Tujina

FOTO: Razkrivajo se razsežnosti opustošenja po neurju v Grčiji

Atene, 17. 11. 2017 13.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Grške oblasti so sporočile, da so po uničujočih poplavah, ki so prizadele državo in vzele vsaj 16 življenj, prejele še dve obvestili o pogrešanih osebah. Medtem prebivalci odpravljajo posledice neurja, ki je povzročilo ogromno gmotno škodo.

Grške oblasti so sporočile, da so po uničujočih poplavah, ki so prizadele državo in vzele vsaj 16 življenj, več oseb še pogrešajo. .

Najbolj so prizadeta industrijska mesta zahodno od Aten - Mandra, Nea Peramos in Megara. Čez številne ulice se še vedno vije deroča rdeča blatna gmota. Tam, kjer voda že odteka, pa se razkrivajo razsežnosti opustošenja. Številni prebivalci ugotavljajo, da so izgubili vse svoje premoženje.

Premier Aleksis Cipris je razglasil obdobje nacionalnega žalovanja: "To je najmanj, kar lahko storimo." Prizadetim bodo nudili vso potrebno pomoč, je še obljubil.

Zaradi neugodnega vremena je več šol ostalo zaprtih. 

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!
Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ferencz 1
18. 11. 2017 12.34
+1
Bogi Grki, po trojki iz EU, še to!
hotchilipoper
18. 11. 2017 08.49
-1
Kdor ne uboga ga tepe nadloga
CIGU MIGU
17. 11. 2017 14.26
+3
zdaj jim lahko pošljemo še 400 milijonov tiste ki so nam dolžni
revolucija_mb
18. 11. 2017 22.10
+1
Frane Šajn
17. 11. 2017 14.06
+3
Prava apokalipsa v zibelki civilizacije. Upam ,da jim naši desničarji takoj pošljejo pomoč! Samo se bojim, da bodo tenko piskali Grki po njej.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.