Trump najbolj nepriljubljen ameriški predsednik v zadnjih 70 letih

Najnovejše poglavje v sagi o ruskem vpletanju v ameriške volitve, podpori ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu ni koristilo. Zadnje javnomnenjske raziskave kažejo, da že 70 let noben ameriški predsednik ni bil tako nepriljubljen.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Donald Trump in Melania prispela v Pariz

(Foto: AP)

Da ameriški predsednik Donald Trump dela dobro, meni 36-odstotkov Američanov. To je nekaj odstotkov manj kot ga je podpiralo v prvih 100 dneh njegove vladavine, ko so mu izmerili 42-odstotno podporo.

Trump sicer pravi, da "rezultat ni slab", drugače pa menijo tisti, ki redno spremljajo podporo ameriškim predsednikom in ugotavljajo, da že 70 let noben predsednik ni bil tako nepriljubljen.

K padcu podpore je nedvomno prispevalo novo poglavje o domnevnem ruskem vpletanju v nove volitve, ki so mu bili Američani priča v preteklih dneh. Le 26-odstotkov Američanov namreč meni, da sestanek med Trumpovim sinom in rusko odvetnico pred volitvami, ni sporen.

Trump sicer še naprej meni, da so njegova glavna težava mediji, ki po njegovem objavljajo lažne novice in so grožnja demokraciji v ZDA.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 363
Slovenec007 18.07.2017 18:44:29
Nova zaveza - Razodetje: "Glej, prihaja z oblaki+ in videlo ga bo vsako oko,+ tudi tisti, ki so ga prebodli." »Jaz sem alfa in omega, tisti, ki je, ki je bil in ki prihaja, Vsemogočni.« TRUMP
M_teorija 18.07.2017 19:58:45
Prvi bodo zadnji in zadnji bodo prvi!?
Več komentarjev