Partnerica Mira Cerarja: Zdaj bo še bolj opravičen gospodinjskih del

Spremljevalka zmagovalca volitev Mira Cerarja, Vesna Arnšek, verjame, da se bo novinec v politiki potrudil, da zaupanje volivcev upraviči po svojih najboljših močeh. Ker se oba zavedata odgovornosti, ki jo prinaša vodenje vlade, pa volilne zmage nista sprejela evforično, je še dejala.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

50 napovedi, obljub Mira Cerarja.

Temnolaska, ki je Mira Cerarja sinoči spremljala, ko je z veliko prednostjo pred politično konkurenco zmagal na volitvah, je Vesna Arnšek. Lastnica turistične agencije iz Krškega, ki se ob Cerarju v javnosti pojavlja od začetka lanskega leta, je dejala, da je svojemu partnerju po zmagi čestitala, in da je vesela, da mu je uspelo. "Je temeljit in odločen," je opisala Cerarja in dejala, da se bo zagotovo "trudil, da bo upravičil zaupanje volivcev po svojih najboljših močeh".

Kot pravi, je prepričana, da volivcem ne bo žal, da so mu namenili tako visoko podporo. "Karkoli je doslej v življenju počel, je počel z zelo trezno glavo, in tudi danes nihče od naju ni evforičen," je povedala.

Miro Cerar in Vesna Arnšek

Miro Cerar in Vesna Arnšek. (Foto: Miro Majcen)

Se pa zaveda, da bo njegova najverjetnejša funkcija predsednika vlade dodatne naloge prinesla tudi njej, prav tako bodo dodatne obveznosti vplivale tudi na njun odnos. "Doslej je bil opravičen gospodinjskega dela, zdaj bo pa še bolj," je dejala Arnškova, o kateri je sicer v javnosti malo znanega. Med drugim so mediji izbrskali, da je obiskovala isto gimnazijo kot politika Franc Bogovič in Andrej Vizjak. Njena agencija deluje že od leta 1991, lani je zabeležila nekaj več kot 100.000 evrov prometa in nekaj več kot 300 evrov dobička. Njena agencija z državo skoraj ne posluje, med najmanjšimi strankami pa je tudi ljubljanska pravna fakulteta, kjer je zaposlen Cerar.

Miro Cerar je sicer tudi oče dveh otrok, ki sta plod njegovega zakona z Danico Cerar, s katero se menda odlično razumeta, med drugim mu je v času kampanje podporo izrazila tudi z obiskom v volilnem štabu.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 159
felix59 14.07.2014 21:40:59
Kako , a ni nič krožnikov pomival ?
Več komentarjev