Tujina

Melania Trump bo gledala, kar bo hotela

Washington, 25. 07. 2018 21.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nič novega ni, da je ameriški predsednik Donald Trump zvest gledalec ameriške medijske hiše Fox News, medtem ko do njega kritične medije označuje za 'lažne novice'. To še posebej velja za CNN. Ne bi smelo torej presenetiti, da naj bi Trump pobesnel, ko je ženo Melanio 'ujel' pri gledanju televizije CNN.

Ameriški predsednik Donald Trump naj bi pred tednom dni pobesnel na letalu Air Force One, ker naj bi prva dama Melania Trump gledala televizijo CNN namesto televizije Fox News. Žene ni nahrulil, je pa to storil z osebjem na letalu. 

Trump naj bi dovolil okoli sebe gledati le to televizijsko postajo, ne pa "lažnih novic" vseh drugih televizij, ki ga ne hvalijo dan in noč, še posebej pa to velja za CNN

Ob pogledu na prižgano televizijo s programom CNN je Trump doživel napad "ihtave jeze"

Za komentar so ameriški mediji povprašali tudi tiskovno predstavnico ameriške prve dame, Stephanie Grisham, ki je sporočila, da bo Melania Trump gledala, kar bo hotela, ter CNN podučila, da se naj raje osredotočajo na vprašanja, ki jih prva dama izpostavlja. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na primer na otroke, rojene odvisnikom od mamil. "Ne pa na to, katero televizijo gleda in ali sta s predsednikom govorila o plačilu ženski, ki trdi, da je imela razmerje z njenim možem," je CNN-u odgovorila Grishamova.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

trumpet2018
26. 07. 2018 10.08
-5
Ne samo da so CNN (comunist news network) fake news, to so sovražniki ameriškega naroda, financira jih Soroš, vodeni so pa s strani demokratske stranke oz. globalistov, to je jasno vsakomur, ki ima kanček soli v glavi, razen 24. uram. Wolf Blitzer je agent Mosada, Anderson Cooper pa dela za Cio, sam pravi da ni več aktiven, vendar to je debela laž, Cia ima infiltrirane svoje agente v vseh msm medijih že od 60. let naprej. 24 ur je pozabil napisati, da je Trump razkril lažnive fake medije in dobesedno uničil CNN, gledanost na nuli, zaupa jim samo še 4 procente američanov, v glavnem gre za penzionerje. da zagovarjaš največje lažnivce, to je pa res patetično