Tujina
Oglas

Žegnanjska maša in mountain wake jam avgusta tradicionalno na Krvavcu

Ljubljana, 13. 08. 2014 06.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Avgustovsko poletno dogajanje na planini Krvavec bosta zaznamovala dva večja tradicionalna dogodka, žegnanjska maša v Plečnikovi kapeli Marije Snežne v nedeljo 17. avgusta ter vejkanje na Zvohu teden dni kasneje.

Krvavec - 2
Krvavec - 2 FOTO:

TRADICIONALNA ŽEGNANJSKA MAŠA bo potekala v Plečnikovi kapeli Marije Snežne na Krvavcu, v nedeljo, 17. avgusta 2014 ob 10.uri. Organizirata jo Pašni skupnosti Jezerca in Kriška planina, mašo pa bo daroval g. Ivan Jenko.

Na ta dan bodo poleg kabinske žičnice, ki bo vozila po ustaljenem urniku obratovanja, t.j. med 8. in 18. uro, obratovale tudi štirisedežnica Tiha dolina (od 10. do 17.30 ure), dvosedežnica Kriška planina (od 9. do 12.00 ure) in enosedežnica Gospinca (od 9. do 10. ure).

Krvavec - 3
Krvavec - 3 FOTO:

PRAZNIČNI PAKET ZA 2 V HOTELU KRVAVEC, vikend 15.8. – 17.8.2014
2 x polpenzion + obisk Poletnega parka
Praznična cena: 89 €

Najvišje ležeči hotel v Sloveniji nudi vse potrebo udobje za sproščujoč oddih in za kakovostno preživet vikend. Hotel se lahko pohvali tudi z domačim ambientom in kulinariko, lokacijo v središču dogajanj na planini in hkrati stran od vrveža in stresa. Kontakt in rezervacije: booking@rtc-krvavec.si

Krvavec - 4
Krvavec - 4 FOTO:

MOUNTAIN WAKE JAM
Tudi to poletje se na Krvavec vrača adrenalinski Mountain Wake Jam. V soboto 23. avgusta 2014 bo na Zvohu, najvišji točki smučišča Krvavec (1971 nmv), potekalo že tretjič zapored tekmovanje v vejkanju. Dogodek, kjer se bosta ponovno združila dva na videz popolnoma različna pojma - vejkanje (wakeboarding), ki je povezan z morjem in poletjem ter gorsko okolje. Čaka vas bogat program in posebej ugodne cene za obiskovalce na dan prireditve.

Krvavec - 5
Krvavec - 5 FOTO:

NAPOVEDUJEMO V SEPTEMBRU!

BIGBANG FOTO DELAVNICA, 6. in 7. september
V Big Bangu so skupaj s partnerji Nikon Slovenija in RTC Krvavec pripravili edinstveno delavnico, ki bo združevala vse kar si ljubitelji fotografije in navdušenci nad fotografijo želite.
V idilični naravi s priznanimi fotografi, Nikon promotorji in vsemi novostmi s področja fotografije boste spoznali kako ustvariti kulinarične, popotniške, športne in portretne fotografije, ki jim bo dodan pridih narave. Prijave so odprte, čaka vas nepozaben fotografski vikend, število mest je omejeno!

Krvavec - 6
Krvavec - 6 FOTO:


POLETNI PARK KRVAVEC AVGUSTA VSE DNI V TEDNU
Poletni park z aktivnimi doživetji omogoča celodnevno zabavo na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem ter družinam, slednje ob obisku prejmejo 15% popust. Za ceno ene vstopnice lahko izbirate kar med 10. aktivnostmi: plezalnim pustolovskim parkom, kolesarskim parkom, gorskimi go-karti, gorskimi skiroji, plezalnim stolpom, trampolinom, poligonom za lokostrelstvo, slackline, frizbi golfom in spustom s tubo. Letošnja novost je vstopnica za 7 aktivnosti že 10 EUR dalje!

Številnim zabavnim poletnim dogodkom na Krvavcu lahko sledite na družbenih omrežjih: Facebook, Instagram in Twitter.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1