Tujina
Oglas

Se tudi za vami obračajo pogledi neurejenih nog?

Ljubljana, 27. 03. 2017 15.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ankete kažejo, da ima več kot 80% ljudi (moških in žensk) težave s suhimi, razpokami ali trdimi stopali. Te težave se pojavijo zaradi vsakodnevnih obremenitev stopal, pomanjkanja navlažitve in osvežitve ter pomanjkanja časa za nego nog. Revolucionarna rešitev je tukaj!

Omenjene težave niso zgolj estetske narave, ampak lahko z predolgim odlašanjem postanejo nerešljiv problem vsakega posameznika. V iskanju rešitve bi vam marsikdo priporočal razne pripomočke za brušenje in strganje suhe kože iz stopal, le majo pa je takih, ki vedo, da tak pristop k reševanju omenjene težave kožo naredi le še bolj močno ter bolj trdo. Veliko preparatov kožo navlaži le za kratek čas, rezultat je viden, ampak je le ta kratkotrajen in ga opazite le tako dolgo dokler je preparat nanesen na stopala.

Nadaljujte z branjem in ugotovite zakaj je CallusSTOP pravi izdelek za vas!

Rešitev, ki prinaša lepa in zdrava stopala je v tem, da je vaša koža naravno navlažena ves čas, le ta pa se tudi ponovno obnovi ter takšna tudi ostane. Na našem trgu je izbira izdelkov s katerimi lahko rešite podobne težave zelo mala le ti pa ne obljubljajo kaj dosti.

Marjanova noga pred in en mesec po začetku uporabe balzama CallusSTOP.
Marjanova noga pred in en mesec po začetku uporabe balzama CallusSTOP. FOTO: Slika

Nemški proizvajalci so z tem v Evropi zasnovanim izdelkom presenetili vse! CallusSTOP je preparat, ki dokazano rešuje težave suhih, razpokanih in trdih stopal s pomočjo edinstvene formule, ki so jo razvili eni izmed najbolj priznanih in največjih kreatorjev naravnih kozmetičnih izdelkov na svetu. CallusSTOP kožo vlaži, jo sproti obnavlja in jo ohranja navlaženo ter negovano tudi po uporabi in več kot očitno pripomore k rešitvi težave s suhimi in trdimi stopali, razpokanimi petami in estetsko neprivlačnimi nogami.

Kakšne so edinstvene prednosti CallusSTOP balzama za noge?

- Spodbudi obnovo kože in jo navlaži,
- Kožo naredi ponovno mehko in prijetno na otip,
- Izboljša estetski videz stopal,
- Rezultat je viden že po treh dneh uporabe,
- "10 dni za izboljšanje, 30 dni za dokončno rešitev!"

Več o balzamu CallusSTOP si lahko preberete tukaj.

CallusSTOP ekipa je zasnovala edinstveno promocijsko ponudbo samo v omejenem časovnem obdobju.

Promocijski paket lahko naročite na predstavitveni spletni strani CallusSTOP ali po telefonu 041 516 684.

Koncentrat olja Makadamije ter izvlečki iz krompirja sta dokazano najboljši naravni sestavini za obnovo kože ter naravno navlažitev suhe kože.
Koncentrat olja Makadamije ter izvlečki iz krompirja sta dokazano najboljši naravni sestavini za obnovo kože ter naravno navlažitev suhe kože. FOTO: Trda koža

Naročnik oglasa je Top izdelki.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1