Tujina
Oglas

Prenovljeni Dacia Duster

Ljubljana, 06. 12. 2013 10.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čisto pravi terenec! Prenovljeni Dacia Duster se odlikuje po zmogljivosti, udobnosti in je veliko tišji. Vašo vožnjo spreminja v užitek. Podajte se v avanturo s prenovljenim Dacia Dusterjem.

Dacia je prenovila Duster, ta najnovejša osvežitev znamke pa prinaša:

- odločnejši zunanji videz in oblikovno prenovljeno notranjost,
- novo opremo in funkcije,
- nove motorje v prid vsestranskosti in zmogljivostim.

Dacia Duster
Dacia Duster FOTO:
Leta 2010 predstavljeni Dacia Duster je v treh letih prodaje osvojil že več kot 450.000 kupcev. Na tako uspešnih temeljih je Dacia po prenovi drugih štirih modelov - Novi Logan, Sandero, Sandero Stepway in Logan MCV – predstavila še prenovljeni Novi Dacia Duster.

Evolucija zunanjosti, revolucija v notranjosti

Novi Dacia Duster ima žlahtnejše oblikovano zunanjost, ki bolj poudarja njegov terenski značaj. Preoblikovana oblika maske ima novo odprtino za zajem zraka, nova žarometa z dvojno optiko z dnevnimi lučmi.
Prenovljena je tudi notranjost, v kateri so nova armaturna plošča in preoblikovani sedeži.

Dacia Duster
Dacia Duster FOTO:
Nova oprema in izboljšane funkcije z za znamko Dacia značilno ugodnimi cenami

Dacia Duster zdaj ponuja več opreme: sistem za elektronski nadzor stabilnosti (ESP) in štiri varnostne blazine že serijsko, napravo Dacia MEDIA NAV, regulator in omejevalnik hitrosti, sistem pomoči pri parkiranju zadaj.

Obogatena ponudba motorjev v prid vsestranskosti in zmogljivosti

Novi Dacia Duster ima prvikrat vgrajen nov bencinski motor TCe z močjo 125 KM. Ta motor ima bistveno manjšo porabo goriva, ki znaša le 6,3 l/100 km.
Dacia Duster je na voljo z dvema izvedenkama dizelskega motorja 1,5 dCi, ki z največjo močjo 90 ali 110 KM zagotavlja odločna speljevanja in pospeševanja.
Vozilo ima tudi znatno izboljšano zvočno udobje, saj so celoten hrup v potniškem prostoru prepolovili.

Dacia Duster
Dacia Duster FOTO:

Kompakten in čvrst športni terenec za trdo delo

Novi Dacia Duster ohranja vse odlike, ki so prispevale k njegovi uspešnosti: vsestransko uporabnost, zmožnosti vožnje po vseh voziščih različice 4x2 in terenske zmogljivosti različice 4x4.

In še vedno iste temeljne odlike znamke Dacia: velikodušnost, zanesljivost in enostavnost za preudarne kupce

Novi Dacia Duster, ki skupaj s klimo in sistemom ESP stane 12.500 evrov, ima enako tovarniško jamstvo, ki traja 3 leta oziroma do 100.000 kilometrov, kot vsi ostali modeli znamke Dacia. Ob nakupu vozila Dacia Duster z Dacia Financiranjem pa se jamstvo podaljša na sedem let.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3