Drama 'razočaranih gospodinj' v Beli hiši: Ivana Trump proti Melanii – katera je prava gospa Trump?

Ivana Trump, nekdanja soproga ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je razjezila njegovo aktualno soprogo Melanio, ko je med turnejo, na kateri promovira svojo novo knjigo, dejala, da je ona prva dama, Melanijino življenje v Washingtonu pa "strašno".

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Melania Trump

(Foto: AP)

V Beli hiši se odvija nadaljevanka Razočarane gospodinje, pravijo komentatorji, potem ko prva soproga ameriškega predsednika Donalda Trumpa Ivana, med turnejo, na kateri promovira knjigo "Kako vzgojiti Trumpa", kar nekoliko obračunala z ženskama, ki sta jo nasledili v vlogi Donaldove soproge – Marlo Maples in Melanio Trump.

Čeprav knjiga načeloma govori o vzgoji treh Donaldovih najstarejših otrok, se je intervju na Good Morning America hitro sprevrgel v komentiranje Trumpovega zasebnega življenja. "Sem Donaldova prva soproga, razumete? Sem prva dama," je dejala Ivana.

Za Trumpovo drugo soprogo Marlo je dejala, da je "zabavljačica", za Melanio pa, da "mora biti njeno življenje v Washingtonu obupno".

Slednja izjava v taboru Melanie ni ostala neopažena, njena tiskovna predstavnica Stephanie Grisham je Ivano označila za nekoga, "ki išče pozornost in skuša prodati knjigo".

Dodala je še, da Melania ne sovraži življenja v Washingtonu. "To je njen dom in obožuje ga. Počaščena je, da lahko opravlja vlogo prve dame. Svoj naziv pa namerava izkoristiti za pomoč otrokom, ne da bi prodala kakšno knjigo."

Gospe Trump

(Foto: 24ur.com)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 47
 
Transformerji 11.10.2017 14:45:45
Tudi to je Amerika: show, bisnis, idiotizem, primitivizem na najvišji ravni.....
nikhrast 11.10.2017 16:40:19
Je kaj drugače s Putinom, pa Macronom...
Več komentarjev