Mlado mamico v bolnišnici dvigalo 'presekalo na pol', družina zahteva odgovore

Iz španske bolnišnice poročajo o nenavadni, a grozljivi smrti mlade ženske, ki je umrla v bolnišničnem dvigalu, ko se je to začelo iz še neznanega razloga vzpenjati, še preden je bila ženska na bolniški postelji cela v dvigalu.

Rocio C. je v bolnišnici v španski Sevilli umrla le nekaj ur po porodu. In to ne zaradi poporodnih zapletov, ampak zaradi bizarne nesreče. Žensko, ki je v rokah držala svojega novorojenega otroka, so zapeljali v dvigalo, da bi jo premestili na oddelek. A se je iz še neznanega razloga začelo dvigalo premikati, še preden je bila bolniška postelja z mlado mamico v celoti v dvigalu.

V grozljivi nesreči je 26-letno žensko "presekalo na pol". Gasilci so se kar dve uri trudili rešiti njeno ujeto telo, ko jim je uspelo, je bilo prepozno, da bi ji zdravniki rešili življenje. Otrok je ostal nepoškodovan.

Družina mlade ženske je ogorčena, kot pravijo, zahtevajo, da se poišče in kaznuje krivce za nesrečo. Preiskovalci sumijo, da je šlo za tehnično napako na dvigalu.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 17
sophie25 22.08.2017 17:02:50
Vse ostale spletne strani pišejo, da otroka ni bilo zraven matere, ker je imel po rojstvu težave s srcem in so ga pod nujno poslali na zdravljenje v drugo bolnišnico.
Več komentarjev