Tujina
Oglas

Na Starem vrhu vas čaka zima s svojimi radostmi

Stari vrh, 09. 02. 2016 07.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Za dobro smuko ni potrebno iti prav daleč. Le 30 minut iz Ljubljane in ste že na smučišču Stari vrh, ki vam vsak dan ponuja dnevno in atraktivno nočno smuko. Smučišče Stari Vrh je odlična izbira tako za izkušene mojstre, kot tudi za družine z otroki, ki so začetniki na belih strminah.

Letos se zima kar noče pokazati v vsej svoji veličini. Vendar ni potrebno čakati na naslednjo, le 30 minut vožnje od Ljubljane je dovolj in že se lahko predajamo zimskim užitkom na Starem vrhu.

Smučišče Stari Vrh se razprostira na 55 hektarih površine in ponuja raznolike proge in čudovit razgled.

Stari vrh - 2
Stari vrh - 2 FOTO: Stari vrh

V smuki lahko uživate na progah različne zahtevnosti, posebej privlačno pa je tudi to, da se lahko prav vsak večer podate tudi na nočno smuko in sicer od 19.00 do 22.00. 6-sedežnica z ogrevanimi sedeži - edina v Sloveniji - je kot nalašč za čarobno nočno smuko.

Na Starem Vrhu je odlično poskrbljeno tudi za družine z najmlajšimi. Ponujajo vam zabavo v Snežnem parku, kjer se lahko preizkusijo začetniki. Snežni park lahko obiščete tudi zgolj zaradi užitkov in iger na snegu. Cena smučanja, sankanja in ostalih aktivnosti z uporabo tekočega traku v okviru Snežnega parka je 3€ za otroke in 5€ za odrasle. Tekoči trak za otroke se s svojimi skoraj 62- imi metri uvršča med daljše tekoče trakove na slovenskih smučiščih. Snežni park je dostopen iz Škofje Loke preko Poljan na Stari vrh. Iz Ljubljane na Stari Vrh je potrebno le dobrih 35 minut vožnje.

Stari vrh - 3
Stari vrh - 3 FOTO: Stari vrh

Da pa bi družine na snegu še bolj uživale, jim ponujajo tudi družinske pakete in popuste.

Tako za otroke kot za odrasle organizirajo tudi šolo smučanja in šolo snowborda. Možen je vpis v začetni ali nadaljevalni tečaj. Ker se bližajo zimske počitnice, pa so poskrbeli tud za šolo smučanja med počitnicami z organiziranim prevozom in malico. Vse dodatne informacije o vpisu dobite v njihovi pisarni šole smučanja ali na telefonski številki  031 280 870 ali na email naslovu smucarski.tecaji@starivrh.si.

Stari vrh - 4
Stari vrh - 4 FOTO: Stari vrh

Za tiste, ki so bolj tekmovalnega duha, pa organizirajo tudi smučarske tekme. Morda se lahko odločite za malo drugačen team building tudi na ta način. Za več informacij o organizaciji tekem, so vam na voljo na telefonski številki 040 135 691 ali na naslovu info@timingpoljane.si.

Poskrbljeno je tudi za tiste, ki svoje opreme nimajo, saj omogočajo izposojo opreme po ugodnih cenah, v njihovem testnem centru pa lahko smuči tudi testirate.

Bogata je tudi gostinska ponudba v neposredni okolici smučišča, ki poskrbi tako za dnevne goste, kot tiste, ki se odločijo za nekaj dni užitkov na snegu.

Zima je res mila, vendar ni potrebno, da jo v celoti zamudite. Že danes si oglejte spletno stran Ski centra Stari vrh http://www.starivrh.si/ ali pa obiščite njihovo facebook stran. Še bolje pa bo, da se čim prej tudi osebno oglasite tam in se predate belim strminam.

Stari vrh - 5
Stari vrh - 5 FOTO: Stari vrh
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni