Domača scena
Oglas

Prvomajske dogodivščine s Kekcem!

Kranjska Gora, 19. 04. 2016 07.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ko okoliški gozdovi zamenjajo svoje zimske plašče za zelena ogrinjala je čas, da se podate na avanturo v Kranjsko Goro, kjer je Kekec za vas pripravil nepozabno doživetje.

V objemu gora in okrilju neokrnjene narave je Kekec v sodelovanju s hoteli Hit Alpinea Kranjska Gora pripravil nepozabne počitnice za vso družino. Odkrijte skrivnosti okoliških vasi in obiščite enega od bližnjih muzejev (Slovenski planinski muzej, Kajžnkova hiša ali Liznjekova domačija), doživite adrenalin ob spustu po poletnem sankališču Besna Pehta, ali pa se poženite po njegovi manjši izvedbi, toboganu Bedančeva drča. V spremstvu animatorjev bo pohod ali kolesarski izlet prijetnejši, saj boste na poti izvedeli marsikatero zanimivost, zvečer pa lahko okolico raziskujete na organiziranem pohodu z baklami. Spoznali boste tudi pravega Kekca, seveda pa se bo 30.4.2016 prižgal tudi kres, ob katerem bo igrala živa glasba, potekale pa bodo ustvarjalne delavnice. 

Kranjska Gora z okolico je prava zakladnica aktivnosti za celo družino.
Kranjska Gora z okolico je prava zakladnica aktivnosti za celo družino. FOTO: Kekčeva dežela

Vse na enem mestu

Da bi vaše počitnice potekale nemoteno je Kekec vse naštete aktivnosti združil v en paket – Kekčeve dogodivščine v Kranjski Gori, o katerem si lahko preberete tukaj. Poleg naštetega vključuje še brezplačno kopanje v enem izmed treh vodnih parkov https://www.hit-alpinea.si/sl/wellness , otrok do 12. leta pa biva brezplačno. Počitnice lahko preživite v kateremkoli izmed hotelov Hit Alpinea Kranjska Gora, kjer vam je na voljo tudi apartmajska hiša, ali pa v 5 kilometrov oddaljenem, toda prenovljenem hotelu Špik, ki ga odlikuje umirjena lega in je pisan na kožo družinam.

Moderno opremljene sobe v hotelu Špik, kjer se boste počutili kot v raju.
Moderno opremljene sobe v hotelu Špik, kjer se boste počutili kot v raju. FOTO: Kekčeva dežela

Ledeniška sprostitev

V hotelu Špik pa se nahaja tudi Ledeniški wellness - novost v ponudbi in edini v Sloveniji ter eden izmed redkih v Evropi. Več kot 1000 let stara ledeniška voda, ki so jo začeli črpati iz podzemnih ledeniških jezer, ima zaradi svoje idealne Ph vrednosti in mineralne sestave pozitivne učinke na telo. V wellnessu Špik jo najdete v bazenih, savnah, vključili pa so jo tudi v različne storitve, npr. masaže. Voda v bazenih je ogreta na mamljivih 30°C in je s tem idealna za kopanje. Ledeniški wellness je tako popoln kraj za oddih v trenutkih, ko so vaši najmlajši v rokah izkušenih animatorjev na eni izmed mnogih delavnic.

Ledeniška voda ima pozitivne učinke na počutje.
Ledeniška voda ima pozitivne učinke na počutje. FOTO: Kekčeva dežela

Pustite se razvajati, privoščite sebi in svojim najdražjim aktivne počitnice, naredite nekaj zase in doživite prijetne trenutke v objemu narave. Vabljeni na barvita doživetja v Kranjsko Goro!

Kontaktni podatki:

www.hit-alpinea.si, info@hit-alpinea.si, BREZPLAČNA MODRA ŠTEVILKA: 080 88 30

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1