Oglasno sporočilo

NAGRADNA IGRA: Z novim brivnikom Gillette Fusion PROSHIELD do novega prenosnika MacBook Air

Po zadnjih raziskavah večina moških pri vsakem britju naredi približno 170 potegov z brivnikom. Od tega je v povprečju 120 ponovnih potegov po istih delih kože, potem ko se je že s prvimi potegi odstranila večina gela za britje. In tako navkljub vsem izboljšavam pri britju, mnogi moški še vedno občutijo draženje kože, prav zaradi vseh teh ponovnih potegov po istih delih kože.

In namesto, da bi šli prepričevati moške, da spremenijo svoj način britja, je Gillette dal na trg revolucionaren brivni nastavek Fusion ProShield. Njegova glavna prednost je trak z gelom, ki je nameščen pred in za rezili in pomaga ščititi kožo pred draženjem, ne glede na število potegov.

Moški namenijo kar nekaj časa temu, da so videti najbolje kar se da. A kaj, ko večino stvari naredijo kar na avto-pilotu. Tako nekateri avtomatično izbočijo prsni koš, ko se počutijo ogrožene; se gladijo po bradi med tem ko razmišljajo; potegnejo trebuh noter, ko vidijo privlačno osebo; in med tem ko se brijejo,  delajo neverjetno veliko ponovnih potegov po istih delih kože.

Gilette - 1

Pri britju na avto pilotu moški delajo ponovne potege z brivnikom na istem predelu kože in pri tem sploh ne opazijo, da na koži ni več gela za britje, ki bi ščitil pred draženjem kože. Toda večkratni potegi po istem delu kože brez gela, lahko povzročijo draženje kože, rdečico in mozoljčke, kar zagotovo ne prispeva k želenemu dobremu videzu. Zato je Gillette razvil Fusion ProShield, zasnovan tako, da proaktivno ščiti pred draženjem z inovativnim ProShield trakom z gelom, ki  je nameščen pred in za rezili , hkrati pa še vedno zagotavlja izjemno natančno britje.

Stew Taub, direktor oddelka za razvoj blagovne znamke Gillette pove: "Z najnovejšo tehnologijo britja ponovni potegi res niso potrebni, a vemo, da je navada železna srajca. Pri Gillettu  nenehno iščemo nove rešitve za boljše britje  in zato smo razvili novi Fusion ProShield z gelom pred in za rezili, da ščiti kožo pred draženjem med britjem. Spremenili smo naše brivske nastavke,  za to da moški ne rabijo spreminjati načina, kako se brijejo.«

Gilette - 3

Brivski nastavki Fusion PROSHIELD

KAJ JE NOVO?

NOV  ProShield trak z gelom je nameščen pred in za rezili in pomaga ščititi kožo pred draženjem.

OHRANJA VSE NAPREDNE FUNKCIJE  BRIVNIH NASTAVKOV GILLETTE PROGLIDE:

Najtanjši in najbolj ostri  robovi rezil za temeljito britje brez cukanja.

· Najbolj napreden premaz Gillette rezil.

· Stabilizator rezil  ohranja optimalno razdaljo med rezili za izredno udobje britja.

· Micro glavnik pomaga usmerjati dlačice k rezilom.

· Precision Trimmer za natančno prirezovanje

ROČAJ BRVNIKA S TEHNOLOGIJO FLEXBALL:

Ročaj s tehnologijo FlexBall z inovativnim vrtljivim zglobom omogoča, da se brivnik prilagaja konturam obraza za maksimalen stik s kožo in popolno britje.

Na voljo sta dve različici:

Standard (rumena)

Chill s hladilno tehnologijo (modra)

Gilette - 2

O blagovni znamki Gillette

Gillette zagotavlja natančno tehnologijo in neprekosljive brivske izdelke  že več kot 110 let ter ima po vsem svetu že več kot 750 milijonov uporabnikov. Gillette ponuja široko paleto izdelkov za britje in nego, ki vključujejo brivnike, brivne nastavke, pene in gele za britje, vodice po britju, dezodorante in drugo.

Za dodatne informacije in najnovejše novice o izdelkih Gillette obiščite www.gillette.com

GILLETTE NAGRAJUJE

Gillette podarja 5x MacBook Air!  Nagradna igra Gillette poteka od 30.8. do 30.9.2017 v trgovinah in franšizah Tuš ter Tuš drogerijah. Kupite katerikoli brivnik blagovne znamke Gillette in pošljite SMS s ključno besedo TUS in številko računa na številko 4333. Vsak poslani SMS se zaračuna po veljavnem ceniku vašega operaterja (Telekom Slovenije, A1 Slovenija, Debitel in Telemach). Prejeti povratni SMS je brezplačen. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Več informacij poiščite na www.tus.si.

Pohitite v trgovine in franšize Tuš ter Tuš drogerije, poiščite Gillette ter sodelujte - MacBook Air je lahko vaš!

Naročnik oglasa je Orbico.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: