ni porinil ženske na pas za londonske avtobuse 

Po daljšem iskanju tekača, ki je porinil 33-letno žensko, ki je skoraj padla pod avtobus, je londonska policija aretirala 41-letnika. A izkazalo se je, da moški v času incidenta ni bil v državi, ampak v ZDA. Tako se iskanje nadaljuje ... 

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Moškega, ki so ga v četrtek aretirali, ker naj bi porinil žensko na pot avtobusa v Londonu, so izpustili brez obtožnice. Policija proti njemu ne bo ukrepala, še navajajo tuji mediji. 

Javnost je bila šokirana nad posnetkom nadzornih kamer, kako je neki tekač 5. maja letos brezbrižno odrinil žensko na njegovi poti, ta pa je skoraj padla pod avtobus. Tekač je odtekel naprej in se niti ni ozrl. K sreči je ženska utrpela le lažje poškodbe, zgodba bi lahko imela tragičen konec, saj se ji je avtobus izognil za las. Stekla je iskalna akcija in policija je najprej osumila 41-letnika. 

Javil se je njegov odvetnik, ki je zatrdil, da ima trdne dokaze, da je bil aretirani moški v času incidenta v ZDA. 

Tako je policija znova brez osumljenca in je obnovila svoj poziv o informacijah za tekačem, ki so ga opisali kot belopoltega moškega, starega okoli 30 let z rjavimi očmi in kratkimi rjavimi lasmi. 
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
 
RamzesII 13.08.2017 11:27:51
Je vsaj dokazal lastno nedolžnost, kaj če ne bi mogel, potem bi končal se ve kje. Kako se sploh lahko zgodi, da aretirajo in obtožijo napačnega, ... za začetek slabi opisi, slabe priče, preveč zagnani in nepremišljeni policisti, itd.
Več komentarjev