Tuja scena
Oglas

Pomladna avantura v Kranjski Gori

Ljubljana, 20. 05. 2015 08.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
Hit holidays
Komentarji
0

Kranjska Gora si s prihodom pomladi nadene nov obraz. Prebudi se narava, ki je v teh koncih zgornjesavske doline ne manjka. Kot nalašč za pomladansko polnjenje baterij!

Izvir Save Dolinke - Zelenci
Izvir Save Dolinke - Zelenci FOTO:

Kranjska Gora slovi kot celoletno zabaviščno, športno in rekreacijsko središče v naročju Julijskih Alp. Zaradi nadmorske višine (810 m n. v.), gorskega zraka in številnih sončnih dni pa je že od antike poznana tudi kot edinstveno klimatsko zdravilišče.

Obilica aktivnosti in ugodni paketi

Pomladi postane Kranjska Gora s svojim barvitim dogajanjem odlično izhodišče za različna športna in adrenalinska doživetja ali pa za prijetno druženje in oddih. Ponuja možnost čudovitih sprehodov po alpskih gozdovih in okoliških gorah, celoten splet gorskih pešpoti znaša več kot 150 km, kolesarjem pa je namenjenih 200 km označenih in urejenih poti, ki so primerne tudi za rolarje.

Pestra bazenska ponudba, ki zadovolji vse potrebe
Pestra bazenska ponudba, ki zadovolji vse potrebe FOTO:

V hotelih Hit holidays so za prijetne pomladne dni pripravili "Last minute" paket – Pomladna avantura. Ta vsebuje dve nočitvi s polpenzionom, vstop v vodne parke, popuste na wellness storitve, en otrok do 12. leta starosti pa biva brezplačno. Pohitite z rezervacijo, saj ugodna ponudba velja le do 31.5.2015. Več o ponudbi si lahko preberete na spletni strani.

Storite nekaj zase

Notranji bazen v hotelu Špik
Notranji bazen v hotelu Špik FOTO:

Gostje se lahko sproščajo v štirih wellness centrih. Največja med njimi sta AquaLarix in wellness Špik. V obeh je razgiban, prostoren in velik vodni park s protitoki, vodnimi vrelci in ogrevalnimi bazeni ter bazenčkom, namenjenim najmlajšim. Savne obsegajo finsko, zeliščno, infrardečo in turško, z primernimi prostori za sproščanje in ohlajanje. Nekaj edinstvenega pa je Alpski wellness Špik in njegovih pet tematskih sob. Tematske sobe so poimenovane po energijah, ki se združujejo v samozavest, kreativnost, ljubezen, harmonijo in srečo. V ritualih, barvah, dišavah in zvoku boste zagotovo našli svoje doživetje, mir in modrost.

Kosilo v objemu narave
Kosilo v objemu narave FOTO:

Nikoli dolgčas

Tisti, ki bi radi svojim počitnicam dodali športno dimenzijo, ste vabljeni na zunanja igrišča za odbojko na mivki, tenis ali golf, v hotelu Špik pa se lahko pomerite tudi v skvošu. V neposredni bližini hotelov je bike park za vse adrenalina željne, ki nudi spust čez skakalnice, gugalnice in druge ovire. Okoliške vasi so polne skritih kotičkov, ki jih lahko odkrijete. Raznorazni muzeji in kulturni spomeniki, Ruska kapelica pod Vršičem, Planica z nordijskim centrum, izvir Save Dolinke Zelenci…

Kranjska Gora z okolico je prepletena s sprehajalnimi potmi.
Kranjska Gora z okolico je prepletena s sprehajalnimi potmi. FOTO:

Otroci lahko odkrivajo čarobne kotičke v Kekčevi deželi, Škratovi deželi ali na izletu Po poteh triglavskih pravljic. Najmlajše pričakujeta z nepozabnimi izkušnjami poletno sankališče Besna Pehta ter poletni tobogan Bedančava drča. Zabavajo se lahko tudi ob pestrem hotelskem animacijskem programu. Z obiskom hotelov Hit Holidays okusijo Kekčevo življenje in se sprostijo ob dogodivščinah, ki so jih pripravili za njih.

Vabljeni na barvita doživetja v Kranjsko Goro!

Kontaktni podatki:
www.hitholidays.si, info@hitholidays-kg.si, BREZPLAČNA MODRA ŠTEVILKA: 080 88 30

Hoteli se nahajajo na odličnih legah, blizu centra mesta.
Hoteli se nahajajo na odličnih legah, blizu centra mesta. FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3