Domača scena
Oglas

Podočnjaki - se jih želite znebiti? Ni problema!

Ljubljana, 28. 03. 2019 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Ste se še včeraj počutili (in izgledali) povsem sveži, danes pa z odporom opazujete svoj obraz v ogledalu? Namesto svojih lepih oči lahko opazite le temne kolobarje pod očmi ter razdražene, na dotik občutljive, rdeče ali otečene veke. Zahrbtni podočnjaki se namreč lahko pod očmi pojavijo kar nenadoma. Ker po svetu ne želite hoditi kot nekakšen zombi, vam ne preostane drugega, kot da jih prekrijete s plastjo korektorja in se odpravite v službo.

Kaj je vzrok tej nočni mori na obrazu?

Podočnjaki so pravzaprav oksidiran hemoglobin, ki nastane v kapilarah, ki jih je okoli oči veliko. Ker so kapilare na tem mestu tako tanke, se morajo rdeče krvne celice zvrstiti v vrsto, da bi prišle skozi. Ko zanje zmanjka prostora, pa pogosto zaidejo v kožno tkivo. Naše telo za ubežnike poskrbi z encimi, ki jih razgradijo, vendar pa so ostanki modro-črne barve in jih zato vidimo kot podočnjake. Podočnjaki so toliko bolj opazni tudi zaradi tega, ker je koža pod očmi izredno tanka.

Podočnjaki - 1
Podočnjaki - 1 FOTO: Podočnjaki

Predvsem pa podočnjaki pridejo s staranjem, saj se koža pod očmi še stanjša, poleg tega pa oslabi tudi mišica, ki podpira veke (mišica zapiralka). Zaradi tega se maščoba pod kožo premakne v spodnjo veko, prav tako pa se lahko na tem mestu nabira tudi tekočina, ki še dodatno pripomore k nastanku podočnjakov.

>> Kliknite tukaj in odstranite svoje podočnjake hitro in neboleče <<

Najpoglavitnejši vzroki za nastanek podočnjakov

Staranje smo že omenili, seveda pa podočnjake lahko povzročijo tudi drugi dejavniki. Naj jih nekaj naštejemo: pomanjkanje spanja, dehidracija, različne alergije, preveč soli v prehrani in tako naprej. Pogosto so ponočnjaki tudi dedni, v skrajnem primeru pa so lahko tudi znak resnejšega obolenja.

Ste siti, da izgledate 10 let starejši, kot v resnici ste?

Žal se grda resnica skriva v tem, da nas takšni in drugačni kolobarji pod očmi samo še postarajo ter naredijo utrujene in neprivlačne. In tega si ne želi prav nihče!

S pravilno nego se lahko podočnjakov znebite zelo hitro in neboleče.
S pravilno nego se lahko podočnjakov znebite zelo hitro in neboleče. FOTO: Podočnjaki

Če tudi vi trpite zaradi grdih podočnjakov, potem vam verjamemo, da ste poskusili že marsikaj. Prebrali ste nasvete strokovnjakov, poskrbeli za zdrav način življenja, si privoščili dovolj kvalitetnega spanca, se zdravo prehranjevali, poslovili od cigaret in alkohola,… Podočnjaki pa še vedno vztrajajo na vašem obrazu...

>> Kliknite tukaj, če vas motijo dedni, starostni ali spalni podočnjaki <<

V obupu ste na pomoč poklicali še kozmetično industrijo, saj ponuja celo paleto proizvodov, ki bolj ali manj uspešno prikrijjo nadležne podočnjake. A žal je pri vseh teh izdelkih potrebno kar globoko poseči v žep, poleg tega pa težave ne odpravljajo, ampak samo zakrijejo. 

Se podočnjakov sploh lahko znebite? Seveda!

In to brez pomoči kirurga, brez injekcij ter popolnoma brez vseh bolečin!

Predstavljamo vam PostQuam Roll'on, izredno kakovosten izdelek, ki je primeren za ljudi vseh starosti ter za vse tipe kože. Z njegovo pomočjo se boste podočnjakov znebili kar sami. Hladilna glavica bo zagotovila nežno masažo na kritičnem področju pod očmi, s tem pa vzpodbudila ponovno cirkulacijo. Na ta način boste preprečili prekomerno izrazitost podočnjakov in zabuhlih oči, in to brez velikih stroškov ter brez operativnih posegov.

Pričakovan rezultat po 15-dnevni uporabi PostQuam Roll’on sredstva proti podočnjakom
Pričakovan rezultat po 15-dnevni uporabi PostQuam Roll’on sredstva proti podočnjakom FOTO: Podočnjaki

Naj vaš obraz spet mladostno zasije - v samo 15 dneh in le za 19,90 €!

PostQuam Roll'on in njegove prednosti

- Nova in izboljšana formula!

- Z antistresnim učinkom zmanjša in odstranjuje trdovratne podočnjake ter temne kroge okrog oči.

- Primeren je za dedne, starostne in spalne podočnjake.

- Spremembe na obrazu boste opazili že po 15 dneh uporabe.

- Popolnoma neboleč način odstranjevanja podočnjakov.

- 15 ml zadostuje za minimalno 1 mesec.

Podočnjaki
Podočnjaki FOTO:

Odstranjevanje neprijetnih podočnjakov s PostQuam roll’on učinkom še nikoli ni bilo tako enostavno. Nanesete ga lahko zjutraj, dopoldan ali zvečer, pred tem pa poskrbite, da bo vaša koža suha in čista.

Vse kar morate storiti je to, da izdelek z rahlimi krožnimi gibi nanesete direktno na podočnjake. Če imate izrazito vidne dedne podočnjake, vam priporočamo, da izdelek uporabljate vsak dan. Seveda pa lahko po njem posežete samo takrat, ko ste pod stresom, saj so takrat podočnjaki izrazitejši.

Uporabite PostQuam Roll’on ter se znebite podočnjakov hitro in učinkovito. Preverjeno deluje!

Za naročilo obiščite spletno stran www.podocnjaki.si ali pokličite na 031 401 302. Za bralce 24ur je danes ta fantastičen artikel na voljo po super ugodni ceni 19,90 €, ob nakupu pa prejmete tudi darilo podjetja PostQuam!

 

Naročnik oglasa je E-mesto d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3