FOTO: Ameriški dijak že pred dnevi napovedal streljanje: Naredil bom neumnost, zaradi katere bom zaprt ali ubit

Srednješolec iz kraja Rockford v ameriški zvezni državi Washington, ki je k pouku prišel s pištolo in puško ter ubil sošolca in ranil še tri, naj bi bil obseden s streljanji po ameriških šolah in je v začetku šolskega leta napisal, da bo storil nekaj neumnega, zaradi česar bo ubit ali zaprt. Sošolci so ga prijavili, ampak ni jasno, kaj je potem storila šola.

Fotogalerija (4)

  • streljanje na šoli - 4
  • streljanje na šoli - 1
  • streljanje na šoli - 3
  • streljanje na šoli - 2

Srednješolec iz kraja Rockford v ameriški zvezni državi Washington je v sredo prišel k pouku s pištolo in puško ter ubil sošolca in ranil še tri, ki bodo preživeli. Napadalca je ustavil neimenovani šolski uslužbenec in ga pridržal do prihoda policije. Policija ni objavila motiva in ne imen strelca in žrtev.

Sošolci strelca so ameriškim medijem povedali, da je bil prijeten fant. Malce smešen in čudaški, vendar ni bil nasilen niti žrtev nasilja vrstnikov. Bil pa naj bi obseden s streljanji po ameriških šolah in je v začetku šolskega leta napisal, da bo storil nekaj neumnega, zaradi česar bo ubit ali zaprt. Sošolci so ga prijavili, ampak ni jasno, kaj je potem storila šola.

Šerif okrožja Spokane Ozzie Knezovich je novinarjem povedal, da je imel strelec pri sebi dva kosa orožja. Eden se je zataknil, potegnil je drugega, vmes je k njemu pristopil sošolec, ki je dobil strel v glavo in umrl, strelec pa se je sprehodil po hodniku in streljal. Nato ga je onemogočil šolski uslužbenec.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 18
spletni_nepridiprav 14.09.2017 16:38:40
ni krivo orožje.. krivi so levaški mediji ki so z svojim razpihovanjem žerjavice in senzacionalističnim poročanjem o streljanjih po šolah strelce povzdignili v superzvezdnike in na ta način promovirajo nasilje z orožjem
gozdar1 14.09.2017 16:53:28
Seveda tu nima nič zraven lahek dostop do orožja , ki ga propagira in podpira desnica.
Več komentarjev