Tujina

Potegavščina s tragičnim koncem

London, 07. 12. 2012 21.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Medicinsko sestro, ki je nasedla potegavščini avstralskih radijcev in izdala podrobnosti o zdravstvenem stanju vojvodinje Cambriške, so našli mrtvo. Princ William in njegova žena Catherine Middleton sta njenim najbližjim že izrazila sožalje.

Princ William in vojvodinja Cambriška ob odhodu iz bolnišnice
Princ William in vojvodinja Cambriška ob odhodu iz bolnišnice FOTO: Reuters
Pomoč v stiski v Sloveniji 112 – Reševalna služba

01 520 99 00 – Klic v duševni stiski (med 19. in 7. uro zjutraj)

116 123 – Zaupna telefona Samarijan in Sopotnik (skupna številka; 24 ur na dan)

116 111 – TOM, telefon otrok in mladostnikov (med 12. in 22. uro)

Kar se je začelo kot potegavščina, se je končalo tragično. Pred dnevi sta radijska voditelja iz Avstralije klicala v londonsko bolnišnico, kjer se je zaradi hude nosečniške slabosti zdravila žena princa Williama Catherine Middleton. Medicinsko sestro, ki je sprejela klic, sta prepričala, da sta na drugi strani sama britanska kraljica Elizabeta II. in prestolonaslednik princ Charles, in odgovorila jima je na vsa vprašanja. Tako jima je svetovala, kdaj naj prideta na obisk, razkrila pa jima je tudi podrobnosti o počutju nosečnice.

Medicinsko sestro so zdaj našli mrtvo, in sicer na njenem delovnem mestu, so sporočili iz omenjene bolnišnice. Prav omenjena potegavščina je najverjetnejši razlog za to, da se je odločila storiti samomor. Policija sicer njeno smrt za zdaj obravnava kot nepojasnjeno.

Princ William in njegova žena sta sporočila, da ju je novica globoko razžalostila ter da sta v mislih z družino, prijatelji in sodelavci tragično umrle ženske. Radijska voditelja pa je njun delodajalec začasno suspendiral.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3