Borut Pahor
Marjan Šarec

VOL17VE: Kako ste vi pimpali volitve

Od pošiljanja poljubov, vedeževanja voditeljev do zabavnih manipulacij odgovorov in vprašanj. Iz naših sočenj ste v zadnjem tednu dni z orodjem parlatube ste ustvarili približno 200 različnih izsekov. Kateri so najbolj gledani in zabavni?

S storitvijo Spimpaj volitve, ki smo jo ustvarili skupaj z zavodom Danes je nov dan, smo na soocenje.24ur.com škarje in platno sooblikovanja predvolilnih oddaj dali v vaše roke. Objavili smo že skorja 200 posnetkov, ki ste jih ustvarili in s prijatelji ustvarili vi. Tu je izbor nekaterih. S klikom na fotografijo, si video lahko tudi ogledate.

Največkrat ogledan posnetek je Italijanščina v treh mesecih z Ljudmilo Novak in njenimi italijanskimi frazami v glavni vlogi.

Parlatube - 7

(Foto: 24ur.com)

Še enkrat je Ljudmila Novak poskrbela za zabavo bralcev. Ko je mimogrede omenila, da spodbuja pogovarjanje, da ženskam ne bi bilo treba več razmišljati.

Parlatube - 1

(Foto: 24ur.com)

Borut Pahor je gledalce spodbudil v rezanje klipov predvsem s svojo mimiko.

Parlatube - 2

(Foto: 24ur.com)

Parlatube - 3

(Foto: 24ur.com)

... in svojim ponesrečenim nagovorom protikandidatki Romani Tomc. Enkrat jo je namreč nagovoril kot gospo "Tomč".

Parlatube - 5

(Foto: 24ur.com)

Marjan Šarec je gledalce zabaval z besedno igro na ime poslanca stranke SDS, ki je kandidirala Romano Tomc.

Parlatube - 4

(Foto: 24ur.com)

Zabavali pa so vas tudi voditelji naših soočenj. Posebej Uroš Slak, ki je vodil prvo soočenje v oddaji 24UR: zvečer.

Parlatube - 6

(Foto: 24ur.com)

Orodje je še vedno na voljo na spletni strani soocenje.24ur.com, kjer lahko še vedno ustvarjate izseke iz prvih dveh soočenj. Na spletni strani bomo prenašali tudi zadnje veliko soočenje kandidatov na POP TV v petek ob 21.00, izseke pa boste lahko ustvarjali tudi iz tega soočenja.

Kako deluje?

Po izboru soočenja iz katerega bi želeli pripravljati izseke, s pritiskom na gumb "Pripravi izsek" dostopate do orodja, kjer lahko označite začetek in konec vašega izseka. Nato lahko izsek opremite z besedilom in emotikoni, dodate naslov ter shranite ali delite s prijatelji.

Soočenje

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
biser2011 18.10.2017 22:39:51
Zakaj KUČAN ne kandidira, ko ima toliko pametnega ......Je s forumom delal sranje, zdaj z intelektualci....... Bil je naš prvi in drugi predsednik, tako da je dal dovolj vzgleda sedanjim politikom in zakaj mu niso po godu, naj pove - stric iz ozadja!.
biser2011 18.10.2017 22:45:35
A ja zakaj se ni takrat , ko smo se osamosvojili, prvo uredilo meje in odnose s hrvaško?
Več komentarjev