Tujina

V Bruslju znova evakuirali stavbo Europa, tokrat zaradi napake v ventilaciji

Bruselj, 18. 10. 2017 16.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Bruslju so morali že drugič v zadnjem tednu dni evakuirati novo hišo za evropske voditelje Europa. Tokrat zaradi tehnične napake v ventilaciji, saj je nekaterim ljudem zaradi kemičnih hlapov postalo slabo. Podoben incident se je zgodil v petek, ko so morali v bolnišnico odpeljati devet ljudi.

V Bruslju so morali že drugič v zadnjem tednu dni evakuirati novo hišo za evropske voditelje Europa, kjer se bo v četrtek začel dvodnevni vrh EU.

Zaradi tehnične napake v ventilaciji v kuhinjah začeli zadrževati škodljivi hlapi, več uslužbencem pa je postalo slabo, so sporočili iz Sveta EU. Na pomoč so poklicali gasilce in reševalce, ki so nudili pomoč. Preventivno pa so uslužbence evakuirali iz Europe v sosednjo stavbo Justus Lipsius.

"Kljub pregledu in preventivi je danes prišlo do nadaljnjega tehničnega incidenta v eni od kuhinj v Europi," so zapisali v sporočilu za javnost.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ob tem so pri Svetu EU še zagotovili, da bo vrh kljub tehničnim težavam v 320 milijard evrov dragi stavbi potekal po načrtih. Najverjetneje pa bo pogostitev potekala v sosednji zgradbi Justus Lipsius, kjer so potekali vrhi, dokler letos niso odprli nove arhitekturne pridobitve v evropski četrti.

Podoben incident se je zgodil v petek, ko so morali v bolnišnico odpeljati devet ljudi. Takrat je bila težava v "kemični reakciji dveh industrijskih čistil".

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Infraping
18. 10. 2017 22.57
Zej si bom pa zobe umil pa šou spat - ko mam šiht nasledn dan, nikol ne masturbiram, ker se počutim ko d.... pol in je to to. Ne morm žvet tak. fakt
Infraping
18. 10. 2017 22.27
Zanimivo drgač, 20 let nazaj so mel Nemci filme v sinhronizizaciji, de bi ne vem ka. Bolano. De bi Švarcija poslušu v nemščini - oprostite ampak tp res ne ... - tepc je bil za, da je dobro - še vedno vril narobe postavlen, brez esencialnga parta - lahko noč pa upam de me žena v sanjah obišče in se nasmejeva, neodvisna
Infraping
18. 10. 2017 21.54
tole bom pršparu, pa bo - sam res je, no pištola v dvojni namen, hlapci svojega ega, zmotljivga - za razliko ne
proofreader
18. 10. 2017 19.12
+1
320 milijard evrov? To pa je cena.
proofreader
18. 10. 2017 19.14
+1
Sem preveril, gre za milijone. Kaj pa FDV-jevec ve, koliko je to.