V Los Angelesu prijeli morilca raperja Kennyja Clutcha

V Hollywoodu so prijeli 26-letnega osumljenca za umor leto dni starejšega raperja Kenny Clutcha, taksista in potnice. Policija ga je iskala teden dni, podrobnosti njegove aretacije pa niso znane.

Ammar Harris

26-letni Ammar Harris (Foto: Reuters)

Ameriška policija je prijela osumljenca za umor 27-letnega raperja Kennyja Clutcha, šoferja taksija in njegovo potnico. Gre za poklicnega kriminalca Ammarja Harrisa, ki je bil leta 2005 v Atlanti obsojen zaradi posedovanja marihuane, junija 2010 v Las Vegasu zaradi zvodništva, siljenja v prostitucijo in ugrabitve, decembra lani pa so ga v Miamiju prijeli zaradi nevarne vožnje avtomobila.

Policija je 26-letnega Harrisa iskala od preteklega četrtka, ko je bila umorjena omenjena trojica, danes pa so ga prijeli v severnem Hollywoodu. 

Harris se je pretekli četrtek sprl s Clutchem, nato se je 27-letni raper s sopotnikom odpeljal v svojem maseratiju, Harris pa se je pognal za njim in streljal iz svojega vozila. Clutchevega sopotnika je zadel v roko, raperja, ki je bil za volanom, pa je zadel v prsi. Raperjev avto je ob tem trčil v več drugih vozil, na koncu pa se je zaletel v taksi, ki je ob tem eksplodiral. V taksiju sta umrla 62-letni taksist Michael Bolden in 48-letna obiskovalka Las Vegasa iz države Washington Sandra Sutton Wasmund. Še štiri osebe v drugih vozili so bile poškodovane.

Harris je nato pobegnil, vendar le nekaj ulic stran do svojega stanovanjskega bloka, kjer se je znebil avtomobila in jo pobrisal v neznano.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
gram. 01.03.2013 09:09:07
poklicni kriminalec?
čuje se, kot da je politik.
-G- 02.03.2013 11:39:14
sam ni meu za nedoločen čas :)))
Več komentarjev