Preverite, kaj vse se dogaja v naših Snapchat zgodbah

Recepti, intervjuji, posebne rubrike, nagradne igre … vse to in še več lahko najdete, če nas spremljate na Snapchatu. Seveda skrbimo tudi za to, da so naši sledilci obveščeni o tem, kaj se dogaja pri nas in po svetu. Naše uporabniško ime je: poptv24ur.com.

Naše novice in utrinke iz ozadja ustvarjanja portala 24ur.com lahko spremljate tudi na Snapchatu. Tam imamo kar nekaj rednih rubrik, skrbimo pa tudi za to, da so uporabniki tega družbenega omrežja na tekočem z dogajanjem.

RECEPTI

V našem uredništvu ne manjka tistih, ki radi jemo, na srečo pa imamo tudi kar nekaj članov, ki radi kaj spečejo. In recepte za najbolj priljubljene jedi radi delimo tudi z našimi Snapchat sledilci. Sodeč po njihovem odzivu, so jim naši recepti všeč. 

Ježki

Tako lepe ježke, ki so tudi okusni, zna pripraviti naša novinarka Nina. (Foto: 24ur.com)

INTERVJUJI

Snapchat intervjuji so posebni zato, ker so bistveno bolj sproščeni kot uradni intervjuji pred novinarsko kamero in mikrofonom. Naši sogovorniki vedo, da jih spremlja predvsem mlado občinstvo (in tisti, ki so mladi po srcu), zato niso "zategnjeni". Ponavadi pa poskrbimo tudi za tiste, ki Snapchata še nimajo, saj so intervjuji po tem, ko na Snapchatu poteče časovna omejitev, na voljo tudi na naši spletni strani.

Nekaj naših Snapchat intervjujev:

- voditeljica oddaje Svet Nuša Lesar 
- programski direktor POP TV Branko Čakarmiš
- zmagovalka šova Big Brother Mirela Lapanović
- novinarka priljubljene rubrike POP IN Tanja Divac

Vesela sreda

(Foto: 24ur.com)

VESELA SREDA

Vsaj enkrat na mesec imamo v našem uredništvu t.i. Veselo sredo. Ob takšnih sredah Snapchatovce pozivamo, da najdejo vsaj en razlog, zakaj so veseli. In nas veseli, da uporabniki vsakič najdejo celo več razlogov za veselje. Mi pa se trudimo, da sledilce ob sredah razveselimo s kakšnim darilom, posebno temo ali pa nagradno igro. Danes denimo na Snapchatu govorimo o prav posebni nagradni igri.

PETKOVA PETARDA

Naša daleč najbolj uspešna Snapchat rubrika je Petkova petarda. Vodi jo naš urednik Denis Oštir, ki ob petkih izbere pet tem, o katerih smo tisti teden pisali na 24ur.com. Novice tudi vedno pokomentira in tisti, ki rubriko že spremljate, veste, da njegovi komentarji nikoli niso dolgočasni.

Če bi nas radi spremljali na Snapchatu, nas lahko najdete pod uporabniškim imenom poptv24ur.com, lahko pa tudi kliknete na spodnjo Snap kodo ali pa jo slikate. 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: