Svet

Inšpekcijski nadzor ni pokazal nepravilnosti

Moravče, 30. 01. 2019 18.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Adi Omerović
Komentarji
3

Po tem, ko so občino Moravče v preteklih tednih številni, vključno s tamkajšnjim županom označili za ekološko bombo, je inšpektorat za okolje in prostor pri družbi Termit, ki jo občina Moravče obtožuje odlaganja nevarnih odpadkov, opravil izredni inšpekcijski nadzor, ki nepravilnosti ni pokazal. Je pa ARSO včeraj potrdil, da je za podjetje Termit okoljevarstveno soglasje ponovno v presoji.

Več videovsebin
  • Iz SVETA: Fenol v zemlji?
    04:27
    Iz SVETA: Fenol v zemlji?
  • Iz SVETA: Pogovor z Alenko Pavlin, svetovalko uprave podjetja Termit
    03:18
    Iz SVETA: Pogovor z Alenko Pavlin, svetovalko uprave podjetja Termit

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RiskAnalysis
01. 02. 2019 11.17
+3
Komu sploh pade na misel zakopavati odpadke na območju, obkroženem s črpališči pitne vode!? Slovenija je doživela že več ekoloških katastrof. Vse so se začele s trditvami in dokumenti, ki so dokazovale, kako je vse v redu. Pa ni bilo.
razocarani
01. 04. 2019 19.43
+2
živimo v takooooo izprijeni družbi da se nam niti sanja ne kaj so ti bedniki zmožni storiti in kaj so že storili da nam zaradi pohlepa uničijo zivljenja in okolico nam in zanamcem ,,vsi pa lažejo z večino takoimanovane stroke ,,tisti namerni požig v kemisu pa je le delček tega zlocina nad naravao in ljudmi ,,vse zaradi poceni pridobljenega denarja ,,za take zločince bi morale biti skrajno drastične kazni tudi tista ki so jo ti zločinci namenili nam navadnim ljudem ,,grem takoj za rablja vsem tem baraba, in to zastonj sam prislrbim sekiro ali vrvi ,po želji ,,za take ne sme biti najmanjšega usmiljenja ,,tudi ti zločinci ga nimajo ,,in v kemisu ni bilo nikakršne ovadbe ,,pa so kršili vse zakone ,,in najhuje uničili okolico ,,ti prebivalci rega okolja pa nimajo nič med nogami a so jim zavestno zastrupili tudi potomce ,,a vam je res takooo malo mar za lastne otroke ,,???????????????'
srecnii
30. 01. 2019 22.20
+3
in naivni ljudje bodo tem vrjel.