Slovenija
Oglas

Prvi in ekskluzivni dogodek BIG U Akademije v Sloveniji

Ljubljana, 20. 10. 2014 07.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

25. oktobra v Ljubljano prihajajo ''velika imena uspeha'' v poslu, prodaji, marketingu, vodenju, športu in v življenju na sploh. Z vami bodo delili svoje znanje, zgodbe o uspehu ter skrivnost, ki pomeni razliko med zmago in porazom v igri življenja in posla!

Koncentrat znanja in izkušenj na enem mestu - ekskluzivno in prvič v Sloveniji!

BIG U
BIG U FOTO:

Drayton Bird

Marketinškega strokovnjaka z več izkušnjami v Sloveniji še ni bilo.V Chatered Institute of Marketing so ga proglasili za enega izmed 50 ljudi, ki je odločilno oblikoval prihodnost marketinga.

Revija Precision Magazine pa ga je proglasila za vodilno osebnost na področju direktnega marketinga v zadnjih 15 letih. Revija Campaign Magazine ga je imenovala med 50 najvplivnejših posameznikov s področja oglaševanja v Veliki Britaniji v zadnjih 25 letih.

Dr. Mel Gill

Psihoterapevt, eden vodilnih strokovnjakov na področju osebnega razvoja. Uspešnež, ki je na bolje spremenil življenje sto tisočim po vsem svetu. Avtor svetovne uspešnice META SECRET, kjer gre nad zakon privlačnosti in podaja natančna navodila (korake) za uspeh, pri tem pa se zaveda, da vse skupaj ni tako preprosto, kot se zdi na prvi pogled.

Ekskluzivno kot podpornik in častni član Big U Akademije prihaja v Slovenijo, da bo z vami govoril o tem, kako spremeniti svoje možgane, da bomo lahko spremenili življenje na bolje.

Alen Kobilica

Svetovno priznani maneken, paraolimpijski športnik, podjetnik, ki navdihuje s svojo življenjsko zgodbo.
Njegovo življenje zaznamujejo ekstremi. Ekstremni dosežki, uspehi in preizkušnje. Ko je leta 2008 ostal brez vida, se je posvetil novim ciljem.

Kot paratriatlonec se želi udeležiti poletnih paraolimpijskih iger v Riu leta 2016, kjer ne skriva želje po osvojitvi najvišjih mest. Je ustanovitelj, idejni vodja in ambasador centra Vidim cilj, katerega poslanstvo je spodbujanje gibalno oviranih otrok k različnim športnim aktivnostim, druženju, predvsem pa jih uči živeti življenje.

Dragica Korenjak

Vrhunska menedžerka, motivatorka prodajnih mrež, avtorica uspešnic Skrivnost uspeha v mrežnem marketingu in Communication science in network marketing.

Prejela je priznanje za najuspešnejšo podjetnico na podlagi poslovnih rezultatov. Njene delavnice tehnik prodaje in vodenja prodajnih mrež je obiskovalo preko 8000 udeležencev. Njen največji uspeh svetovanja tržnikom, je povečanje prodaje za 37.5 % v šestih mesecih. Njeno podjetje je osvojilo dvakrat naslov slovenske gazele in s tem spadalo med 500 najhitreje rastočih podjetij v Sloveniji.

Smiljan Mori

Motivacijski govornik, podjetnik, najbolj brani avtor na Amazon (Kindel verzija) in lastnik in direktor BIG U Akademije.

"Ta človek je vizionar, vodja, ki vidi več potenciala za vas, kot ste ga kdaj videli sami zase."
Mark Victor Hansen, svetovno znani pisec knjig

Za tem svetovno priznanim govornikom je avtor, poslovnež, trener in svetovalec svetovnim uspešnežem. Njegovi poslovni uspehi so legendarni, vključno z ustanovitvijo in postavitvijo največje in najuspešnejše družbe za posredovanje zavarovanj v Srednji in Vzhodni Evropi ter ustanovitvijo informacijskega in trenerskega imperija, ki oskrbuje stranke od velikih podjetij do elitnih mednarodnih športnikov. Smiljan je član uglednega združenja poklicnih finančnih svetovalcev Million Dollar Round Table.

Mag. Aleš Lisac

Marketinški guru, ugleden avtor, predavatelj in podjetniški svetovalec.

"Od Aleša Lisca sem se naučil več kot prej vse svoje življenje. Slovenci imate v njem nacionalni vir znanja, pravi zaklad!"
Dave Lahkani, ameriški predavatelj in avtor knjige Prepričevanje

S svojim delovanjem, nasveti, predavanji, članki, knjigami, mesečnikom, blogom vpliva na več kot 70.000 podjetnikov in drugih ljudi v 13 državah. Leta 2006 je bil razglašen za predavatelja leta v Sloveniji, dvakrat pa je po oceni študentov in stroke postal profesor leta na Gea Collegeu. Je eden od priznanih predavateljev na Evropski akademiji direktnega in interaktivnega marketinga, kjer se postavlja ob bok vodilnim imenom na področju direktnega marketinga.

Vstopnice nikoli več tako poceni!

BIG U Akademija želi dostop do skrbno varovanih skrivnosti uspeha in "dragega" znanja omogočiti kar se da večjemu številu ljudi.
Za podobne seminarje bi sicer morali tako odšteti po več tisoč evrov. Zdaj imate neprimerljivo priložnost, da do skrbno varovanih znanj pridete vsi, ki si to želite, tudi tisti, ki si ta trenutek finančno tega ne bi mogli privoščiti.

Namesto 311,25 €
VSTOPNICA SAMO: 19,90 € + 1 vstopnica GRATIS --> REZERVIRAJ

Pišite na info@biguacademy.com ali pokličite 02 234 84 08.

Zdaj z vami delijo skrivnost, ki pomeni razliko med zmago in porazom v igri življenja in posla!

Kaj bi dali, da bi poznali skrivnost, ki pomeni razliko med zmago in porazom v igri življenja in posla?

Zdaj imate enkratno priložnost, da spoznate skrbno varovane skrivnosti in tehnike, ki jih uporabljajo najuspešnejši posamezniki za poslovni uspeh in osebnostno rast ter tudi vi reprogramirate vaše možgane za eksponentno poslovno rast in uspeh v življenju!

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3