Brangelina: sta od božiča že gospod in gospa Pitt?

Kot so poročali številni britanski tabloidi, naj bi se Brad Pitt in Angelina Jolie menda poročila okoli božiča, in sicer na karibskih otokih Turks in Caicos. Tega do zdaj uradno še niso potrdili.

Angelina Jolie in Brad Pitt

Sta Brad in Angelina od božiče že gospod in gospa Pitt? (Foto: Reuters)

Britanski časnik The Telegraph je pisal, da sta se Angelina Jolie in Brad Pitt, zlati hollywoodski igralski par, poročila pred tednom dni, ob božiču, na karibskem otočju. To pomeni, da naj bi se poročila po osmih mesecih, odkar sta 49-letni Brad in 37-letna Angelina aprila lani oznanila njuno zaroko.

Brada Pitta lahko januarja gledate na VOYO v filmu Preberi in zažgi.

Par je sicer preživljal božič in novo leto na zasebnem posestvu Parrot Cay priznane modne kreatorke Donne Karan. Na počitnicah se jima je pridružilo njunih šest otrok, Bradovi starši Jane in William ter njegov brat Doug in sestra Julie.

Da pa par zna po svoje "poskrbeti" tudi za otroke, pa priča podatek, da sta za šest otrok najela kar 12 varušk, kar pomeni po dve na enega.

Poroka ali ne, dejstvo je, da sta oba ves čas namigovala, da se bosta poročila zaradi otrok, ker to pričakujejo. Sicer pa so tabloidi že dalj časa na trnih ter na veliko ugibajo in objavljajo različne zgodbice na to temo.

Decembra so tako poročali, da je par naročil poročna prstana pri zlatarju Neilu Lanu, Brad pa je pred tem novembra izjavil, da se mu zdi, da je čas poroke "vedno bliže".

Spomnimo, da sta se Brad in Angelina spoznala na snemanju filma Gospod in gospa Smith leta 2004, v času, ko je bil on še vedno poročen z Jennifer Aniston.

Prenesi v

Povezani članki

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
KiKiRiKiMi 02.01.2013 13:42:10
kakšna novica dajmo se stopit od prevelike sreče...kdo bi pa potem sploh prebiral 24ur??
Več komentarjev