Slovenija
Oglas

Neprecenljivi spomini v najbolj vročih dneh

Ljubljana, 28. 07. 2017 07.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Izjemno priljubljena turistična destinacija Hrvaška se je letos uvrstila med 45 svetovnih destinacij globalne platforme Mastercard® Priceless Cities.

Skrenite z ustaljene poti s Priceless Croatia.

Ob registraciji na spletni strani Priceless Croatia  boste imetniki kartic Mastercard iz vsega sveta lahko uživali v enodnevnem izletu do očarljive Modre špilje in Zelene jame na otoku Biševo ter si privoščili kulinarično razvajanje v restavraciji Meneghello v Palmižani na Peklenskih otokih.

Na otoku Biševo se skriva znamenita Modra špilja, ki se enkrat na dan odene v čudovite modre odtenke. Odkrijte jo na zasebni turi s prijatelji.
Na otoku Biševo se skriva znamenita Modra špilja, ki se enkrat na dan odene v čudovite modre odtenke. Odkrijte jo na zasebni turi s prijatelji. FOTO:

Po dolini reke Neretve boste zapluli kot včasih, v tradicionalnih čolnih, in spoznavali naravne in kulturne znamenitosti. Ljubitelji tartufov ste vabljeni na edinstveno pokušino  v restavracijo Zigante, prvi specializirani hrvaški restavraciji za jedi s tartufi. Imetniki kartic Mastercard boste svoje kuharsko znanje lahko nadgradili na kuharskem tečaju s slavnim Chefom Damirjem Modrušanom, ki kuha tudi za nekdanjega dirkača Formule 1, Bernieja Ecclestona.

Brezmejni svet domišljije boste nahranili na zasebni turi z iluzionistom, ki vas bo popeljal skozi Muzej iluzij v Zadru. V istem mestu ste lahko priča tudi unikatnemu pogledu na morje, namenjenem le gostom restavracije Foša, ki v spremstvu kulinaričnih specialitet poskrbi za neprecenljiv spomin tistega popolnega poletnega večera.

V restavraciji Foša se tradicionalna dalmatinska arhitektura prepleta s sodobnim slogom.
V restavraciji Foša se tradicionalna dalmatinska arhitektura prepleta s sodobnim slogom. FOTO:

V očarljivem Dubrovniku, v katerem so snemali tudi priljubljeno serijo Igra prestolov, boste zagrizeni popotniki na zasebni turi spoznavali zgodovino mesta in odkrivali njegove skrite dragulje. Kot ga je pred leti opisal slavni angleški pesnik, je Dubrovnik biser Jadrana, ki navdušuje s srednjeveškim videzom, čarobnimi sončnimi zahodi in skritimi vrtovi.

Dubrovnik je biser Jadrana, ki ga obdaja skoraj dva kilometra dolgo obzidje.
Dubrovnik je biser Jadrana, ki ga obdaja skoraj dva kilometra dolgo obzidje. FOTO:

lasbeni sladokusci, prepustite se glasbenim taktom v enem izmed 20 najbolj vrhunskih klubov na svetu, ki sestavljen iz luksuznih platform lebdi na Jadranskem morju. Kot gostitelj najodmevnejših elektronskih glasbenikov se klub NOA ponaša z razkošno zasnovo v obliki bazenov, ležišč in zasebnih kotičkov. Izkušnjo neprecenljive vrednosti pa mu dodaja tudi Priceless Croatia, ki zagotavlja, da boste od 7. do 9. avgusta z VIP vstopnico na festivalu Cirkus Maximus jutra pričakali s pogledom na azurno gladino.

Na plavajočem klubu NOA boste nov dan dočakali v objemu čistega morja.
Na plavajočem klubu NOA boste nov dan dočakali v objemu čistega morja. FOTO:

Naročnik oglasa je družba Mastercard d.o.o.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1