Oglasno sporočilo

Najboljša poletna zaobljuba: 5 festivalov za ceno enega!

Festival Exit, Sea Star, Sea Dance, Revolution in festival 84 z eno vstopnico in po najnižji ceni!

Po največjem Exit poletju v zgodovini, organizatorji ponovno napovedujejo festivalske presežke. V letu 2017 so s kar štirimi festivali in poletjem naslovljenim Summer of Love postavljali rekorde v obiskanosti, se v letu 2018 pridružuje še en festival. Exit se po Srbiji, Črni Gori, Hrvaški in Romuniji seli še v Bosno in Hercegovino, kjer se bo na sloviti Jahorini odvijal Festival 84.

Exit

EXIT Freedom - Starts Now

Festivalska družina EXIT bo tako v letu 2018 štela že pet članov, v načrtu pa je po besedah organizatorjev še kakšen. Centralna točka je seveda Petrovaradinska trdnjava, kjer se bo med 12. in 15. julijem odvil festival EXIT.

Dober festival pa ima tudi najboljšo ceno vstopnice. Že 26. 1. se izteče znana Exitova akcija 1=5, kjer ob nakupu vstopnice Exit za samo 58 EUR festivalski navdušenci prejmejo še brezplačen vstop na festivale Sea Star, Sea Dance, Revolution in 84.

Takoj po nakupu vstopnice se je med 15. in 28. februarjem potrebno registrirati na strani www.exitfest.org. Organizator še sporoča, da je število vstopnic omejeno.

Exit

EXIT Festival 2017 - The Official Aftermovie

Več o vstopnicah in turističnih paketih tudi na supratravel.si in kompasyoung.si.

Prvi nastopajoči na festivalu pa so že znani, med drugim tudi Richie Hawtin. Več na exitfest.org

Exit

Naročnik oglasa je EMC doo.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: