FIT 24UR
Oglas

Masažni bazeni in kadi WELLIS – wellness pri vas doma

Ljubljana, 30. 05. 2016 07.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Zamislite si, da bi lahko kar v udobnem domačem zatočišču sprostili bolečo mišično napetost in vsakodnevni stres, nato pa bili deležni tako boljšega počitka kot spanja.

Z uporabo hidroterapije največjega evropskega proizvajalca masažnih bazenov in kadi Wellis, v kateri so združena unikatna mešanica zraka, vode, toplote in taktilne terapije, lahko vaše zamisli tudi uresničite.

Da sanje postanejo resničnost, potrebujete le masažno kad v kopalnici, tisti malce bolj zahtevni pa si boste omislili masažni bazen na terasi ali pred hišo.

Popolnost. Začnite dan z nasmeškom. Uživajte v masažnem bazenu Wellis.
Popolnost. Začnite dan z nasmeškom. Uživajte v masažnem bazenu Wellis. FOTO: WELLIS

Možnosti vodnih užitkov, ki jih ponujajo masažni bazeni in masažne kadi Wellis, so praktično neomejene, za kar poskrbijo vodne in zračne masažne šobe, katerih število se razlikuje od modela do modela. Vgrajena podvodna LED razsvetljava ponuja kromoterapijo, ki v telesu vzpostavlja energijsko ravnovesje. Modeli masažnih bazenov in kadi z zračno masažo pa ponujajo vpihovanje predhodno ogretega zraka, pri čemer se voda ne hladi, občutek ugodja tovrstne masaže pa je zato toliko večji. Za vzdrževanje in nastavljanje temperature vode med masažo poskrbi vgrajeni grelec. Modeli masažnih kadi z digitalnim upravljanjem imajo vgrajen tudi poseben sistem za avtomatsko izpihovanje in sušenje cevi po uporabi, kar preprečuje, da bi se v ceveh razvile alge in bakterije.

Za vaše zdravje, užitek in sprostitev.
Za vaše zdravje, užitek in sprostitev. FOTO: WELLIS

In katere so glavne značilnosti Wellis hidroterapije?

Splošno dobro počutje
Razvajajte se v dotiku terapevtske tople vode, katera zvišuje telesno temperaturo, izboljšuje imunski sistem telesa in sprošča endorfine – naravne telesne preprečevalce bolečine.

Lajšanje bolečin
Želite brez zdravnika odpraviti mišične napetosti in bolečine, katere so posledica natega, zvina, prekomerne mišične aktivnosti, stresa, …? To vam lahko uspe zaradi značilnosti naših masažnih bazenov in kadi Welliss, kot so strateška postavitev raznovrstnih masažnih šob, ki so namenjene masaži točno določenih mišic, saj le te skozi ritmični pritisk proizvajajo energijski pretok ali oblike školjk, ki omogočajo popolno telesno masažo na enostaven način, s prestavljanjem iz enega na drugo specifično masažno mesto, saj je namreč vsako posebej namenjeno masaži določene skupine mišic.

Na stotine drobnih mehurčkov, ki božajo in sproščajo vaše telo.
Na stotine drobnih mehurčkov, ki božajo in sproščajo vaše telo. FOTO: WELLIS

Lajšanje bolezenskih znakov artritisa
Blagodejno delovanje vode zelo pripomore k zmanjševanju stalne mišične napetosti in bolečine v sklepih. Po mnenju organizacije Arthritis Foundation, zdravniki bolnikom pogosto svetujejo »namakanje v topli vodi pred začetkom dnevnih aktivnosti zaradi zmanjševanja bolečin«. Topla voda prav tako pripomore k zmanjšanju okornosti ter tako poveča fleksibilnost.

Izboljšano spanje
Hidroterapija pred nočnim počitkom pripomore k boljšemu spancu. National Sleep Foundation priporoča "namakanje v topli vodi pred spanjem zaradi doseganja asociacijskih pomiritvenih učinkov". Ko boste zapustili masažni bazen ali kad Welliss, vam bo telesni interni termostat dal signal, da je čas za spanje. Rezultat tega bo resnično »sveže jutro« brez omotičnosti, ki je drugače skoraj stalen negativni efekt spanja.

Kvaliteta življenja
Družite se s člani družine v najbolj sproščenem okolju, ki si ga lahko zamislite, to pa je namakanje v masažnem bazenu, ki predstavlja »srce« vaše domače sprostitvene oaze. Poklepetajte s svojimi prijatelji ali pa se igrajte z otroci, medtem ko uživate v masaži vašega življenja. Začnite nočno dogajanje z romantično LED razsvetljavo za bolj intimna srečanja. Ponovno odkrijte vaše osebne odnose!

Uživajte v dvoje in doživite nepozabne skupne trenutke
Uživajte v dvoje in doživite nepozabne skupne trenutke FOTO: WELLIS

Dodatne informacije
Dodatne informacije, svetovanje in podrobnosti o posameznih modelih masažnih bazenov in kadi dobite na spletni strani www.wellis-spas.si oz. na spodnjem naslovu.

Wellis predstavništvo ta Slovenijo
Contactum, Robert Ivanuša s.p.
Razstavni salon SANUS
BTC City Ljubljana, spodnja etaža dvorane Emporium
Letališka 3, 1000 Ljubljana
Tel.: 031 233 455, 059 088 159
www.wellis-spas.si, info@wellis-spas.si

Razstavni salon masažnih bazenov in kadi Wellis
Razstavni salon masažnih bazenov in kadi Wellis FOTO: WELLIS

Ne prezrite akcijske ponudbe
Na strani www.wellis-spas.si/wp/akcijska-ponudba vam ponujamo posebej ugodne cene določenih modelov masažnih bazenov in kadi s popusti do 35%.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1