Roboti že zdaj spreminjajo življenja 

Roboti že dodobra spreminjajo naša življenja. Industrija, medicina, gospodinjstvo - to so le nekatera izmed področij, kjer so roboti del vsakdana. Toda, to je šele začetek, pravijo strokovnjaki. Dobivali bodo bolj človeške oblike, postali družabni, do leta 2030 bi na podlagi samostojnega učenja lahko postali celo pametnejši od ljudi. 

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
brihtola 22.11.2017 06:19:35
Dejte že nehat strašiti ljudi s temi roboti... =) to, da bojo pametnejši od ljudi, ne bo prineslo nič dobrega. Že samo en robot z napačnim razmišljanjem lahko naredi ogromno štalo...
CAFFEespresso 22.11.2017 10:31:00
Strah pred neznanim a prihajajočim je huda stvar. Sicer pa res mogoče pretiravajo, ker pišejo, da prihajajo in vse skupaj izpade, da bodo jutri tu in nas zasužnili. Roboti obstajajo že lep čas, tu ni nič novega in umetna inteligenca tudi. A taki roboti kot jih poznamo iz filmov kot je naprimer "umetna inteligenca" bo rabilo še najmanj 100 let. Nas takrat več ne bo! Do takrat pa bodo roboti naši hlapci in pomočniki. Sicer pa jaz še nimam robota, niti robotski sesalnik.
Več komentarjev