Slovenija

Stranke v predvolilnem 'sprintu'

Ljubljana, 10. 07. 2014 18.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Še par dni nas loči od sedmih parlamentarnih volitev v naši zgodovini. Zaključne konvencije se vrstijo ena za drugo. Štajersko prestolnico je izbral upokojenski DeSUS, prestolnico pa Šoltesova Verjamem, ki zaključuje v rok'n'roll ritmih. V središču Ljubljane so tudi Židanovi SD, zbrani pod dežniki.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tapunkljast
12. 07. 2014 21.27
+1
bravo levi levji
proletarec1
11. 07. 2014 12.44
+4
TO ,KAR JE POKAZAL KANDIDAT ZDRUŽENE LEVICE, NA VČERAJŠNEM SOOČENJU,JE BILO NEKAJ NAJBOLJŠEGA ,OD VSEH PREDSTAV OSTALIH KANDIDATOV.TAKO MLAD, PA JE V TRENUTKU VSE POVOZIL. SAMO DA TAK OSTANE .BOJIM SE ,DA GA BODO STARI PRISKLEDNIKI DOBILI V SVOJE KREMPLJE.
srebrnibreg
11. 07. 2014 18.04
+0
VELIKO LEPE TEORIJE, KATERA PA NA ŽALOST NI IZVEDLJIVA. LEPO PIHANJE NA DUŠO VOLILCEM BREZ MOŽNOSTI IZPOLNITVE V VEČINI.
-9
Alenka bo zmagala,in to si tudi zasluži saj je vrnila Slovenijo na evropsko sceno .Po tem ko so razni Ropi in Janše pripeljale Slovenijo na rob bankrota,potem pa strahopetno pobegnili v svoj hlev. Sedaj pa bi hoteli nazaj h koritu.
tapunkljast
12. 07. 2014 21.26
+1
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
noviobraz
11. 07. 2014 07.19
+10
Dajte ne bluzit, Alenka je za koritnike vzela 10 miljard, njo je treba dati v postopek. Banke in ostalo bi prodajala pod ceno kot je začela z Mercatorjem in Heliosom. Ob delo bo spravila še par tisoč ljudi, pa straši z trojko, za katero sploh ne ve kdo so te institucije. Škoda besed o taki politiki zadolževanja!
-11
Alenka bo zmagala,in to si tudi zasluži saj je vrnila Slovenijo na evropsko sceno .Po tem ko so razni Ropi in Janše pripeljale Slovenijo na rob bankrota,potem pa strahopetno pobegnili v svoj hlev. Sedaj pa bi hoteli nazaj h koritu. Ni problema, saj edina ve kaj dela ,a drugi ne vejo niti kaj govorijo,kaj šele kaj obljubljajo. Na žalost država mora vzeti od nas ,a mi moramo več zaslužiti,a kaj ko nimamo vodstvenega kadra ,ki bi nam to omogočil. Delo ni problem ,problem so vodstvene strukture ,ki ne znajo tržit ne voditi in državna in privatna podjetja k večjemu napredku in novimi izdelki s katerimi bi dosegali višjo dodano vrednost .Zato podpiran Alenko,ko se zavzema za več "Kvalitetnih" delavnih mest