Tuja scena
Oglas

Pomlad v objemu gora

Kranjska Gora, 02. 06. 2016 13.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Kranjska Gora z okolico je s svojo široko ponudbo in naravnimi danostmi destinacija za vse generacije v vseh letnih časih. Pomladi je zaradi prijetne klime še posebej zaželena pri tistih, ki želijo svoje proste trenutke preživeti aktivno in v naravi.

Poleg mnogih sprehajalnih poti je na razpolago več kilometrov kolesarskih poti, ki vodijo v sosednjo Italijo in Avstrijo ter veliko možnosti za preživljanje prostega časa v naravi. Za vse adrenalina željne se ob sedežnici Vitranc razprostirata poletno sankališče Besna Pehta in Bike park, najbolj pogumni pa se po hrbtišču velikanke lahko spustite po jeklenici.

Obkrožena z gorami in zelenimi gozdovi je odlično izhodišče za vse pohodnike in ljubitelje sprehodov v naravi ter kolesarjenja in rolanja. Po celodnevnem kolesarjenju in pohajkovanju po okoliških krajih in neokrnjeni naravi Zgornjesavske doline lahko zaplavate v bazenih ali si privoščite sprostitev in razvajanje v enem izmed wellness centrov, ki dopolnjujejo hotelsko ponudbo. Zakaj ne bi naredili nekaj zase in preživeli prostih dni v kraju z dolgoletno tradicijo in prepoznavnostjo po zdravilni klimi? Sprehodi v naravi, posedanje po hotelskih terasah s pogledom na vrhove Julijskih Alp in odlične dobrote Sladke Julije bodo dodali piko na i vašim počitnicam.

Od hotelov do jezera Jasna je le nekaj minut
Od hotelov do jezera Jasna je le nekaj minut FOTO: Kranjska Gora
Da bodo vaši prosti dnevi res popolni, bodo poskrbeli v hotelih Hit Alpinea Kranjska Gora, ki združujejo kar pet hotelov (Kompas, Ramada Resort, Ramada Hotel & Suites, Alpina in Špik) ter apartmajsko hišo, wellness centre, gostinsko ponudbo in lastno animacijsko službo, ki poskrbi, da nikomur ni dolgčas. Več o hotelih najdete TUKAJ…

Za pomladne dni so pripravili več paketov, med njimi pa sta najbolj atraktivna Pomlad v Kranjski Gori (namenjena parom) in Kekčeva doživetja (paket za družine), ki poleg polpenziona vključuje še obisk enega izmed lokalnih muzejev, vožnjo na poletnem sankališču, kopanje v bazenih. Za otroke so animatorji pripravili pester in bogat animacijski program s kreativnimi delavnicami, mini klubom, mini diskom in drugimi aktivnostmi. Dogajanje bo popestril tudi Kekec, ki bo z otroki zaplesal v mini disku.

Kranjska Gora - 2
Kranjska Gora - 2 FOTO: Kranjska Gora

Proste trenutke lahko tudi kulinarično obarvate, saj vas bodo animatorji na delavnicah naučili speči najboljše sladice, piškote in pice. Tudi Kranjsko Goro lahko spoznate skozi kulinariko – udeležite se Kulinarične poti, ki vas bo v enem večeru popeljala po petih lokacijah, na katerih boste spoznali kulinariko in vina Slovenije ter zgodovino destinacije.

Formula za razvajanje brbončic: 5 lokacij + 5 jedi = Kulinarična pot
Formula za razvajanje brbončic: 5 lokacij + 5 jedi = Kulinarična pot FOTO: Kranjska Gora

Hotelsko ponudbo bogati raznolikost wellness storitev in so na voljo vsem, ki bi se želeli prepustiti spretnim rokam maserk, zaplavati v katerem izmed bazenov ali si privoščiti katero izmed neg obraza ali telesa.

Pustite se razvajati, privoščite sebi in svojim najdražjim aktivne počitnice, naredite nekaj zase in doživite prijetne trenutke v objemu narave.

 

Kontaktni podatki:

www.hit-alpinea.si, info@hit-alpinea.si , BREZPLAČNA ŠTEVILKA: 080 88 30

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni