Borut Pahor
Marjan Šarec

Boruta Pahorja v soočenju ocenili za najbolj predsedniškega

Gledalci so za najbolj predsedniškega na zadnjem soočenju pred nedeljskimi volitvami ocenili Boruta Pahorja. Več kot polovica članov posebnega panela Inštituta Mediana je namreč ocenila, da je med vsemi kandidati pokazal najbolj predsedniško držo.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Med vsemi sedmimi kandidati, ki so se soočili v zadnjem soočenju pred nedeljskimi volitvami je najbolj predsedniško držo pokazal Borut Pahor. Tako so ocenili člani posebnega reprezentativnega panela, ki so za našo medijsko hišo in Inštitut Mediana spremljali soočenje na POP TV. Kar 50,4 odstotka jih je med vsemi kandidati izbralo Pahorja. 20,2 odstotka jih je za najbolj predsedniškega ocenilo Marjana Šarca, tretja pa je Romana Tomc. Njihov vrstni red in rezultati sicer odsevajo zadnje javnomnenjske napovedi volilnega izida.

Najbolj predsedniški

Člane panela smo spraševali tudi, kateremu kandidatu najbolj verjamejo. Tu so bili rezultati mnogo bolj izenačeni. Borutu Pahorju najbolj verjame 34.5 odstotka anketirancev, Marjanu Šarcu 28,6, Romani Tomc pa 15,1 odstotka anketirancev.

Komu verjamete

Raziskavo je za našo medijsko hišo v času soočenja izvajal Inštitut Mediana na reprezentativnem panelu gledalcev televizije.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 42
CURVANORD Zanetti 22.10.2017 15:13:42
Sem sel volit, tam po tistih crticah se mi zdi da jih je bilo zelo malo pred menoj ki so volili
Več komentarjev