Razpad Evrope do leta 2020?

Cia je objavila načrt, ki do leta 2020 predvideva razdelitev Evrope na tri dele. Slovenija bi spadala v Novo Evropo, ki bi bila katoliška. Drugi del bi bila Zahodna Evropa, tretji pa Balkanska federacija.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Zemljevid Evrope

Cia predvideva razpad Evrope na tri dele.

Ameriška obveščevalna agencija CIA si v svoji razdelitvi sveta, ki naj bi se zgodila do leta 2020, predstavlja Evropo kot celino, sestavljeno iz treh velikih delov. Zahodno Evropo bi tvorile Nemčija, Francija, Velika Britanija, Avstrija, Španija, Portugalska, Nizozemska, Belgija, Norveška, Danska, Finska, Švedska, Švica in Italija. V Novi Evropi bi bile Estonija, Latvija, Litva, Češka, Slovaška, Slovenija, Poljska in Hrvaška. Tretji del bi bila Balkanska federacija, ki bi vključevala jugovzhod Evrope, kjer živi pretežno pravoslavno prebivalstvo. Sem bi poleg BiH spadale še Romunija, Bolgarija, Srbija, Makedonija, Grčija, Kosovo in Albanija.

Cia predvideva, da bi Evropa lahko razpadla zaradi velikih gospodarskih težav, v katerih se je znašla v času finančne krize.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 305
Butterflyxl 11.03.2009 10:32:14
AMERIČANI ZASE SE BRIGAJTE!!! A TO, DA STE ZDAJ FINANČNO ČIST U KURCU PA NISTE ZNALI NAPOVEDAT...!!!
Več komentarjev