Volitve

VOL17VE: Kako ste vi pimpali volitve

Ljubljana, 17. 10. 2017 07.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Denis Oštir
Komentarji
6

Od pošiljanja poljubov, vedeževanja voditeljev do zabavnih manipulacij odgovorov in vprašanj. Iz naših sočenj ste v zadnjem tednu dni z orodjem parlatube ste ustvarili približno 200 različnih izsekov. Kateri so najbolj gledani in zabavni?

S storitvijo Spimpaj volitve, ki smo jo ustvarili skupaj z zavodom Danes je nov dan, smo na soocenje.24ur.com škarje in platno sooblikovanja predvolilnih oddaj dali v vaše roke. Objavili smo že skorja 200 posnetkov, ki ste jih ustvarili in s prijatelji ustvarili vi. Tu je izbor nekaterih. S klikom na fotografijo, si video lahko tudi ogledate.

Največkrat ogledan posnetek je Italijanščina v treh mesecih z Ljudmilo Novak in njenimi italijanskimi frazami v glavni vlogi.

Parlatube - 7
Parlatube - 7 FOTO: 24ur.com, Parlatube

Še enkrat je Ljudmila Novak poskrbela za zabavo bralcev. Ko je mimogrede omenila, da spodbuja pogovarjanje, da ženskam ne bi bilo treba več razmišljati.

Parlatube - 1
Parlatube - 1 FOTO: 24ur.com, Parlatube

Borut Pahor je gledalce spodbudil v rezanje klipov predvsem s svojo mimiko.

Parlatube - 2
Parlatube - 2 FOTO: 24ur.com, Parlatube
Parlatube - 3
Parlatube - 3 FOTO: 24ur.com, Parlatube

... in svojim ponesrečenim nagovorom protikandidatki Romani Tomc. Enkrat jo je namreč nagovoril kot gospo "Tomč".

Parlatube - 5
Parlatube - 5 FOTO: 24ur.com, Parlatube

Marjan Šarec je gledalce zabaval z besedno igro na ime poslanca stranke SDS, ki je kandidirala Romano Tomc.

Parlatube - 4
Parlatube - 4 FOTO: 24ur.com, Parlatube

Zabavali pa so vas tudi voditelji naših soočenj. Posebej Uroš Slak, ki je vodil prvo soočenje v oddaji 24UR: zvečer.

Parlatube - 6
Parlatube - 6 FOTO: 24ur.com, Parlatube

Orodje je še vedno na voljo na spletni strani soocenje.24ur.com, kjer lahko še vedno ustvarjate izseke iz prvih dveh soočenj. Na spletni strani bomo prenašali tudi zadnje veliko soočenje kandidatov na POP TV v petek ob 21.00, izseke pa boste lahko ustvarjali tudi iz tega soočenja.

Kako deluje?

Po izboru soočenja iz katerega bi želeli pripravljati izseke, s pritiskom na gumb "Pripravi izsek" dostopate do orodja, kjer lahko označite začetek in konec vašega izseka. Nato lahko izsek opremite z besedilom in emotikoni, dodate naslov ter shranite ali delite s prijatelji.

Soočenje
Soočenje FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

biser2011
18. 10. 2017 22.39
-3
Zakaj KUČAN ne kandidira, ko ima toliko pametnega ......Je s forumom delal sranje, zdaj z intelektualci....... Bil je naš prvi in drugi predsednik, tako da je dal dovolj vzgleda sedanjim politikom in zakaj mu niso po godu, naj pove - stric iz ozadja!.
biser2011
18. 10. 2017 22.45
+1
A ja zakaj se ni takrat , ko smo se osamosvojili, prvo uredilo meje in odnose s hrvaško?
indal
18. 10. 2017 14.07
+0
Mene predvsem moti ker nikjer ni Šiška.
srebrnibreg
18. 10. 2017 18.48
+2
Takšnega kateri nastavlja bombe, da bi umoril človeka sploh ne bi smel biti na kandidatni listi.
povanpireni
18. 10. 2017 21.20
+1
Gospod Šiško je res smeško in bimbo. Že nešteto krat sam napisal. Leta 1974 sta se HR in SLO zmenila,da Piranski zaliv naj nadzira Slovenska policija. Nikjer ni dokumenta da je zaliv popolnoma Slovenski. VI, VI, hočete biti pošteni in trdite danes po svoje, kot Drenikova in Sekolec, lažljivca in goljufa, žal je tako. Šiško povej po resnici, za koga si bil preganjan ???????????
oježeš
18. 10. 2017 10.08
+4
Kandidati so že dokazali, da nimajo pojma o predsedniški funkciji. Ne smejo in ne morejo obljubljati prav nič, ker je funkcija predsednika le častna funkcija, brez kakršnih koli izvršilnih nalog. Res pa je, če bi imel kak predsednik 'jajca', da bi v parlamentu udaril po mizi in zahteval, da se poslanci obnašajo in delajo odgovorno, ne samo v svojo in strankarsko korist. To kar tile obljubljajo v predstavitvah, je pa navadno samovšečno nakladanje.