Tujina

VIDEO: Dramatični trenutki policijske akcije v kavarni v Sydneyju

Sydney, 17. 12. 2014 09.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Trenutke zadnjega dejanja policijske akcije v kavarni v Sydneyju, kjer je oborožen moški zadrževal talce, so ujele kamere. Posnetki prikazujejo moškega in nekaj talcev, slišati je strele in nekaj glasnih pokov.

Napadalec
Napadalec FOTO: Reuters Video

Avstralska medijska hiša Seven Network je objavila posnetke zaključnega dela reševalne akcije v Lindtovi kavarni v Sydneyju. Kot je znano, je v ponedeljek oborožen moški v kavarni kar 16 ur zadrževal talce. Uredništvo omenjene medijske hiše je nasproti kavarne, zato so lahko zabeležili dogajanje.

Na posnetku je videti oboroženega moškega in tudi nekaj talcev, ki bežijo. Sliši se strel, nato pa policist, ki je bil v uredništvu, reče, da je bil ustreljen eden od talcev. Policisti vdrejo v stavbo, sliši pa se več strelov in glasnih pokov.

Kot je znano, sta na koncu dva talca umrla, v policijski raciji pa je bil ubit tudi moški, ki je zadrževal talce. Avstralski premier Tony Abbott je napovedal vladno preiskavo, v kateri bodo preverili, kako je moški sploh dobil orožje, kako je sploh še bival v Avstraliji in zakaj ga pristojne službe niso nadzirale. Napadalec je bil namreč Man Haron Monis, iranski azilant, ki je zatočišče v Avstraliji dobil, ker naj bi bil v Iranu ogrožen zaradi spora z režimom. Med bivanjem v novi domovini je zbral prekrškov in kaznivih dejanj za obsežno kartoteko.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (67)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ONniON
17. 12. 2014 18.20
-1
rad imam Avstralijo
vindstar977
17. 12. 2014 13.00
+1
to je bolje tako kot da bi ga živega prijeli, potem bi šel v arest in ven bi prišlo pet takšnih neotesancev, ker bi veliko brali propagandni tisk is-a
MaršNapolje
17. 12. 2014 13.50
+3
seveda take v arrest je brez veze ker tudi ko (če) bi prišel ven bi zelo verjetno kaj takega (oz. še hujšega) ponovil
MaršNapolje
17. 12. 2014 12.35
+8
kavarna polna oken... sniper bi moral ustreliti terorista in nebi bilo nič civilnih žrtev... ker pa so čakali da se "preda" oz naredi prvo potezo pa sta umrla 2 nedolžna... bravo policija
dr.dare
17. 12. 2014 12.45
+11
ja če bi stal pol meta od okna ... preveč krogla zaluta če je šipa malo bolj debela....
1airbus
17. 12. 2014 13.01
-11
dr.dare
17. 12. 2014 13.14
+15
dr.dare
17. 12. 2014 13.26
+5
drugače pa se strinjam.... posredovanje je bilo katastrofalno...
Misija1
17. 12. 2014 13.31
+9
Moznosti za cisti strel ni bilo, sej se vidi, da je bil ves cas skrit za to zastavo na steklu. Bolje da nihce od nas ne pametuje, ker lahko je biti pameten preko racunalnika, dejstvo pa je, da specialci vedo kako in kaj, avstralski pa so tudi med top na svetu. Ce bi pa slucajno ostrostrelec ustrelil skozi steklo v smeri te zastave in bi zraven ugrabitelja stal talec in bi ga sniper ubil, potem bi pa sele imeli kaj za brat! Skratka, tezko je bit pameten, tudi policija ne ve, kako se bo zadeva razpletla. Lahko je nekdo prijazen ugrabitelj, na koncu pa je pripravljen pobiti vec ljudi kot pa nekdo, ki je nastopil kot ugrabitelj, ki zeli pobit vse kar mu pride nasproti. In policija proba na miren nacin tako dolgo, dokler ni potrebe po hitri akciji, ko so odjeknili streli, kjer je ocitno eden izmed talcev zelel iztrgat orozje ugrabitelju iz rok, pa je takoj stekla akcija policistov, saj so zadeve ušle iz kontrole in avtomatsko se pricakuje, da je ugrabitelj zacel pobijat talce. Recimo v Pakistanu so policisti tocno vedeli, da je zelja ugrabiteljev pobiti cimvec otrok in so preprosto uleteli noter in streljali na vse kar je bilo odraslo. Akcije, kjer lahko prosto streljas, so preproste, ko pa je treba pazit kaj bos zadel, pa nikoli in nikdar!
MaršNapolje
17. 12. 2014 13.36
-1
če bi bil isti scenarij v ZDA bi ga po kakšni uri ali dveh ubili oz. takoj ko bi bila možnost... tudi če bi bil zaradi tega kakšen talec poškodovan pri avstralcih se vidi da nimajo izkušenj s takimi primeri in so tudi upali da se bo enostavno predal... drugače pa je bilo dosti možnosti da bi ga pospravil sniper kar parkrat se je lepo videlo njegovo glavo...
Maffia
17. 12. 2014 13.43
+6
prvo niso niti vedli če je samo en ali jih je več..drugo tudi niso vedli če ima pri sebi bombo..kaj če bi jo sprožo v tem trenutku ko bi ga vstrelili?! mrtvi bi bili vsi..to je mojo amatersko mišljenje..
MaršNapolje
17. 12. 2014 13.49
-2
maffia če bi imel bombo na kakšen "pressure trigger" bi jo razneslo tako ali tako ko so ga ustrelili... sej ni lahko policajom v takih trenutkih in vse samo po mojem mnenju so predolgo čakali sploh zato ker bi ga lahko večkrat čez šipo sniper pospravil
Maffia
17. 12. 2014 13.55
+1
jaz sn že študiro da kak ni možno v tak prostor spustit nek plin da bi kar vsi v prostoru zgubli zavest..na hiter način..bi lepo vsi skup pali..policija noter..čez čas pa se bi lepo vsi zbudli..?!
Misija1
17. 12. 2014 13.59
+4
na pressure finger? Kaj pa ce bi imel klasicno na gumb? Ni tu ugibanj ko se gre za taksne akcije! Tudi reci, da je imel sniper moznost za cisti strel, ker smo pac na posnetku videli njegovo glavo, je kar nekaj. Policija ne more vedet, ali je to resnicno ugrabitelj, kaj pa ce je oblacila ukazal obleci talcu? Naj zato sniper pokne v glavo talca in potem tvega dodatno se to, da bo resnicni ugrabitelj zacel pobijat vse okoli? Kaj pa ce je zraven sebe imel talca, ki se ga pa ne vidi? Kaj ce bi metek vseeno ob predoru stekla zgresil ugrabitelja in ga samo poskodoval in bi zacel ta jezno streljat po vseh talcih? Tu si policija ne more privoscit ugibanj. V Pakistanu je bila druga pesmica, ker je bil epilog znan, cimvec mrtvih in kako to preprecit drugaec kot pa takoj v akcijo in streljat na vse kar deluje kot ugrabitelj in tako preprecit vsaj nekaj vec zrtev!
Misija1
17. 12. 2014 14.03
+5
Maffia, ja to je naredila ruska policija v Beslanu. Epilog, ker so slabo nacrtovali zadevo in ker je vedno vec faktorjev prisotnih, je bilo v telovadnico spuščenega prevec plina, ki se ni imel kam širit in so na koncu s tem plinom dokazano usmrtili ogromno talcev. Na koncu je situacija usla izpod nadzora in se je eden celo razstrelil in so morali specialci vdreti v solo po hitrem postopku. Epilog pa tragicen.
Elias47
17. 12. 2014 12.28
+2
mainstream pravljice za glupo deco... Ljudje; raje se pripravite na ponovne podobne false flage v EU, ZDA in njihovih zaveznicah... in to v bližnjih prihodnosti. S tem poročilom izpred nekaj dni o CIA-inih zločinih niso prišli slučajno ravno sedaj na dan... "Elita" ima namreč namen zanetiti (Tretjo Svetovno) vojno v Evropi in državljansko vojno v ZDA ... le zato to poročilo o CIA-inih zločinih in le zato vsi ti rasistični incidenti v zadnjem času v ZDA, in nenehna ISIS propaganda; da ima "elita" izgovor za razlog oz. opravičilo za te (flase flag) teroristične napade. "Elita" pripravlja false flage - teroristične napade tako v Evropi in ZDA v bližnji prihodnosti, da bo ameriška vlada lahko tudi razglasila Martila Law v ZDA in začeli izvajati genocid na ameriškim prebivalstvom, nad nas evropejce, pa imajo namen poslati ISIS-ovce in vse ostale teroristične skupine, ki jih ima pod kontrolo "elita". Kmalu se bo papež preselil v Konstantinopel - Istanbul, da se izogne vojni v Evropi, takoj nato pa bo ukazal začetek Tretje Svetovne Vojne in invazijo ISIS-a & co na Evropo. "Elita" - Vatikan in ostali zionisti in masoni, ki v resnici v ozadju vladajo ZDA in EU, so ISIS-ovce oborožili tudi z jedrskim, kemičnim in biološkim orožjem za množično uničevanje. Kakor so ušle novice iz krogov "elite", ima "elita" namen v naslednjih mesecih izvesti false flag jedrski ali pa biološki napad tako v EU (verjetno v Londonu, ali pa Parizu, Strasbourgu ali pa Rimu), kot tudi v ZDA (najverjetneje v New Yorku). (Google: Steve Jackson Illuminati playing cards: ("Terorist Nuke", "Martial Law", "Epidemic", "World War Three", "Population Reduction", "Combined Disasters", "Emergency Powers"... Google: John McCain Al Baghdadi wordpress)... "Kdor "ima ušesa", naj posluša..."
Elias47
17. 12. 2014 12.29
+2
Edino kar lahko naredi posameznik sam zase je to, da si, če ima dovolj sredstev, čimprej pripravi zaloge hrane vsaj za pet let, priskrbiš obleko in obutev kolikor boš potreboval do konca življenja, priskrbiš semena za sajenje in pridelavo hrane (za kasneje, ko bo vojna mimo), poiščeš neko varno skrivališče nekje na skritem, v gozdu ali v bližini gozda, med hribovjem, v bližini pitne vode, na nadmorski višini vsaj 500 metrov, v čimbolj severnem delu Slovenije (da si izven dosega tsunamija, ki ga bo povzročila potopitev južnega dela Italije), priskrbiš dovolj zaloge WC papirja in stvari za osebno higieno do konca življenja, stvari za samoobrambo, stvari za delanje drv in ognja in vse ostalo kar lahko potrebuješ za preživetje izven sistema. Vsem, ki si hočejo dati šanso, da preživijo to veliko avanturo, ki bo trajala naslednjih 20 let, svetujem tudi študij e-knjige avtorja - Učitelj Sveta - Sporočilo - Razodetje, ki je razpoložljiva za prosti download na 4shared in partisu; v njej so, poleg mnogo drugega, zapisana tudi ostala natančnejša navodila za preživetje, in vse ostalo, kar lahko pričakujemo in na kar se je potrebno pripraviti. To je maksimalno, kar lahko naredi posameznik v teh časih! Da bi pa lahko dogodke, ki jih načrtuje Vatikansko zionistično masonska "elita", preprečili na globalni ravni, pa bi bilo potrebno takoj izvesti takojšnjo aretacijo VSE svetovne (Vatikanske, "kraljevske", bankirske in vse ostale cerkvene" in "državne") "elite", nato pa takoj ustanoviti vojsko vsaj 300 000 vojakov, jih opremljenih z najsodobnejšo vojaško opremo, in posebne ostrostrelske enote, in izkoreniniti vso to "elitino" plačansko radikalno ekstremistično nesnago, kot so ISIS, Al-CIAeda, Boco Haram in vse ostale teroristične skupine, ki so pod kontrolo "elite". Če tega ne bo, pravočasno, (za kar pa je zelo malo verjetnosti, da bi bilo, ker je narod preveč neveden in neumen, da bi pravočasno spoznal nevarnost, ki jo je ustvarila "elita", in se uprl na globalni ravni) bo Vatikansko zionistično masonska "elita" zanesljivo v bližnji prihodnosti poslala te programirane psihopate nad nas evropejce, ker se nas - evropejce in američane želi "elita" znebiti, ker ne nasedamo več njihovim lažem in manipulacijam. "Elita" je te plačanske ISIS-ove psihopate tudi opremila (oz. jih še bo) z orožjem za množično uničevanje. Kdaj bo znamenje, ko se bo začelo, bo takrat, ko bo papež preselil sedež v Istanbul, in takoj nato ukazal začetek Tretje Svetovne Vojne, čemur bo takoj sledila invazija njihovih ISIS-ovih plačancev na Evropo, preko Balkana in južne Italije. Znamenje nam je tudi uničenje Damaska, ki ga bodo povzročile kombinirano ZDa, Izrael in ISIS...Vsem, ki se bodo pripravili na to, je svetovano, da se naj do takrat dobro "vkopljejo" - poskrijejo in se najprej ne upirajo ISIS-ovcem, ker jih bo, prvič, preveč, kjerkoli pa bodo naleteli na večji odpor, pa bodo uporabili tudi orožje za množično uničevanje, s katerim so jih opremile oz. jih še bodo ZDA, Izrael, Saudska Arabija, Katar in Turčija; zatorej je najbolje za nas, da jih najprej spustimo mimo, da se iztrošijo na zahodnem delu Evrope, nato pa se začnemo čez nekaj let bojevati proti njim na gverilski način - sabotaže in "gun & run"...Vedite, da se "elita" že nekaj mesecev seli v svoje podzemne baze, hkrati pa v teh časih pripravlja teren za false flag teroristične napade v EU in ZDA, ki jih bo "elita" izscenirala v kratkem, za to pa zopet po lažnem obdolžila teroriste..
papaleja .
17. 12. 2014 12.36
+0
ti gledaš discovery, hahahaha. Isti norc kot amerigosi!
Jebiga009
17. 12. 2014 12.48
+2
ne sej maš prov , zdele k sm prebrau sm se kr mal prestrašu no sej prov vsaj en k mal realno govori ,bo treba neki sam jst sm glede tega čist zmeden ma kdo kkšno idejo kje bi si lahko nardili skrivališče ? še večji problem so dojenčki zato pa nehite se razmnoževat ,ker ne rabmo da otroc trpijo .
Jebiga009
17. 12. 2014 12.48
+1
User1063544
17. 12. 2014 12.48
+0
Elias47: Mislim da si preveč fanatično in objestno absorbiral te informacije... NI VSE SLABO. Čemu bi potem sploh bil smisel, to kar pišeš je isti strah ki ga promovira nekdo drug, tretji, itd... A ne vidiš, da je ravno to cilj vseh teh Elit.. da si ti, mi vsi prestrašeni, samo tako nas bodo lahko kontrolirali. Namesto da se boriš z njihovo informacijo na način da pridobiš pozornost in hraniš lastni ego kot nosilec neke fantastično strašne informacije, bodi boljši človek in jo obrni zase v prid, ne tako da boš živel z hrano 5 let, cotami za celo življenje in sprestrašen do grla... Bodi faca in sprejmi samo to kar je dobro zate.. Če je tvoja usoda umreti od lakote, vojne ali česarkoli drugega... naj bo... nenazadnje strah pred smrtjo je odvečen, saj smo mi v duhu večni.. in naša manifeestacija ni omejena samo na to dimenzijo in življenje.. ;) malo apostolovanja... hehehehe P.S. 3 svetovna vojna je že v polnem teku in sicer je to vojna proti vaši zavesti... Mediji, politika, vojne, itd... in ni samo omejena na strelanje in umiranje... Recimo 24ur je takšen primer: Informacija o katastrofi, nesreči, škandalu lahko tukaj kroži dneve, informacija o nečem pozitivnem bolj poredko zdrži 12 ur...
1airbus
17. 12. 2014 13.03
+2
Nauders
17. 12. 2014 13.53
elijas, potemtakem je pekel prav tukaj na zemlji
T_one
17. 12. 2014 15.29
+1
tisti, ki se norčujete iz Eliasa, ali pa omalovažujete, kar je napisal, ali pa označujete to kot pretiravanje, priporočam, da si preberete načrt Albert Pikea o Treh Svetovnih vojnah, ki mu dosledno sledi svetovna zionistično masonska "elita"; google: Albert Pike Three World Wars... in si preberite tisto, kar je napisal kot načrt za Tretjo Svetovno Vojno (če nahitro prevedem): "Tretjo svetovno vojno mora biti sprožena tako, da se izkoristi priložnost razlik oz. nestrinjanj, ki jih bodo sprožili agentje illuminatov (politiki ZDA, Izrael, EU), razlik med političnimi zionisti in vodji islamskega sveta. Vojna mora biti vodena tako, da se bosta Islam (Muslimanski arabski svet, katere skušajo mediji ravno v teh časih kategorizirati kot radikalne "teroriste") in politični Zionizem (država Izrael (in vsi njeni evropski in ameriški podporniki)) uničili med sabo. Medtem pa morajo biti vse druge države, še enkrat, zmanipulirane tako, da bodo razdeljene na dva pola, in vodene tako, da se bodo bojevale med sabo do popolne fižične, moralne, duhovne in ekonomske izčrpanosti (kar se dogaja sedaj med ZDA in EU in njunimi zaveznicami na eni strani in Rusijo in ostalimi državami BRICS-a na drugi strani). Poleg vsega tega je potrebno med ljudi infiltrirati svoje "nihilistične in ateistične" (prostozidarsko/masonsko državno in cerkveno "elito") agente, da nam pomagajo sprožiti takšno socialno kataklizmo (gospodarsko krizo, davke in porušenje sistema), ki bo v svoji grozi jasno pokazala narodom učinek absolutnega ateizma, ki bo vzrok divjaštva in skrajno krvavega kaosa. Potem bodo ljudje, ki se bodo prisiljeni braniti proti manjšini teh svetovnih revolucionarjev ("teroristov"), vsepovsod iztrebili vse te uničevalce civilizacije; in ta množica ljudi, ki bo izgubila iluzijo v krščanstvo, katerega duh bo od tega trenutka naprej ostal brez smeri in kompasa, bo, v želji po nekem novem idealu, toda brez vedenja kam naj usmeri to željo po idealu, prejela resnično "luč" skozi univerzalno manifestacijo čiste luciferjanske doktrine, ki bo takrat končno ugledala "luč sveta". Ta manifestacija se bo pojavila kot posledica vsesplošnega reakcijskega gibanja, vodenega z naše strani, ki bo sledil uničenju krščanstva in ateizma, oba zavladana in uničena istočasno." Vatikanska in vsa ostala zionistična in masonska in prostozidarska "elita" so vsi luciferjanci (malikovalci sonca in svetlobe), in hočejo uvsti Nov Svetovni Red in Eno svetovno religijo - Luciferjansko dogmo, s katero imajo namen zavajati ljudi v naslednjih tisočletjih. Očitno vidijo edino pot, da dosežejo to, preko Tretje Svetovne Vojne. S tem pa bodo zopet dosledno sledili navodilom Alberta Pikea; kot so to storili že v prejšnjih dveh Svetovnih Vojnah. In to, kar se po svetu dogaja v zadnjih 11 letih, gre točno po tem načrtu, kot ga je začrtal Albert Pike. Lucifer je v antičnih poganskih religijah bila tudi znana pod imeni ISIS, Semiramida, Europa, Britagnia, Columba, Atena, Minerva, ... znana pa je tudi pod imeni nosilka luči, jutranja luč, najsvetlejša luč na nebu, dama (kip) svoboda, luč sveta = sončna svetloba... in celo tudi jezus (Zevsov maziljeni sin). Torej ime ISISa ni nobeno naključje, pove pa nam tudi, kdo je v resnici ustanovil ISIS, mu dal ime in kdo ga vodi - "elita"! Ali se nikomur ne zdi čudno, da bi si neka (arabska) teroristična skupina nadela ime ki je kratica angleških, ne pa arabskih, črk za Islamic State of Irak and Syria... to je tako, kot bi se Al CIA-eda predstavlajala kot "Seznam" oz. "Spisek", kot Al Q(CIA)eda v doslednem prevodu tudi pomeni...
Elias47
18. 12. 2014 10.16
@PonovnoRojen Prosim, da ne blo-diš s temi svojimi neu-mnimi newagerskimi blo-dnjami; ker to kar si napisal je približno takšen nesmisel, kot bi ti zdravniku rekel, naj ne opozarja paciente glede zdravja, ker če je njihova usoda takšna, da umrejo od cigaretov, alkohola ali od kakšne bolezni, potem je to itak njihova usoda, in ga je zato potrebnio pustiti umreti v nevednosti... ali pa kot bi vremenoslovcem rekel, da naj ne opozarjajo ljudi glede vremenskih ujm, ker če je usoda ljudi, da umrejo v ujmi, potem je to itak njihova usoda... ali pa kot bi ljudem rekel, da naj si na zimo ne pripravljajo kuriva za ogrevanje, ker če je njihova usoda, da zmrznejo od mrazu, potem je to itak njihova usoda, in jih je potrebno pustiti, da zmrznejo...ali pa kot bi tistim, ki pomagajo lačnim in revnim, rakel, da naj ne pomagajo revnim, ker če je njihova usoda, da umrejo od lakote, potem je to itak njihova usoda, in jih je zato potrebno pustiti umreti od lakote...ali pa kot bi okoljevarstvenikom rekel, da naj ne ozaveščajo ljudi glede onesanženja, ker če je usoda ljudi, da umrejo od onesnaženja, potem je to itak njihova usoda, in jih je zato potrebno pustiti, da še naprej nemoteno onesnažujejo in umrejo od onesnaženja... takšen pri-mitiven in neu-men newagerski način razmišljanja je eden ključnih dejavnikov, zakaj gre na tem planetu vse k hu-diču... in če je ta planet v rokah tako samomorilsko usmerjenih v usodo vdanih ci-ničnih ne-umnežev kot si ti, potem itak ta planet nima popolnoma nobenih šans, da kdaj ugleda boljše čase... Poanta je v tem, da se vse kar se lahko še reši, reši... na pa da se vsi ljudje nemočno in cinično udajajo v usodo! "Svet ni tako slab le zaradi zlobnih ljudi, ampak predvsem zato, ker dobri ljudi le gledajo in ne naredijo ničesar proti temu!" Izgleda, da je pri za-blojenih kot si ti, dandanes celo dobrota in pomoč drugim postalo nekaj slabega...in da v vsem tem vedno ci-niki vidijo neke egotripe...
ficfiric 1
17. 12. 2014 12.15
+1
Kaksni heroji neki policaji...ce bi ta tip hotu vse skenslat bi jih..preden bi policaji sploh na kraj dogodka prsli...to je bil en mal bolan clovek ki se sam ni vedu kaj sploh hoce..mel je brezvezne zahteve..se takoj vidi da je sam mal zabluzil..poglejte sam kaj so naredil v pakistanu na soli....v trenutku so jih dobrih 140 pokosil...so imel jasne cilje...ta tip je bil pa sam mal napsihiran zato je akcija uspela kolkr tolk...drgac pa sam sanjate lahko kaj bi policaji resil ko bi mel namen popokat vse tiste ljudi v kaficu...
MaršNapolje
17. 12. 2014 12.38
+1
seveda mal se mu je utrgal prijel pištolo in akcija.. ni imel nobenih bomb in nič če bi imel namen narediti masaker bi vse talce takoj pobil... po možnosti pa sploh nebi šel v kafič ampak raje kakšen šoping center še to da sta 2 umrla je krivda policije ker tipa niso sniperji pospravli (sigurno bi ga lahko saj je kavarna polna velikih oken...)
Brabus
17. 12. 2014 12.09
-2
Prava akcija, na žalost dveh talcev.
kraljicavesolja
17. 12. 2014 11.45
+0
Model je v zaporu, dajo ga v celico z enim, k ga še dodatno nafila. Gre ven, le kako so ga izpustil, in kabum. To tko gre, ni to sam v filmih.
Hinkoinvinko
17. 12. 2014 11.27
-9
FALSE FLAG!!! Točno takle drill so imeli Avstralci pred petimi tedni... ugrabitev talcev v kavarni s strani islamistov!!! Tisti "islamski klerik" je najet igralec! Zgodba nima nobenega smisla. FALSE FLAG! Ustrahovanje prebivalstva, da se lažje porine skozi kakšne zakone... ali upraviči bombardiranje Bližnjega Vzhoda, ker je treba muslimane pokorit!!!
jani75
17. 12. 2014 11.41
+6
Elias47
17. 12. 2014 12.25
+1
točno tako!! Zrežirano vse od začetka do konca... poleg tega pa še zelo nerodno izpljana propaganda proti Iranu...
civitasstain@gmail.com
17. 12. 2014 12.29
-3
Naj bo, pa je zadovoljen! Morebit je včasih v "tujini" ovčke pasel?
POŠTENO JEBENO
17. 12. 2014 11.17
+6
In zakaj je potrebno te "dramatične posnetke" tega gnusnega dejanja zdej non-stop prikazovat????
Elias47
17. 12. 2014 12.26
+1
zato da narodu dokončno operejo glavo... "če se laž nenehno ponavlja, potem jo vsi sprejmejo za resnico"!
civitasstain@gmail.com
17. 12. 2014 12.32
-1
Da vidimo kaj napravi ljubezen in kaj sovraštvo.
hondica
17. 12. 2014 11.13
+1
Teli imajo dovolj petard za letos.
Krta?a 21
17. 12. 2014 11.09
+8
Ta trenutek je to novica za zavajanje in zamotanje. Bolj pomembno je to da v petek Amerika pripravlja nov val blokade Rusije (vkljucno z energetiko), vstop vojske v Ukrajino itd. Ce se to uresnici, gre evropa via bajbaj... To je tudi ozadje padca rublja (tisti ki te stvari vejo, so pospeseno menjali rublje in prodali imetje in popokali sila in kopita). Raja bo seveda obvescena zadnja ko bo ze prepozno.
Krta?a 21
17. 12. 2014 11.11
+0
Seveda upam da do tega ne pride. Je pa tudi dobro vedeti kdo je provokator ki svoje grehe zvraca na tistega ki se brani, ker ta del zgodbe bojo zamolcali.
Hinkoinvinko
17. 12. 2014 11.27
+0
dreq mešajo ZDA in zraven blazno uživajo
civitasstain@gmail.com
17. 12. 2014 12.35
-3
Sem že čakal na tvoj komentar. Jaz sem sicer čul, da je bil Iranec, no pa sem verjetno prečul!
bb5a
17. 12. 2014 11.03
-6
Pa kaj je z vami, še prenos obdukcij dejte na voyo... Ni ga čez denar...
Ve?ni optimist
17. 12. 2014 11.22
-1
Ne zamerit, ampak kar precej provokativna zastava te označuje...
civitasstain@gmail.com
17. 12. 2014 12.37
-3
bb5a
17. 12. 2014 12.57
+2
Zastava ima par pomenov, vsak si lahk izbere tistega ki mu paše... Civi, lahko ampak pol bodo mogl sam tvoje neumnosti brat...
Northwest
17. 12. 2014 10.48
+3
Bravo specialci.Tudi mi imamo eno najboljsih tovrstnih ekip na svetu.
zombie_killer
17. 12. 2014 11.54
+0
Ne vem zakaj si dobil minus, ker so bili na 2 mestu med najbolšimi na svetu.
nemski_ovcar
17. 12. 2014 10.35
+9
Ni mi jasno, kako da ga niso snajperji ustrelil skozi šipo???????
Northwest
17. 12. 2014 10.47
+4
Skozi sipo zrno spremeni smer odvisno od debeline stekla in kota iz katerega se strelja.
Prototip
17. 12. 2014 10.49
+5
Fak nima časa,Rajmond je pa puško v kot postavil,,,,
ciciban00
17. 12. 2014 10.49
+7
Pozabi filme, čez šipo bi naboj, ko bi prebil šipo, zamenjal smer leta in bi lahko zadel koga drugega kot tarčo.
damjannoo
17. 12. 2014 11.20
-2
nemski_ovcar
17. 12. 2014 11.32
-2
Ne verjamem, da bi toliko spremenil smer. Pa saj imajo kakšne specialne naboje s tršo konico. Ali pa samo nakladajo v dokumentarcih, sploh pa v filmih.
civitasstain@gmail.com
17. 12. 2014 12.39
+2
kraljicavesolja
17. 12. 2014 10.04
-14
Zakaj bi jst hotla gledat te posnetke, da še bl otopim al kaj.
Prototip
17. 12. 2014 10.15
+11
kdo te sili,to je vprašanje za 50.000 e,???
kraljicavesolja
17. 12. 2014 10.23
-6
Beby, a teb sede to gledat al kaj, kako se folk pobija med sabo. Ni ti to CS.
tadss
17. 12. 2014 10.27
+19
ko pobijajo teroriste sploh ni težko gledat. težko je gledat kako umirajo nedolžni.
kraljicavesolja
17. 12. 2014 10.32
-1
Prototip
17. 12. 2014 10.32
+2
ma niti ne,a kaj čmo,itak pa kar odpreš je en sam kriminal,,,,
civitasstain@gmail.com
17. 12. 2014 12.40
+0
RožLLeban
17. 12. 2014 09.59
+1
Mossad poka poka.....se je not upetlju.....
Mamas&Papas
17. 12. 2014 10.04
+3
Jst sm pa mislu da s že ti tolk korajžn ratu ....
RožLLeban
17. 12. 2014 10.10
+0
Mamas&Papas
17. 12. 2014 10.21
-2
Voyć kr ni mogu bit če so ga pa domov nagnal iz Avstralije ....