Znanost in tehnologija
Oglas

Pro Evolution Soccer 2018 z novim ambasadorjem

Ljubljana, 22. 09. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Konami je v svoj repertoar legend v franšizi PES, z različico PES 2018 dodal novo globalno super zvezdo, ki je dobro poznan vsem nogometnih privržencem. Nov PES abasador sliši na ime David Beckham. Angleški igralec je z družbo Konami sklenil ekskluzivno in dolgoročno sodelovaje.

Gre za brez dvoma enega najbolj prepoznavnih nogometnih obrazov sodobnega nogometa, ki je v svoji 20-letni karieri nanizal 19 trofej z velikih tekmovanj. Zastopal je največje evropske klube iz Anglije, Španije in Italije, svoj pečat pa je v promociji nogometa nedvomno pustil tudi v Združenih Državah Amerike.

"V veliko čast mieje, da se lahko pridružim izboru legend, ki so sodelovale z družbo Konami kot PES ambasadorji", pravi David Beckham in nadaljuje, da se veseli tega, da bo njegov lik zastopan v taki fantastični igri ter da se veseli sodelovanja z ljudmi, ki več kot očitno obožujejo nogomet - nič manj kot on sam.

Evolution soccer - 1
Evolution soccer - 1 FOTO: Evolution soccer

V igri, ki je izšla 14. septembra, je v myClub delu igre mogoče najti več različic igralca, od ključnih momentov Beckhamove kariere ter se podati skozi različne kampanije. Skupaj je zajetih 5 obdobij, od Beckamovih zgodnjih in ključnih delov njegove kariere v Angliji, do obdobja, ko je igral za Španijo, Italijo in na koncu ZDA. S pomočjo v družbi KONAMI razvije tehnologije zajemanja in animiranja, KONAMI zagotavlja dober prenos Beckhamove edinstvene igralne tehnike in njegevoih zmožnosti v igro PES 2018.

Nova, dodana legenda David Beckham, odlično odraža nov slogan PES 2018 igre z nazivom "Where Legends are Made". V prevodu Kjer se kalijo legende lahko oboževalci in igralci izbirajo ter gradijo svoje sanjsko moštvo ter v nabor izbirajo igralce kot je Diego Maradona.

Evolution soccer - 2
Evolution soccer - 2 FOTO: Evolution soccer

Nadalje v igro PES 2018 prihaja debitant, najhitrejši človek na svetu in gotovo najbolj prepoznavni atlet na svet. Usain Bolt bo prav tako na voljo znotraj myClub sekcije. Bolt je na voljo kot ekskluzivni bonus za vse prednaročnike igre.

Jonas Lygaard iz družbe KONAMI navdušeno pozdravlja prihod Davida Beckhama v franšizo in zatrjuje, da je David Beckahm nedvomno pravično zastopan kot legenda znotraj same igre. Beckhamova kariera, vključno z vsemi njegovimi dosežki so znotraj igre PES 2018 popolnoma obujeni.

Z igralnega stališča pa PES 2018 prinaša več novih funkcionalnosti in razširitev kot katerikoli PES naslov zadnjega desetletja! Prihaja več načinov igre, avtorji pa zatrjujejo, da noben aspekt igre ni več izpuščen. Igralni model z nadzorom in pristnostjo igralcev je danes že famozen, dobro poznan in omogoča, da se igralci na zaslonu odzivajo praktično tako intuitivno kot to od njih pričakujemo glede na njihov dejanski slog igranja. KONAMI tudi zatrjuje, da bo PC različica igre popolnoma združljiva s konzolnimi različicami, kar se tiče paritija.

Evolution soccer - 3
Evolution soccer - 3 FOTO: Evolution soccer

Igra vsebuje tudi nove načine igranja za vse največje fane. Polne 11vs.11 online opcije, co-op 2vs.2 ter 3vs.3 načini s podporo lokalnih gostov. Zelo priljubljen in tako močno zahtevan Random Selection match  se vrača z novo vsebino. Master League nadalje implementira pred-sezonske turnije, nov sistem prenosov in pre-match intervjujev ter vpogled v slačilnice. V igro je prav tako integriran uradni PES LEAGUE eSport turnir.

FIFA je torej dobila svojega tradicionalnega in več kot dostojnega rivala v boju za naklonjenost nogometnih fanov in igričarskih navdušencev.

Evolution soccer - 4
Evolution soccer - 4 FOTO: Evolution soccer

Kot že omenjeno je igra izšla 14. septembra, in sicer za PlayStation®4, Xbox One™, PlayStation®3 ter Xbox360™. Igra bo prav tako na voiljo preko sistema Steam v različici, ki je bila deležna obsežnejših izboljšav v smislu astetike ter vsebine.

Sodelujte v nagradni igri in zaigrajte PES 2018!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Naročnik oglasa je Iris-Mega d.o.o.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni