Slovenija
Oglas

Woodstock 2016

Ljubljana, 18. 09. 2016 07.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

The Rolling Stones, Paul McCartney, Bob Dylan, Roger Waters, Neil Young in The Who bodo prvič in verjetno zadnjič skupaj mehčali kolena glasbenim navdušencem z vsega sveta.

Neverjetni Mick Jagger bo navduševal tudi Slovence, ki bodo oktobra obiskali glasbeni festival v Kaliforniji. (Foto: Northfoto / Shutterstock.com)
Neverjetni Mick Jagger bo navduševal tudi Slovence, ki bodo oktobra obiskali glasbeni festival v Kaliforniji. (Foto: Northfoto / Shutterstock.com) FOTO: Jagger

Festival Desert Trip

Sredi kalifornijske puščave Coachella se bo oktobra dva zaporedna vikenda (7.–9. 10. in 14.–16. 10.) odvijal festival Desert Trip. Največji rockerski festival po legendarnem Woodstocku bo pod puščavskim nebom združil rockovske legende iz 60. in 70. let prejšnjega stoletja. Festival bo edinstven in verjetno zadnji v taki zasedbi. Oba vikenda bosta združevala tri koncertne noči, in sicer The Rolling Stones in Bob Dylan v petek zvečer, Paul McCartney in Neil Young s Promise of the Real v soboto zvečer ter legendarni soustanovitelj Pink Floydov Rogers Waters in skupina The Who, ki bosta festival v nedeljo sklenila. Glasbene legende bodo začele nastope takoj po sončnem zahodu in, ne glede na spoštovana leta, odigrale celoten glasbeni set. 

Doživetje tudi za slovenske navdušence

Da Slovenci ne bomo ostali prikrajšani, je potovalna agencija Mister Matik pripravila tri različne ekskluzivne programe za obisk omenjenega spektakla z omejenim številom mest. Poleg festivala, ki bo češnja na vrhu smetane, paketi zajemajo oglede rockerskih znamenitosti v Los Angelesu, druženje z nekdanjim dekletom Micka Jaggerja, doživetja bohemske četrti San Francisca, spanje v hotelu, v katerem so med nastopi bivale nastopajoče rockovske legende, vožnjo s kabrioleti po obalni cesti med San Franciscom in L. A.-jem ter še druge vidike rock and roll življenja 60, in 70. let. Programe si lahko ogledate na njihovi spletni strani: www.mistermatik.com.

WV-T2 prinaša srečo in veselje vsak trenutek vožnje in bivanja z njim. (Foto: Vintage Surfari Wagons)
WV-T2 prinaša srečo in veselje vsak trenutek vožnje in bivanja z njim. (Foto: Vintage Surfari Wagons) FOTO: Camper Bill

Da bo nostalgična izkušnja in podoživljanje teh revolucionarnih časov popolna, boste lahko festival obiskali v legendarnem VW-T2 busu, ki prinaša srečo in veselje vsak trenutek vožnje in bivanja z njim.

Festival je torej edinstvena priložnost, da se vrnete 50 let nazaj in se podate na pot gibanja, ki je za vedno spremenilo Ameriko in svet. Pot, ki je danes še kako aktualna, saj predstavlja uporništvo in zahtevo po svobodi in miru. Woodstock je bil vrhunec začetka legendarnega glasbenega obdobja, festival Desert Trip pa je njegovo sklepno dejanje. www.mistermatik.com

Naročnik oglasa je Mister Matik

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni