Tujina

Deklica Maddy v Međugorju?

Međugorje, 12. 11. 2007 19.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Irski turist naj bi na romanju v Međugorju videl Maddy McCann, ki jo pogrešajo že več kot pol leta.

Irski turist naj bi na romanju v Međugorju videl Maddy McCann, ki jo pogrešajo že več kot pol leta.

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

civitasstain@gmail.com
15. 11. 2007 11.44
bluzer Nasedaš pa res vsakemu dreku v časopisu....
Tonček Balonček
13. 11. 2007 18.13
+0
Na Županjih njivah je govorila slovensko, zato se je tistemu Ircu jezik zdel nerazumljiuv. Veste, otroci setujih jezikov naučijo zelo hitro, čeprav je slovenščina težka, jo je Maddy očitno hitro osvojila. Baje da ej oemnjala, da se odpravljajo še na Brezje....potem pa na sv. Višarje, vendar ni preverjeno!
Ramzess
13. 11. 2007 16.02
"Nazadnje naj bi jo videli v hercegovskem romarskem središču Medjugorje. Tako vsaj trdi neki romar iz Severne Irske. Oče šestih otrok iz Fermanagha, ki želi ostati anonimen, je zasebnim preiskovalcem družine McCann povedal, da je v avtomobilu znamke Golf v Medjugorju videl deklico, ki je bila zelo podobna Maddie. Dekličino podobo sicer pozna samo s fotografij v časopisih in prispevkov po televiziji. Deklica naj bi bila kričala, da "hoče svojega očka", medtem pa sta jo neznana moški in ženska potisnila v avto in se odpeljala. Moški, ki je deklici z roko pokril usta, je govoril v njemu nerazumljivem jeziku, je še povedal romar."(Večer 12.11.) Če bi bil ta človek iskren se ne bi skrival za anonimnostjo, tako pa izpade malce trapast tudi zaradi tega ker ne prepozna (v današnjem času) tujega jezika, in ta se ima za romarja. "Malo Maddie so doslej na različnih koncih sveta - v Evropi, Severni Ameriki, Afriki in celo Južni Ameriki - "videli" že več kot 200-krat, vendar se nobeno "videnje" ni izkazalo za resnično."(Večer 12.11.) 200 krat, ta otrok je pravi svetovljan, in to v par mesecih. No izakazalo se je, da nobeno videnje ni bilo resnično, človek se vpraša kaj s temi ljudmi, ali res ne znajo opazovat, ali pa le hočejo malo publicitete, ali pa jih žene prevelika nekontrolirana želja po pomoči. "Veliko pa je povedal tudi odgovor, ki ga je dobila Clara Torres, ko je policiji prijavila, da je morda videla Madeleine McCann: "Madeleine je mrtva." Policija se namreč bolj kot z iskanjem deklice ukvarja z iskanjem njenega morilca."(Večer 12.11.) Policija je torej potegnila črto in se dokončno odločila, da zaključi primer. Lahko bi rekli, da vedo za svari, ki so javnosti neznane. Nevem če je tak nastop primeren, saj resnica še zdaleč ni znana. Kaj če so se zmotili, in če imajo prav, zakaj javno ne priznajo kaj vedo in kaj imajo. Ne spomnim se primera, ki imel take svetovne razsežnosti kot ta, vprašanje je le, če na pravi podlagi. Bomo videli s časoma.
Tonček Balonček
13. 11. 2007 13.22
Naj se že enkrat zmenijo, kao bodo pisali ime tega, po vsem sodeč, le še pokojnega bitja. Nekaterim se res zdi, da le še Slovenci in portugaklska policija tu ne vidijo le nekega spleta nesrečnih okoliščin.
maja@kath.net
13. 11. 2007 12.35
Ne morem verjeti, kako črnogledi ste več ali manj vsi komentatorji.. Če gre človek gledat druge strani, ki jih pišejo tujci, ga ni enega,ki bi tako grdo pljuval po McCannovih, zlasti pa ne po Medjugorju! Pa kaj je z vami ljudje?? Meni na kraj pameti ne pade, da bi pljuvala po bilokaterem romarskem središču, pa naj bo to Lourd al Medjugorje al pa Meka za nekatere!!! Malo več bontona, pa razmišljajte, da tukaj jih kar nekaj slovencev bere in se zgraža ob tem!!! Že res, da se skrivaš za geslom, mogoče pa te zato ni nič sram! Mogoče pa ta rek res drži, da nobena žival ne more biti tako hudobna kot človek!
lucy_b@amis.net
13. 11. 2007 11.49
Dost žalsotno, da se grejo verniki takole promovirat - češ Maddy smo našli, ravno v času našega romanja, al kaj imajo za eno bedarijo tam. Jaz tut menim da je otrok mrtev in nekje zakopan na Portugalskem. In umorila sta ga starša. Že to mi veliko pove, da sta svojim otorkom dajala uspavala, pa kateri starš želi svojega otroka fiksat, zato da gre na večerjo. Potem jih pač nimaš in pika. Prevelik odmerek je bil in to je bilo to. Sramota za vernike, ker drugače ne znajo promovirati svojih sekt.
bluzer
13. 11. 2007 11.24
evo, sem vedel, da se bo našla... jaz sem pa ravno prihodnji mesec nameraval v medjugorje, jo iskat... to je eden zadnjih koščkov evrope, ki je še nisem preiskal... škoda da so me prehiteli, vendar toliko bolje za Maddie, da bo spet pri starših... mogoče je celo že pozabila swingerske orgije... oh, pa uboga starša... kako bosta vrnila denar , ki sta ga ukradla iz sklada za hipoteko za hišo orgij, nazaj v sklad??? dajmo vsi slovenci prispevat vsaj po 5 € zanju, ubogi duši...
civitasstain@gmail.com
13. 11. 2007 11.23
Ruski pregovor pravi: "Nazadnje umre upanje".
eillen@email.si
13. 11. 2007 11.23
Mrtva je pa pika. Aja tu v našem kraju živi deklica ki ji je podobna, mogoče pa je ona?! HAHAHAHAHAHAHA
tan.aya@hotmail.com
13. 11. 2007 11.18
bodimo iskreni, tega otroka ni vec med zivimi. To je vse metanje peska v oci. Resnica je kruta, povsod po svetu ugrabljajo otroke...zakaj? BELO BLAGO, bolano nagnusno in kruto, vendar tako je. ne rabimo jasnovidca da nam pove da je mrtva, lahko sklepamo. in po sestih mesecih DVOMIM da je otrok ziv. zmrazi me samo ko pomislim kaksni so to starsi, da pustijo svoje otroke, ne enega, TRI!!! same v apartmaju dokler oni vecerjajo!!!! toliko o odgovornosti, take zadeve klicejo po nesrecah in izginotjih!!!!!!
civitasstain@gmail.com
13. 11. 2007 11.16
info Kaj miljon? Tebi je že odveč če samo o eni pogrešanki piše........ In v tvoji glavi "koloburi" mešanica novic, ki jih še nisi časovno razporedil. In za iskati rabiš besedo "zdrahe". Je tvoj besedni zaklad tako reven????Igraj raje videoigre, kot pa da pišeš neumne komentarje!!!!!
presenechenje
13. 11. 2007 11.15
Zanimivo, da nobenu druga spletna stran ne potrdi povezave med Maddy in Međugorjem.
sepetalka733
13. 11. 2007 09.08
joj kakšni kometarji, bog ne daj da se vam kaj zgodi, le kaj bi se pisalo o vas!!
Tonček Balonček
13. 11. 2007 08.27
Že mogoče, da je bila tudi v Medjugorju ampak naši sosedje so pa v nedeljo videli na Županjih njivah pri Stahovici....
dinozavec
13. 11. 2007 08.24
Ker je na svetu na milijone pogrešanih. Pa se o njih ne piše. Ta mala pa je že davne dni mrtva, pa še vedno delajo zdrahe. Saj se že na prvi pogled vidi da starša rabita denar, ter da jo sploh ne pogrešata. Saj niti solz ne potočita. Pa da plačata hipoteke iz sklada za iskanje froca itd... višek...
indijaner@email.si
13. 11. 2007 08.22
Maddie je mrtva. To je potrdilo že več jasnovidcev. Vpišite njeno ime v google, pa boste videli.
15415509@users.siol.net
13. 11. 2007 07.55
berem že napisane komentarje in se kot vedno tudi danes samo lahko samo zgražam nad njimi, en bolj pameten in aroganten od drugega, zakja ni enostavno možno sprejeti novice in reči, vse je možno v dobri veri, da se deklica najde, saj kraj ni važen. Drugo, kar mislim je to, da malo več spoštovanja do drugih narodov ne bi škodilo v Sloveniji pa saj nismo najpametnejši in najboljši na svetu.
Eastman
12. 11. 2007 23.13
Ni mi jasno kako lahko naivneži še vedno hodijo v Medjugorje. To je bil v bivši Jugi drugi največji nateg, takoj za Yugotom za Ameriko.
anzi_mahackala
12. 11. 2007 22.17
hahah Romuel: ja nek bude fatima..ista je .. par hiljada maraka u đep i bjez :D ahhaha
Romuel
12. 11. 2007 22.04
bosanc je vrjetn reku: za hiljadu maraka ti potražim istu djevojčicu samo da ima crnu kosu i zove se Fatima. To so res jamski ljudje...