Tujina

'Napad na Iran bi lahko sprožil tretjo svetovno vojno'

Teheran, 23. 09. 2012 17.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Če se bodo v ZDA in Izraelu odločili za napad na Iran, bi lahko ta še pred tem udaril preventivno, opozarja eden izmed poveljnikov elitne enote iranske vojske, ki dodaja, da bi se lahko z napadom na Iran vnela tretja svetovna vojna.

Iranska revolucionarna garda
Iranska revolucionarna garda FOTO: Reuters

Če smo do zdaj bolj ali manj poročali o tem, da bi lahko ZDA ali Izrael napadla Iran, pa se je zdaj oglasil tudi eden izmed poveljnikov v iranski revolucionarni gardi Amir Ali Hadžizadeh, ki pravi, da bi lahko Iran preventivno napadel Izrael, če bo imel zanesljive informacije o tem, da pripravlja napad na Iran.

"Iran ne bo začel nobene vojne, lahko pa izvede preventivni napad, če bo prepričan, da njegovi sovražniki pripravljajo zadnjo fazo napada nanj," je njegove besede povzela iranska državna televizija Al Alam. Dodal je, da bi vsakršen napad na Iran lahko zanetil tretjo svetovno vojno. "Ne moremo si predstavljati, da bi sionistični režim začel vojno brez ameriške podpore. Zato se bomo morali v primeru vojne boriti proti obema državama ter se zagotovo spustili tudi v konflikt z ameriškimi oporišči," je opozoril. "V tem primeru pa se bodo zgodile nepredvidljive in nepredstavljive stvari in lahko bi se vnela tretja svetovna vojna," je pojasnil.

Izraelski premier Benjamin Netanjahu vse bolj pogosto omenja možnost, da bi Izrael lahko napadel iranske jedrske objekte, hkrati pa kritizira ameriškega predsednika Baracka Obamo, ki meni, da bi morali dati sankcijam in diplomaciji več časa in tako na miren način preprečiti, da bi Iran izdelal jedrsko orožje. Omenjeni državi sta namreč prepričani, da se za iranskim jedrskim programom, za katerega Teheran zagotavlja, da je povsem miroljuben, skriva tudi namera po izdelavi jedrske bombe. Teheran zagotavlja, da jedrsko tehnologijo uporablja zgolj za pridobivanje energije.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (841)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Juzni
24. 09. 2012 22.16
+16
Sej,ce malo boljse pogledamo stvari pridemo do zakljucka da 3. svetovna vojna traja ze vec kot 10 let. Amerika in Nato napadata in se vojskujeta proti raznim drzavam ze leta. Spomnimo leta 1999 napad na ZR Jugoslavijo(konflikt med srbi in albanci na Kosovu,ki ni resen se danes),2001 Afganistan (vojna traja se danes),2003 Irak (unicena drzava zaradi kemiskega orozja,ki ni obstajalo),2011 Libija (boj proti rezimu Gadafija,ki je bil tisoc krat boljsi od novega rezima) Verjetno bo kaj kmalu na vrsti tudi Iran. Konec te 3. svetovne vojne bo,ko se bodo vanjo vmesala se kaksna druga velesila kot je Rusija ali Kitajska in porazile ZDA in Nato. Dokler Nato in Amerika ne bosta unicena bo velika nevarnost vojne povsod na svetu.
T_one
25. 09. 2012 12.25
+2
Res, res; le uradno se še ni začela... Drugače je pa tudi Hitler napadel nekaj držav prej preden je bila Druga svetovna vojna uradno razglašena.... Tretja svetovna vojna pa se res konča šele, ko so Izrael, Evropa, ZDA in vse druge države, ki podpirajo te zgoraj naštete imperialistične kolonialistične izkoriščevalske države. Drugače pa je tako za Napoleonom (pri prvem poskusu vzpostavitve Novega Svetovnega Reda), kot za Hitlerjevo Nemčijo (pri drugem poskusu vzpostavitve Novega Svetovnega Reda), kot tudi dandanes za Izraelom, ZDA in Evropo (pri tretjem in zadnjem poskusu vzpostavitve Genocidnega Fašitičnega Suženjskega Novega Svetovnega Reda) stal (biblijski) Antikrist - (Vatikanski) Zionisti ( "13 krvnih linij illuminatov" - Kaldejci (družine, ki izhajajo iz Babilonske Kaldejske dinastije) - Vatikan, "kraljevske" družine, taglavni bankirji (Rocksfeller, Rothschild,...), ki pa so družine ki odkrito ali pa naskrivaj, iz ozadja, vladajo svetu že več kot 3000 let).
Schulz-14
25. 09. 2012 13.13
+0
To si pa res že kr zmišljujete, enako kot Infadel_no1, isti ste sam v kontra smer nabijate...
T_one
25. 09. 2012 14.12
+1
@HpSugy Normalno, da ti je vse to težko verjeti, ker ne poznaš ozadja... Ko boš pa to imel priložnost spoznati, bo pa ali, žal, prepozno, ker poti nazaj več ne bo... še večja verjetnost pa je, da tega sploh ne boš imel priložnost spoznati... tudi zaradi lažne propagande medijev, ki bodo vedno koga drugega kazali kot agresorja oz. "krivca", čeprav bo očitno, da so ZDA, Izrael in NATO tisti, ki vedno prvi napadajo tuja ozemlja.... pod krinko "vojne proti terorizmu", "humanitarnega posredovanja", "širjenja demokracije" ali pa "preventivnega napada"... vse to pa je le okupacija zavita v celofan...
Schulz-14
25. 09. 2012 14.34
+0
Mogoče pa ti malo preveč verjameš ker ne poznaš ozadja...
Juzni
25. 09. 2012 22.14
+5
Verjeti ali neverjeti saj ni pomembno. Ze veckrat se je dokazalo da je politika,ki jo vodi ZDA,EU in Nato laznjivska.
Infadel_no1
26. 09. 2012 10.47
-1
Hehe misliš napisati ko je Srbija leta 91 napala slovenijo!
glej ovega
24. 09. 2012 21.26
+11
vedno so vojne in vedno bodo... danes ni več presenečanje če pride do 3.sv, kriza je največja,seveda umetno narjena) ljudje so obupani.. vlada nam laže.. ZDA hoče vso nafto na zemlji..zaenkrat jim uspeva. Pri iranu pa je s5 tak. al bo to podobno kot iraq ali pa se bodo velesile vmešale. Rusija in Kitajska.. najebala bo pa s5 EVROPA ...NATO proti RUSIJI... bog nam pomagaj.. upajmo da ne pride do tega...
honey7
24. 09. 2012 19.56
-2
Da se vam da!
honey7
24. 09. 2012 19.58
-3
Raje pejet ven na "dež" da si mal operete te vaše prekurjene možgane.. ker mislim da vam bodo kmalu pregoreli. Važn da vaše podatke črpate z interneta kjer lahko vsak ki ima 10 min časa postavi stran in objavi nekaj gor, kjer je 90% porn-a in vse ostalo. Svaka vam čast.. ko bodo kaj podobnega pisali v Delu ali kakem podobnem (cnn,bbc,... itd) takrat me bo "skrbelo", dokler pa se tukaj fantje kregate kdo ma večjega uups.. mislim večje .. možgane namreč in kdo je večji gik.. pa mislim da grem lahko spat ... normalno.
honey7
24. 09. 2012 20.07
+0
Sploh.. ne mislim odgovori že to da me žališ preko ekrana.. mislim da je vse jasno. Pojdi raje do svoje punce,žene ali fanta in ga prim raje tam spodaj in živi in pusti živeti. DEJSTVO je da če kle debatirate ali ne,... pišete gluparije ali ne ,.... ne jaz, ne ti ne židana marela ne more tega kar pač bo spremenit in zato je pizdenje in copy/pastanje nekih brezveznih spisov iz interneta totalno ne produktivno... raje nevem gledam barvo kako se suši kot pa da se kregam kle po 24ur ampak tisto pa sem mogu napisat. ... Ker vsakič ko se pojavi podobna tema je isto.. ODRASTE.. ljudje božji.
chadmaster1
24. 09. 2012 20.09
+4
Kako se bojiš resnice sam preveri dejstva in ne neke komentarje ampak dokumente, ki so po 50 letih dostopni javnosti: Ameriška vlada je načrtovala lažen napad, na civilno letalo , da bi pridobili podporo za napad Kube leta ........ ja to je kruto, živo dejstvo kaj pa na to rečeš in to je bilo več kot 50 let nazaj, več naključij je preveč in dokumenti pokažejo marsikaj ampak če jih ne komentirajo na CNN, BBC, 24 ur pa misliš, da to ne obstaja
HAWX
24. 09. 2012 20.14
+9
Odrastite? Kaj to pomeni?Postanite verni hlapci in sužnji? Je to to? kajti po tem zaudarjaš! Češ nič ne moremo spremenit. Sej zaradi takšnih kot si ti smo kjer smo. Kajti takšni kot ti vedno rečejo ja tako pač je takšen je novi zakon kaj češ nič ne moreš gremo naprej. Takšni kot ti vedno zbijate moralo ljudem za upor proti nepravičnosti takšni kot ti se vedno raje skrijete in greste ven v naravo stran od problemov ki se tičejo vseh. Enkrat je nekdo znan rekel" You can ignore reality but you will not be able to ignore the consuquences of ignoring reality" Namesto da se postavite za svoje pravice in pravice drugih ne tak pač je a ne hlapec! Glavo dol tiho bit in delat kot ti rečejo kajti vse pravice ki jih imaš jih imaš dokler oni tako pravijo! Takšni kot ti niste nekaj pametnega ali napredno mislečega ste navadne reve ki se bojijo postaviti na pot za svoje boljše jutri ter boljše jutri za svoje potomce!
chadmaster1
24. 09. 2012 20.19
+4
@HAWX +1 tako je ravno zaradi takih ljudi( honey7) smo kjer smo, ker raje klikajo slikce 4 ure na FB namesto, da si preberejo dobro zgodovinsko knjigo ali se poučijo na netu o filozofiji, psihologiji, pravi zgodovini, politiki, ekonomiji............... in to ni dolgčas, ker to ni šola kjer se učiš nepomebne pogosto izkrivljena dejstva, ne resnica je preveč zanimiva in realnost preveč lepa, da bi se nehal učiti in rasti
KisloZelje333
24. 09. 2012 23.25
+4
bravo HAWX in chadmaster1 vse sta mi z jezika vzela....honey7 revež, dokler ne bo na cnnu, bbcju tebe ne bo skrbelo? Vtipkaj si izlet po korporativnih medijih
No.onealive
25. 09. 2012 07.45
+0
HAWX, chadmaster1, Jabolko222 honey7 je čist prav napiso: so druge bol pomembne stvari v lajfu ko pa "teorije zarote" in če se jaz prav spomnim pred kakim letom ni blo ne duha ne sluha o tem.., poleg tega se pa o tem kregamo na najbol neresnem portalu v Sloveniji !
T_one
25. 09. 2012 11.08
+3
yarrick
29. 09. 2012 22.24
@noonealive "teorije zarote"...mogoče zate, ker se ti zdi, da se take reči pač NE morejo zgoditi.Resnica pa je čisto drugačna in en kup "teorij zarot" je bilo že dokazanih kot precej resničnih in tudi izpeljanih, takoda mislim da si tu malce v zaostanku z časom.pa še tole bom dodal: mogoče so res bolj pomembne reči kot ubadanje z "teorijami zarot", ampak, če bi bili vsi tiho, kaj misliš kaj vse bi že naredili z nami?
Združeno--Uporništvo
24. 09. 2012 19.22
+3
Infadel_no1 je tipicni fanaticni desnicarski ignorantski norec in taki so najbolj nevarni na bruhanje mi gre kaksne sprevrzene psihopatske komentarje pise!!! pa se clovek ce lahko sploh napisem to ne opazi da nima podpore razen parih osebkov ki je skoda cas izgubljat!
Schulz-14
24. 09. 2012 19.34
-4
Ti si pa tipični fanatični levičarski ignorantski norec. Pravilno je da piše replike ter svoja mnenja!!! Če boš ti želel pisati kar ti misliš bojo tudi drugi imeli pravico pisati!! Usak naj pa pri sebi pretuhta kar je prav in kaj ne!
Združeno--Uporništvo
24. 09. 2012 19.39
+3
jzt nisen ne levicar ne desnicar ne podpiram nobene stranke ker je itak vse isto!!
Schulz-14
24. 09. 2012 19.47
+1
Tudi vsi liberalci bi morali iti ker z multikulturo in podobnimi instrumenti spodbujajo k uničenju Evropskih narodov in njihove kulture...
Schulz-14
24. 09. 2012 20.06
Očitno veš veliko o Iranu ter zunanji politiki ZDA, hkrati pa zelo malo o Evropi, žalostno... no pa ti je admin zbrisal komentar ne vem zakaj,vidim da je tut HAWX nekaj napisal pa se je zbrisalo...
Združeno--Uporništvo
24. 09. 2012 20.18
+1
ja po drugi strani pa pusti sprevrzene komentarje od Infadel_no1 ki javno pise o unicenje muslimanskega sveta in vsiljevanje nekih nasi eu vrednot ki sploh ne pasejo tam doli!!??
Schulz-14
24. 09. 2012 20.19
HAWX sem s težav prebrat tvoj komentar in se strinjam s teboj!! Glede na to da so zarukani liberalci pa še vedno lahko pišejo komentarje, bo tudi infadel imel pravico pisat pa če je zarukan al pa ne...
HAWX
24. 09. 2012 20.33
+4
Vsaka resnica ki omenja dejanske krivce ne glede na to da je še vedno resnica se briše tukaj na tem antislovenskem portalu . Zakaj antislovenskem zato ker dela proti interesu Slovenskega naroda in ga zavestno laže ter manipulira v končni cilj katerega pa sami ne poznajo ampak samo ubogajo ukaze ali kot radi rečejo samo delajo svoje delo.
Schulz-14
24. 09. 2012 20.45
+1
acim
24. 09. 2012 18.56
+14
ZDA in NATO je treba ustaviti.Njihova aroganca in terorizem peljejo v pogubo....
WikiX
24. 09. 2012 18.08
+6
Žalostno je, da se skoraj nihče več ne boji jedrske vojne, kot da je malo večja kepa jedrske sredice šala, čeprav lahko že ena zravna pol Slovenije dobesedno z zemljo, tako da bo videti ravna iz satelita. Nikomur se ne zdi več tako strašno, tudi vojna nasploh ne zgleda več tak problem, odkar imamo 3D televizorje in so praktično vsak dan kaki vojaki na programu. Mogoče pa ne gre za totalno uničenje temveč bi strateško bombardiranje določenih delov sveta postavilo nepremostljivo barijero med zahodno civilizacijo in tretjim svetom, ker po tako ožarčenem ozemlju ne bi moglo priti mimo nič živega. Potem bi imeli takšni načrti nek smisel, tretja svetovna vojna na bližnjem vzhodu in v severni Afriki bi praktično odrezala Evropo in ostale kontinente od preostanka sveta. Znašli bi se v kameni dobi, rude so skoraj izčrpane, na fronti pa ne bi bilo več niti kamenja in palic, najbrž bi trajalo tisočletja, preden bi pot v zahodni svet zanje postala spet prehodna. Treba je razmišljati na veliko, kot sem že omenil, propaganda bistveno manj stane, Sovjetski zvezi je recimo zmanjkalo denarja za atomske bombe, s katerimi so gradili Pechora Kama kanal.
janez6bb
24. 09. 2012 17.49
+0
gala.y ta dokumentarec je bil prejšnji vikend, mislim da v nedeljo zvečer na drugem kanalu naše nacionalke, zanimivo je da je podoben dokumentarec posnela B.c leto dni pred napadom v londonu; najdeš če boš poguglov B.C PAnorama 15 junij dvatisočštiri
HAWX
24. 09. 2012 17.28
+16
Močni dokazi obstajajo da Washington obe partiji imajo Rusijo in Kitajsko za cilj! Da je cilj da se uničijo obe državi, ali da se samo zmanjša vsaka možnost zoperstavljanja svetovni hegemoniji Washingtona, v tem trenutku ni jasno. Kakršnakoli je resnična namera, nuklearna vojna je zelo verjeten izhod! presstitute-ameriški mediji se pretvarja da zločinska sirijska vlada ubija nedolžne državljane kateri samo želijo demokracijo in da se, če UN ne bo, bo ZDA vojaško intervenirala v cilju čuvanja ljudskih pravic. Rusija in Kitajska so očrnjene s strani ameriških funkcionarjev zaradi zoperstavljanja bilo kakšnem izgovoru za NATO invazijo na Sirijo. Dejstva se, seveda razlikujejo od tistih katere prikazujejo „presstitutski“ ameriški mediji in člani ameriške vlade. Sirijski „uporniki“ so dobro oboroženi. „uporniki“ se borijo proti sirijski vojski. Oni masakrirajo civiliste in svoje medijske „kur.ve“ na zahodu obveščajo da so to naredili vojaki sirijske vlade, zahodne „presstitutke“ pa širijo propagando. Nekdo očitno oborožuje „upornike“ ker se orožje ne more kupiti na lokalnem tržišču. Večina inteligentnih ljudi ve da orožje prihaja iz ZDA, ali držav ameriških surogatov. Torej, Washington je začel državljansko vojno v Siriji, kot je to naredil v Libiji, ampak tokrat so lahkoverni Rusi in Kitajci ulovili korak, in odbili da odobrijo resolucijo UN, podobno tisti katero je zahod uporabil zoper Gadafija. Tisto kar ZDA prinašajo so državljanske vojne in razpadi držav. Kot je to dosegel režim bila clintona v bivši jugoslaviji. Več držav ko razbijejo na koščke in razbijejo na rivalske frakcije z tem je washington čedalje močnejši! Washington je globoko vznemirjen. V suženjstvu in pod kontrolo Wallstreeta in drugih poslovnih skupin z specialnimi interesi, oni niso v stanju da ameriško ekonomijo rešijo od padca. Profiti nastali z kratkoročnim gamblanjem Wallstreeta, vojaški profiti vojaško-varnostnega kompleksa, kot profiti od proizvodnje in uslug za ameriško tržišče so daleč bolj zastopani v Washingtonu kot interesi za dobrobit ameriških državljanov. Za zemljo katera ni sposobna okupirati Irak po 8 letih in da zasede Afganistan po 11 letih je akt norosti da se istočasno spravlja na dve nuklearni sili. Svet nikoli v svoji zgodovini ni bil priča takšnemu idiotizmu. Psihopati, sociopati in moroni kateri dominirajo v Washingtonu bodo odpeljali svet v propast! Zločinsko nora Washingtonska vlada, brez obzira ali demokratska ali republikanska, brez obzira na izhod prihajajočih volitev, je največja nevarnost za življenje na zemlji. Še več edini izvor financiranja kateri imajo Washingtonski kriminalci je štampanje dolarja. V naslednji kolumni bom pisal o tem ali bo ameriška ekonomija doživela svoj kolaps preden najhujši vojni zločinci v Washingtonu uničijo svet! Paul Craig Roberts Asistent sekretarja za ekonomsko politiko v administraciji Ronalda Reagana
_dolfi_
24. 09. 2012 18.50
+6
več takih komentarjev.....treba ozaveščat.....
pedritsegonita
24. 09. 2012 21.36
Ja, daj še kopiraj kaj. Mene tudi tole zanima.
Infadel_no1
24. 09. 2012 15.52
-10
Upam da se kmalu spravijo na Iran in da tem kamelarjem pokažejo da niso več leta 630 ko so izvedli svoj prvi Jihad!!!
kim llsung
24. 09. 2012 16.29
-1
kim llsung
24. 09. 2012 16.30
-1
s-even
24. 09. 2012 16.38
+9
Infadel_no1 Upam, da se kdo spravi nate, da ti poseka "malo" egocentrizma, tako boš bolje bival ti in tvoji bližnji, pametnjakovič.
JezekTekaTEka49
24. 09. 2012 16.51
+4
Infadel_no1
24. 09. 2012 17.53
+0
S-evan, kr naj, bo doživel preventivni napad, če lahko Iran preventivno napade, ker misli, potem lahko tudi jaz! hehe
T_one
25. 09. 2012 11.18
+1
@Infidel_no1 Preberi si malo prerokbe prosim, da boš lahko ugotovil, da če Izrael in ZDA napadejo Iran, da v tem primeru pride do popolnega uničenja Izraela ("kri bo tekla v Izraelu v potokih, ljudje pa bodo gazili po krvi v Jeruzalemu do kolen"), Evrope in ZDA. Torej, če pride do napada na Iran in posledično do Tretje Svetovne vojne, bomo mi - Evropejci, poleg Izraela in ZDA, tisti, ki ga bomo najbolj nasankali, ne pa samo Iran, Rusija ali/in Kitajska. Tisti idi-oti, ki podpirate napad na Iran, se dajte končno enkrat zavedati, da s tem podpirate ne samo Tretjo Svetovno Vojno, ampak tudi lastno uničenje in uničenje svojih bližnjih, poleg tega, da bo planet tako uničem, da bo življenje na njem postalo živi pekel!!! Nismo mi, ki nasprotujemo napadu na Iran, proti temu samo zato, ker bi bila to krivica napram Iranu, ker nasprotujemo morilskim uničevalnim imperialistično kolonialističnim pohodom zahodnih demonskih Zionistov, niti približno ne samo zato, ampak predvsem zato, ker se zavedamo, da s tem podpisujemo smrtno obsodbo tudi samemu sebi, svojim bližnjim in celemu planetu!!! Tisti, ki podpirate napad na Iran; dajte no malo trezno ramišljati de-bi-li neumni...
JezekTekaTEka49
25. 09. 2012 11.50
Ne bo nič krvi ... Tone ... sam zabliskal se bo ...
T_one
25. 09. 2012 11.56
+1
Prerokbe govorijo, da bosta Izrael in ZDA odgovorni za uničenje sveta, ne pa nek Iran ali pa kakšni "teroristi"... Normalno, da zato, zaradi teh prerokb, če že ne zaradi drugega, tisti, ki še imamo malo pameti, ne podpiramo Izraela in ZDA... Saj bi pa ja bili popolnoma nori, če bi podpirali svoje uničenje!!!
Infadel_no1
26. 09. 2012 10.51
-1
Kdo pa verjame prerokbam, ovce kot ste ve!
T_one
26. 09. 2012 12.05
-2
\"Blagor tistim, ki berejo prerokbe, ker vedo kdaj je čas...!\"
janez6bb
24. 09. 2012 15.50
+4
London - Britanski Independent se je dokopal do tajnih dokumenov, ki odkrivajo sprego politikov in največjih naftnih družb pri dogovarjanju o pravicah črpanja nafte v povojnem Iraku. O črpanju so se pogovarjali, še preden se je Velika Britanija odločila, da bo skupaj z ZDA prevzela vodilno vlogo v napadu na Irak. Dokumenti tako na novo odpirajo vprašanje, na podlagi česa se je Tony Blair odločil za sodelovanje v invaziji. Nekdanji britanski premier je do sedaj trdil, da so bile povod za napad informacije o iraškem posedovanju orožja za množično uničevanje. Vendar pa zapisniki s sestankov ministrov in predstavnikov naftnih podjetij dokazujejo drugače. Pet mesecev pred invazijo, ki se je zgodila marca 2003, je britanska ministrica za trgovino baronica Symonsova družbi BP predala mnenje vlade, da bi morala britanska podjetja dobiti delež velikih zalog iraškega plina in nafte v zameno za podporo ZDA v napadu. Baronica se je tudi strinjala, da bo pri administraciji predsednika ZDA Georgea Busha lobirala za britanska podjetja. BP je sicer vseskozi trdil, da v Iraku nima strateških interesov, Blair pa je namigovanja o tem, da je nafta glavni razlog za napad na Irak, označeval za absurdno teorijo zarote. V zapisniku sestanka BP s predstavniki zunanjega ministrstva z leta 2002 pa piše, da bi BP za vsako ceno rad črpal nafto v Iraku. Nek drug zapisnik še pravi, da si Shell in BP ne moreta privoščiti, da ne bi bila udeležena pri črpanju nafte v Iraku. Država je po velikosti naftnih zalog druga na svetu. Pogodbe, ki so jih podpisali ob začetku invazije, so bile največje v zgodovini naftne industrije. Obsegajo polovico vseh iraških rezerv. pop tv ne brište, ker vas bom tožil:) INFADEL kaj si lagal prej o IRAKU:) no zgoraj imaš črno na belem:)
janez6bb
24. 09. 2012 17.32
+1
Infadel_no1
24. 09. 2012 17.54
-3
Sem ti napisal, pa izgleda da rišejo, malo pogooglaj, napiši cctv, oil in Iraq ali nekaj podobnega, boš videl prve v Iraqu, tvoje zlate kitajce! BP, pa bo sodeloval samo pri gradnji in za to bo dobil 20% načrpanega!
janez6bb
24. 09. 2012 18.08
+2
hehe nekaj podobnega, jst naj pa sam iščem;) se boš mogu malo bolj potrudit, pa gre za leto 2009 tisto o čemer ti govoriš, za eno največjih naftnih polj na severu, pa še to so prej kitajci podpisal pogodbo z irakom, zgoraj maš pa poročanje o tem kako so si že prej razdeil pogačo brez iračanov:=)
KisloZelje333
24. 09. 2012 23.55
+2
infadela dobili na laži....že 81ič hehehe, pa se še kar ne vda
sikorsky
24. 09. 2012 15.48
+1
Ja mende bo res počilo,...šraufanje po črevesju se sam stopnjuje tako da grem mal posedet na školjko pa čakat,..
asdasdasd123123
24. 09. 2012 15.20
-4
Dej najse začne že ki se mi ne da več to poslušat al gledat dej pritisnite na tiste proklete gumbke že enkrat
T_one
24. 09. 2012 14.47
+8
Pred nekaj tedni mi je nek znanec poslal tale video o možnosti false flag "terorističnega" napada v Washingtonu v ZDA na 30 .09. 2012: (You-Tube: Potential false flag attacks on 9 or 30 September in London & Washington DC ( arabic & english ) ) Glede na trenutne dogodke po svetu je kar možno, da imajo res namen tam konec tega meseca v Washingtonu detonirat kakšno jedrsko bombo ali več. Če malo primerjam trenutne dogodke po svetu; s tem mislim predvsem na ta film o posmehovanju preroku Mohamedu, ki povzroča toliko razburjenja po svetu v zadnjih dneh, kar bi lahko po svetu ustvarilo mnenje, da vse to daje muslimanom velik povod za maščevanje - za "ponovni "teroristični napad" v ZDA". Potem sem tudi opazil, da so predvčerajšnim (15. 09. 2012) na nekem nemškem kanalu prenašali nek dokumentarec z naslovom "Dan po Eksploziji", ko v njem govorijo kako bi bilo, če bi jedrska bomba eksplodirala v Washingtonu, kako da je to bojda kar velika možnost da se zgodi, ker kako da imajo bojda teroristi po svetu, poleg farcajkov in cigaret, tudi jedrske bombe v svoji posesti, in podobne pravljice... Potem so ta isti dokomentarec predvajali včeraj (16. 09. 2012) in predvčerajšnjim tudi na enem izmed slovenskih kanalov. Včeraj (23. 09. 2012) je bil isti dokumentarec tudi na eni od hrvaških televizij; torej se ge za globalno pranje možganov. Izraelski premier Natanjahu pa je tudi prejšnji teden imel turnejo po ameriških televizijskih postajah, v katerih je nenehno delal propagando kako Iran povzroča svetovno jedrsko grožnjo miru, kako bo Iran v bližnji prihodnosti izdelal jedrsko bombo, kako lahko Iran celo povzroči jedrski napad na ZDA, in podobne pravljice; (You-Tube: INTERVIEW: Israeli PM Netanyahu Calls on U.S. Voters to Make Iran an Election Issue ) Pred več kot štirimi leti pa je bojda v ZDA v aferi nekega nepotrebnega transportiranja jedrskih bomb s transportnim letalom iz ene baze v drugo, pri čemer je bil spet, tako kot na 9-11 pri nadzoru nad NORAD-om in izstrelkom v Pentagon, vpleten takratni podpredsednik Dick Chaney, "čudežno izginilo" 5 ameriških jedrskih bomb (You-Tube: - The Case of the "Missing" Nukes - 1 - Secrets of the military - 12 lost nuclear bombs in the USA - 9/11 again? The Case of the missing nukes - Missing Nukes: Treason of the Highest - Nuclear Holocaust - pt3 Cheney's Missing Nuke Scandal, Treason of the Highest Order ) članek na google: Missing Nukes: Treason of the Highest Order Potem pa je tukaj še tista karta iz Steve Jackonovih Illuminatskih igralnih kart, ki kažejo, kaj so oz. kaj še ima "elita" - "illuminati" namen narediti, med njimi je tudi karta - "Terorist Nuke" ( Steve Jackson - Illuminati Playing Cards - "Terrorist Nuke" ) Torej mnogo stvari kaže na veliko možnost, da se res zgodi kakšen false flag jedrski dogodek v Washingtonu v ZDA, verjetno res na datum 30. 09. 2012, ali tam okoli; vsaj vsi trenutni "naključni" svetovni dogodki zelo močno kažejo na to možnost. Potem, ko smo te illuminatske S-vije in njihove Morilske Pse (alegorija iz George Orwel-ove knjige "Živalska Farma") pred meseci z obveščanjem zj-bal, tako, da si niso upal narediti tistega false flag napada za časa OI v Londonu, imajo, vsaj po mojem mnenju, res zelo verjetno namen tokrat res narediti to v Washingtonu... razen če jih z obveščanjem zopet zj-bemo...
T_one
24. 09. 2012 14.47
+3
google: Albert Pike - Three World Wars : "Tretja svetovna vojna mora biti podpihovana s strani naših agentov (Izraelsko - zahodnih politikov, verskih vodij in agentov tajnih služb), z izkoriščanjem razlik med političnimi zionisti in voditelji islamskega sveta. Vojna mora biti vodena na tak način, da se bosta Islam (arabsko-muslimanski svet) in politični zionizem (Izraelska država) medsebojno popolnoma uničila. Medtem ko bodo druge svetovne nacije, ki se bodo med sabo še bolj sprle zaradi slednjih okoliščin, vodene tako, da se bodo prisiljene bojevati do popolne fizične, moralne, duševne in ekonomske izčrpanosti... Potem bomo razposlali naokoli nihiliste in ateiste, hkrati pa bomo povzročili strašansko socialno kataklizmo, popoln družbeni propad, ki bo v svoji strašanskosti pokazal vsem nacijam resnično grozo absolutnega ateizma; kot izvor neizmerne krutosti in strašanskega krvoločnega nereda. Potem bodo prebivalci povsod, ker se bodo povsod prisiljeni braniti proti tej svetovni manjšini revolucijonarjev, ki rušijo civilizacijo, iztrebili te uničevalce civilizacije. Množice ljudi, razočarane nad krščanstvom, katerih "božji duh" bo od tega trenutka brez kompasa in orientacije, neučakana nad novim idealom, ampak brez vedenja kam usmeriti svoje čaščenje, bo preko univerzalne menifestacije prejela resnično luč prave in čiste Luciferjanske doktrine, ki bo nazadnje končno prišla v javnost. Ta univerzalna Luciferjanska manifestacija bo videti kot slučajen pojav reakcijskega gibanja, ki bo sledil uničenju krščanstva in ateizma, oba istočasno osvojena in iztrebljena." ALBERT PIKE (Član Ku-Kluks-Klana, avtor programa za izvedbo Treh Svetovnih Vojn, ustanovitelj prostozidarstva in prostozidar 33. stopnje Škotskega Reda prostozidarjev) iz dopisovanja z Giuseppejem Mazzinijem (prostozidar in ustanovitelj Italije), leta 1871. Skratka: če se bo kaj takšnega res zgodilo v bližnji prihodnosti v ZDA, mislim na kakšen "jedrski "teroristični" napad" v ZDA, ste lahko že na osnovi vseh teh informacij prepričani, da za ta jedrski napad niso odgovirni niti Iran, niti Hesbolah, niti Sirija, niti Pakistan, niti Al-CIAeda, niti kdorkoli drug iz muslimanskega sveta, niti Kitajska, niti Rusija, oz. niti kdorkoli od tistih na katere bodo illuminatski de-moni v Beli Hiši skušali naprtiti krivdo, ampak so vse to, tako kot 9-11, seštrikali (Vatikanski) Zionisti, njihove vla-čuge v Beli Hiši, in njihovi Morilski Psi njihovih glavnih tajnih služb (Jezuiti, CIA, Mossad,...). Tako da veste kdo bo v resnici kriv za Tretjo Svetovno Vojno, ki bo sledila temu... in kaj je namen vsega tega... Na lastno presojo lahko posredujete to obvestilo naprej...
T_one
24. 09. 2012 14.58
+0
Ena izmed variant je tudi, da bodo američani in izraelci potopili ameriško bojno ladjo USS Enterpise v Hermuški ožini, za to pa okrivili Iran. Američani so namreč že spomladi letos poslali USS Enterprize v Hermuško ožino, čeprav bi jo ravno takrat morali "upokojiti" in razstaviti. USS Enterprise ima termo-nuklearni pogon, zaradi česar bi bilo razstavljanje te ladje zelo drago in okolju škodljivo. Če jo američani potopijo v Hermuški ožini, pa ne samo, da se bodo znebili ogromnih stroškov in jedrske svinjarije, ampak bodo tudi dobili izgovor za napad na Iran. To je podoben modus operandi, kot je bil na 9-11, ko bi morali začeti obnavljati Twin Towers, obnova pa bi stala milijarde, nato pa je takoj sledil 9-11. Nekaj se pravi naokoli, da imajo namen izvesti false flag potopitev USS Enterprisea že 25. tega meseca, na židovski praznik Yom Kippur, torej jutri, na ukaz Izraelskih političnih Zionistov, ki to zahtevajo od Obame. Temu bi naj sledil napad ZDA, Izraela in "zaveznic" na Iransko mornarico in pristanišča, za kar so ZDA, Izrael in "zaveznice" imele ravno prejšnji teden vaje v Perzijskem zalivu. Temu bi naj sladil False flag jedrski napad v Washingtonu, za kar bi zopet okrivili Iran ali pa Hezbolah, nato pa bi ZDA, Izrael in NATO naj izvedle, kot "odgovor na ta teroristični napad", invazijo na Iran. Bomo videli....
No.onealive
24. 09. 2012 15.04
+4
dej ne filozofiraj.., se boma menla 1.10.2012
artifakt
24. 09. 2012 15.25
+1
To kar navaja T_one ni za lase privlečeno, ne pomeni pa tudi tega, da zagotavlja, da se bo nekaj zgodilo. S tem, ko se na youtube pokažejo videi in opozarjajo, da je možn false flag napad na nek dan (kot je bilo npr. rečeno za letošnje olimpisjke igre) se v kolikor bi zares planirali kaj takšnega avtomatsko na to vrže luč, in v primeru da bi res prišlo do napada, bi imel na youtube video, ki govori o tem nekaj mesecev prej... tako da... če se 1.10.2012 ne spusti svet v ww3 je možno, da niso planirali tovrstne akcije na tan dan ali pa so in so morali prekiniti, ker se je razvedlo...
Infadel_no1
24. 09. 2012 15.39
+0
Pa pred parimi meseci ti je tudi poslal, da se bo napad zgodil med olimpijskimi! bolje da gre igrat evroloto, se bo bolje počutil in imel večjo šansko da zadene!
galaxy mini
24. 09. 2012 16.44
+6
Shitter4ever :: A navaja ? prosim te zarad enga dokumentarnega filma si zmislijo neko teorijo :) <--- Potem sem tudi opazil, da so predvčerajšnim (15. 09. 2012) na nekem nemškem kanalu prenašali nek dokumentarec z naslovom "Dan po Eksploziji", ko v njem govorijo kako bi bilo, če bi jedrska bomba eksplodirala v Washingtonu, kako da je to bojda kar velika možnost da se zgodi, ker kako da imajo bojda teroristi po svetu, poleg farcajkov in cigaret, tudi jedrske bombe v svoji posesti, in podobne pravljice... Potem so ta isti dokomentarec predvajali včeraj (16. 09. 2012) in predvčerajšnjim tudi na enem izmed slovenskih kanalov. Včeraj (23. 09. 2012) je bil isti dokumentarec tudi na eni od hrvaških televizij---> Po njgove nebi smeli takega dokumentarca sploh predvajati po TV
Infadel_no1
24. 09. 2012 17.56
-2
Kaj vsak dan so, to je bilo masturbiranja s strani Teoretikov zarot, bogi ekrani!
T_one
25. 09. 2012 11.53
+0
Seveda ni rečeno da se bo to zgodilo; ampak je to le opozorilo, za primer če se to res zgodi; da bodo ljudje potem lahko na osnovi teh predčasnih opozoril vedeli resnico; kdo je vse to v resnici naredil, da ne bodo potem zopet napadali nekoga, ki ni nič kriv; tako kot je to bilo v primeru Iraka, Afgansitana in Libije!!!! To je pa tudi glavni namen teh sporočil in ozaveščanj. Kar možno je tudi, da smo s tem množičnim opozarjanjem tudi preprečili tisti false flag teroristični napad na OI v Londonu, ki ga je "elita" sicer zelo verjetno imela v načrtu res izvesti, vendar pa se zelo verjetno niso odločili za to, ker je že preveč ljudi vedelo, kdo v resnici stoji za tem; tako da jim ta napad ne bi prinesel nobene koristi; kvečjemu škodo; ker bi ljudje spregledali s kašnimi fanatičnimi demoni v svojih vladah imajo opravka. Žal zaenkrat nimamo drugega orožja kot to, da lahko sabotiramo demonske načrte vladujoče "elite". Če si pa še niste prišli gor; se s tem obveščanjem borimo tudi za vašo nevedno rit. @galaxy mini Če se tebi ne zdi čudno, da ravno sedaj, ko hoče Izrael napasti Iran, ravno sedaj, ko Izrael od ZDA zahteva da takoj napadejo Iran, ravno sedaj, ko Natanjahu paradira po ZDA in razlaga kakšne grožnja miru je Iran, ravno sedaj, ko so prejšnji teden imele ZDA in 25 drugih držav v Perzijskem zalivu vaje za napad na Iran, sedaj, ko se je ameriški finančni balon razpočil, ker skoraj nobena države ne trguje več z Dollarjam, ravno sedaj, ko so ameriške banke bile obveščene, naj se za konec oktorbar pripravijo na popolni finančni zlom, ravno sedaj, ko se ameriška vlada boji, da bi zaradi finančnega zloma prišlo v ZDA do uporov in celo do nove državljanske vojne, in še zaradi stotine drugih razlogov... če se tebi ne zdi čudno, da ravno v tem času skoraj povsod po svetu predvajajo ta dokumentarec, v katerem govorijo tudi takšne neumnosti, kao da imajo teroristi ogromno jedrskih bomb, ki da jih lahko kupijo kjerkoli, kdajkoli, in da lahko baje ameriški "strokovnjaki" na osnovi radiacije od jedrske eksplozije ugotovijo kje je bila ta jedrska bomba zgrajena.... potem ti ne morem pomagati. Če ti na osnovi vseh teh informacija ne vidiš. kam hudič tišči taco, potem ti ne morem pomagati. Seveda pa to še ne pomeni, da nekateri, ki pa še nismo tako popolnoma nevedni oz. de-bi-lni, da ne bi bili zmožni ugotoviti kam hudič tišči svojo taco, na te stvari ne smemo opozarjati druge ljudi ....
galaxy mini
25. 09. 2012 14.54
+3
ne samo čudno se mi zdi pa tole da je to smo na 24ur objavleno in u nobenem drugem slovenskem medijo :)
galaxy mini
25. 09. 2012 14.55
+3
pa a ladijo so že potopil ha an ni danes blo napovedano :)
T_one
26. 09. 2012 11.56
-2
počakaj, počakaj; datumi so orientacijski... spremljaj dogodke v naslednjih mesecih... to obveščanje poteka tudi po mailih in drugih vrstah sporočil, tudi za tujino....
No.onealive
26. 09. 2012 20.12
+2
Ramzess
24. 09. 2012 14.22
+7
Mnogi se ne zavedajo, da so plani elite bi spisani in sprejeti dolgo preden so bili udejanjeni. Zakoni, ki ji spremljajo, ali omogočajo, in hkrati elito ločijo od vsake odgovornosti pa tudi.
ebiga
24. 09. 2012 14.33
+3
Project for the New American Century iz leta 2000
janez6bb
24. 09. 2012 14.34
+4
Ta krasni novi svet:) Orwell se uresničuje.
Infadel_no1
24. 09. 2012 15.40
+3
janez6bb
24. 09. 2012 14.02
+13
London - Britanski Independent se je dokopal do tajnih dokumenov, ki odkrivajo sprego politikov in največjih naftnih družb pri dogovarjanju o pravicah črpanja nafte v povojnem Iraku. O črpanju so se pogovarjali, še preden se je Velika Britanija odločila, da bo skupaj z ZDA prevzela vodilno vlogo v napadu na Irak. Dokumenti tako na novo odpirajo vprašanje, na podlagi česa se je Tony Blair odločil za sodelovanje v invaziji. Nekdanji britanski premier je do sedaj trdil, da so bile povod za napad informacije o iraškem posedovanju orožja za množično uničevanje. Vendar pa zapisniki s sestankov ministrov in predstavnikov naftnih podjetij dokazujejo drugače. Pet mesecev pred invazijo, ki se je zgodila marca 2003, je britanska ministrica za trgovino baronica Symonsova družbi BP predala mnenje vlade, da bi morala britanska podjetja dobiti delež velikih zalog iraškega plina in nafte v zameno za podporo ZDA v napadu. Baronica se je tudi strinjala, da bo pri administraciji predsednika ZDA Georgea Busha lobirala za britanska podjetja. BP je sicer vseskozi trdil, da v Iraku nima strateških interesov, Blair pa je namigovanja o tem, da je nafta glavni razlog za napad na Irak, označeval za absurdno teorijo zarote. V zapisniku sestanka BP s predstavniki zunanjega ministrstva z leta 2002 pa piše, da bi BP za vsako ceno rad črpal nafto v Iraku. Nek drug zapisnik še pravi, da si Shell in BP ne moreta privoščiti, da ne bi bila udeležena pri črpanju nafte v Iraku. Država je po velikosti naftnih zalog druga na svetu. Pogodbe, ki so jih podpisali ob začetku invazije, so bile največje v zgodovini naftne industrije. Obsegajo polovico vseh iraških rezerv. pop tv ne brište, ker vas bom tožil:)
T_one
24. 09. 2012 14.38
+10
Itak; politiki ne da lažejo veliko; oni lažejo NONSTOP!!!
janez6bb
24. 09. 2012 15.14
+7
Infadel_no1
24. 09. 2012 15.43
-3
Hehe kje si dobil original?!? Ker nekaj mesecev nazaj se je Kirtajska hvalila na svoji televiziji da je zalaufala prvi po vojni obrat v Iraqu, v sodelovanju z BP, ki ima delež malo manj kot 20%!!! No omenili so tudi da je BP pristal na to ker so jih Kitajci prosili za logistično in gradbeno podporo(izdelava rafinerij, naftnih polj,...) in v zato dobijo namesto plačila 20% načrpanega!!! vir: CCTV
Infadel_no1
24. 09. 2012 15.44
-2
kje si ofca napiši vir, da vidim tvoje prevajalske sposobnosti, ker očitno v kolikor jst vem si veliko dodal in spremenil, le zakaj?!? Ah seveda dizinformacije, atomske 21 stoletja!
janez6bb
24. 09. 2012 17.35
+3
tole najdeš na strani dela:) copy paste:) spremenil:) dodal:) a to je vse kar premoreš v odgovor, ubošček:) a ti vse kar premoreš dodat kot vir je ime CCTV:) k bi reku CNN, zdej si pa išči:) ne bom hvala, lahko pa prilepiš, da bomo vsi zukaj videli:)
Ramzess
24. 09. 2012 14.00
+15
Zanimiva tema in veliko komentarjev, saj človek ne more vseh niti prebrati, ...je pa očitno koliko ljudi je zapadlo propagandi okoli nafte, pa v resnici sploh ne gre zanjo, ...zakaj bi jo nekdo hotel, če ima na voljo Teslovo in podobno tehnologijo za neskončen vir energije, kar v nekaterih bazah celo uporabljajo, tako za baze kot ogromne stroje ki kopljejo baze in tunele pod zemljo, magnetni vlaki in dvigala ne uporabljajo nafte za pogon. Je pa nafta dobro orodje za kaj drugega, za kontrolo mas, javna elektrika enako ipd. Tukaj gre za večji plan svetovne elite, ki ga vsi poznamo, globalna kontrola ljudi in naravnih bogastev, uvedba ene banke, ene vojske (NATO je predhodnica le te, država ki vstopi vanjo se mora odreči in ukiniti lastno vojsko), ene vlade, itd., skratka znan NWO. Če je to treba izpeljati skozi vojno, bo pač tako šlo, a to vojna kakšne imamo v mislih, 3. svetovna vojna menda že poteka, je vojna elite proti ljudstvu, našim pravicam in svoboščinam, skozi strah saj so se prestrašeni ljudje za varnost (ki je žal navidezna) pripravljeni odreči celo pravicam in svobodi. Pričkanje okoli tega kakšno orožje bo kdo uporabil v vidni vojni je nepomembno, saj v resnici ne moremo vedeti kakšno orožje, javnosti znano ali neznano, lahko kdo uporabi, obstajajo tehnologije o kateri se mnogim še sanja ne. Tista, da bi lahko uporabili HAARP ni nova, ne da bi ga lahko, saj so ga že, pa ne samo to tehnologijo, še kakšno drugo tudi. Mnogi mislijo, da sta jedrski bombi na Nagasaki in Hirošimo edini bombi, ki so ju Američani uporabili v vojni, to sploh ni res, saj velikost sploh ni pomembna, tako so jih uporabili tudi v Zalivski vojni, v Iraku, menda celo tudi pri rušenju WTC dvojčkov na lastnem dvorišču, ... ljudje sploh ne vedo kaj vse se dogaja v tem svetu. Zavedenost in zaslepljenost javnosti je tako velika, da tisti ki se dokopljejo do resnice, večino zelo težko prepričajo o njej, ...in ko posameznik morda le spregleda je razumljivo zelo šokiran. Če bi na naenkrat prišla na dan vsa resnica, bi že jutri živeli v svetu, ki je nasprotje današnjemu. To bi bil konec enega sveta in začetek drugega. Praktično smo dosegli to točko, zdi se brezizhodno, a ni tako, izhod bo presenetil vsakega, saj je edinstven in ni omejen nato dimenzijo. Verjetno že veste na kaj aludiram, na leto 2012 in veliko kozmični dogodek. Karkoli ima narediti elita, glede na svoj nori plan, mora to poskusiti še pred decembrom, zato je naglica dogajanja v svetu, ki jo lahko opažamo, tako očitna, saj se jim čas izteka. Napeto je, glede na vse dostopne informacije o pričakovanem, ali nepričakovanem.
Schulz-14
24. 09. 2012 14.32
+3
kako pa deluje teslova tehnologija za neskončen vir energije?
No.onealive
24. 09. 2012 15.09
+1
dej to razloži enmu janezu pol pa pametuj.., :) ker za to teorijo pa čujem prvič da so uporabli jedersko pri rušenju WTC.., pa ka a vi res use vrjamete al ka.., bom js napiso da so npr. u BEOGRADU uporabli kemično med napadi leta 1999 vi bote verjeli in spet na velko težili po forumu 24ur.., HVALA !
janez6bb
24. 09. 2012 15.11
+0
No.onealive
24. 09. 2012 15.17
+0
janez6bb
24. 09. 2012 15.20
+0
aja zdej sm pa jst kriv da ti brat ne znaš:) ubog narod z iq <0 pa to :) hehe optimist, če mislis da se me boš znebil s takimi komentarji:)
Infadel_no1
24. 09. 2012 15.46
+0
hehe Država ki vstopa v NATO mora ukiniti lastno vojsko hehehehehehe pa vi me vsak dan bolj nasmejete! Pogoj za vstop države v NATO je prav število redne vojske, ter število rezervne sestave! Zato so tudi leta pred vstopom v NATO , naši generali na široko odpiral delovna mesta v vojski! Neabluzite! Ukiniti vojsko hehe pa kje to pobirate, na lastnem zeljniku?!?
Infadel_no1
24. 09. 2012 15.47
+3
Da ne boste teorewtiki zarot pogruntal da je spet zemlja ravna in da lahko padeš čez rob v nebesa!
No.onealive
24. 09. 2012 15.54
+2
Gavrane23
24. 09. 2012 17.18
-4
no.onealive ubistvu so uporabl v bombardiranjih leta 1999 in mas trdne dokaze zato resnicne lahk gres pa tudp ogledat od krav dve glavi pa kako so ljudje umiral se leta zatem zarad raka pa tko
.VOY.
24. 09. 2012 13.25
-3
Tole ..g.Romel...popedena med malico..pa to..
borisl1
24. 09. 2012 13.25
-3
"Teheran zagotavlja, da jedrsko tehnologijo uporablja zgolj za pridobivanje energije" dajte no, saj še ni 1. april...
Shisui
24. 09. 2012 13.27
+16
Izrael se vedno trdi, da nimajo jedrske oborozitve. Dajte no, saj se ni prvi april.
janez6bb
24. 09. 2012 13.34
+7
ja borisl se spomniš koliko orožja za množično uničevanje je baje imel irak leta 2001:) no kje je že to orožje, ali si samo nai
janez6bb
24. 09. 2012 13.34
+5
ven preveč, poglej si lfaži zbrane na kupu v ilmčku LAŽI LAŽI LAŽI
Infadel_no1
24. 09. 2012 15.49
-1
janez6bb
24. 09. 2012 13.19
+5
Glavnina sionistov je bila iz Berlina premeščena v New York, pod okrilje sodnika Louisa D. Brandeisa. Pomembna agenta ROTHSCHILDOVE BANKE sta bila polkovnik EDWARD M. HOUSE in BERNARD BARUCH. Zapomnite si ti imeni, kajti igrali bosta pomembni vlogi. BARUCH je služil v uspešni predsedniški kampanji WOODROWA WILSONA. Polkovnik HOUSE pa je bil Wilsonov najtesnejši svetovalec, in je sestavil kabinet, ki je ustrezal Rothschildovim interesom. Dejansko je vodil celoten State Department. Bilo je očitno, da je pod vplivom polkovnika Edwarda Mandella Housea Wilson postal popolna marioneta Rothschildov. To je jasno pokazal, ko ni z vetom glasoval proti resoluciji banke Zveznih rezerv, ter zahteval od kongresa, da se strinja z ameriškim sodelovanjem v vojni. AMERIČANI SE TUDI »HOČEJO« BORITI Zaradi »velikega pritiska javnosti« se je strinjal tudi kongres. Javnost so zmanipulirali z istimi tehnikami »družbenega prilagajanja«, ki jih je v WELINGTONOVI HIŠI razvila RIIA, in so se že prej izkazale v Angliji. (Način »pranja možganov« je dobro opisan v knjigi Thomasa E. Beardena in v knjigi Prestona B. Nicholsa Projekt Montauk (The Montauk Project), posebno stol, zasnovan na raziskavah ITT.) V propagandi je pomagal tudi polkovnik House. Leta 1916 je uporabil svoj vpliv - skupaj z lastniki delnic Feda - , da s propagando in pomočjo predsednika Wilsona. Rothschildovo marioneto, prepriča ameriško javnost v njeno sveto dolžnost, da z uporabo demokracije reši svet. Kmalu zatem so šli Američani v vojno. Iluminati so prodali Woodrowa Wilsona ameriškemu ljudstvu z rekom, da predstavlja »novo svobodo«. Prva svetovna vojna je bila za iluminatske bankirje zelo dober posel. Bernard Baruch, ki je postal predsednik Odbora za vojno industrijo (War Industries Board), je povečal svoje premoženje iz milijona ameriških dolarjev na 200 milijonov. Naslednje dejanje Woodrowa Wilsona na zahtevo polkovnika House je bilo, da prepriča kongres v nujnost ustanovitve LIGE NARODOV, ki se je kasneje preoblikovala v ZDRUŽENE NARODE. Tako je bil opravljen še eden od odločnih korakov Iluminatov v smeri svetovne prevlade. Des Griffin opisuje prvo svetovno vojno z zornega kota Iluminatov takole: »1. Ameriška politika nevmešavanja in nevtralnosti, ki jo je tako zgovorno razložil George Washingtom v svojem poslovilnem sporočilu (Farewell message), in je dobila uradno potrditev v Monroevi doktrini, je preminula. Ustvarjen je bil precedens - čeprav z gigantsko prevaro - za uporabo Amerike kot vojaškega orodja v rokah mednarodnih bankirjev. 2. Carska Rusija, že dolgo v peti denarnih monopolistov, je bila uspešno odstranjena iz svetovne scene. To je v svojem znamenitem pismu Mazziniju že sedeminštirideset let prej napovedal vrhovni Iluminist Albert Pike. 3. Prva svetovna vojna je ustvarila astronomske nacionalne dolgove državam, ki so v njej sodelovale. Ti dolgovi so 'pripadli' mednarodnim bankirjem, ki so, kot smo videli, organizirali in uprizorili celotno predstavo. »Gledališča vojne« so se vedno izkazala za izjemno dobičkonosna za njihove upravitelje in tiste, ki so jih financirali!« Versajski sporazum je prav tako temeljil na Rothschildovih načrtih. Na ameriški strani je stala Rothschildova marioneta Woodrow Wilson s svojima svetovalcema in Rothschildovima agentoma polkovnikom Houseom in Bernardom Baruchom, na angleški strani, natančneje na strani KRONE, je bil Lloyd George, član Odbora tristotih, s svojim svetovalcem PHILIPOM SASSOONOM, neposrednim potomcem Amschela Rothschilda in članom angleškega sveta Privy Council. Francija je imela v svoji delegaciji ministrskega predsednika Clemenceaua in GEORGEA MANDELA. Mandela, rojenega JEROBEAM ROTHSCHILD, so pogosto nazivali francoski Disrael (britanski ministrski predsednik v 19. st., op.p.), in s tem je bil krog dopolnjen. Polkovnik House. ki je bil na višku svojih moči, je bil osrednja figura mirovne konference. Nekoč je prispel Clemenceau, ko je bil predsednik Wilson s Houseom. Wilson so pozvali, da zapusti s
vera21
24. 09. 2012 13.16
+14
Ljudje ne dovolite, da nas razdvajajo (vsi smo Eno-povezani) malo si oglejte Gregg Braden - Občutki, energija in zavest (slovenski podnapisi) moč misli je ena najmočnejših sil v vesolju Moč pozitivnih misli spreminja svet!