Znanost in tehnologija
Oglas

Šokantna novica: 'Skrivnost izgube teže je sedaj ODKRITA'

Ljubljana, 29. 08. 2017 07.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Ko je naša sodelavka Eva, mamica dveh otrok, hujšala iz dneva v dan, smo jo vprašali po njeni skrivnosti. Pokazala nam je izdelek, ki ga priporočata Dr. Oz in Oprah in je spremenil življenja na tisoče Slovencev. Preberite zgodbo o ODKRITJU STOLETJA.

Ko je Eva prvič omenila Raspberry Ketone smo bili jasno več kot skeptični kljub temu, da smo lahko rezultate videli s svojimi lastnimi očmi.

Kako je mogoče, da je samo z uporabo tega izdelka izgledala tako dobro? Kljub temu, da Eva ni telovadila je lahko vsak dan uživala v svoji najljubši hrani brez odpovedovanja!

Takoj smo ji zavidali!

En mesec nazaj je Eva še vedno izgledala noseča kljub temu, da sta pretekli že dve leti odkar je rodila. Samo en mesec kasneje tako Eva izgleda danes:

Hujšanje - 1
Hujšanje - 1 FOTO: Hujšanje

Odločili smo se, da zavoljo naših bralcev (in tudi nas samih) odkrijemo več o njeni preobrazbi in med raziskovanjem izdelka smo odkrili nekaj NEVERJETNIH DEJSTEV:

- Leta 2013 je Journal of the International Society of Sports Nutrition (Inštitut za športno prehrano) objavil študijo v kateri je sodelovalo kar 1000 žensk z odvečnimi kilogrami v 5 tednov trajajočem programu za izgubo teže. Vse so dobile dodatek h prehrani, ki je vseboval Raspberry Ketone in bilo jim je naročeno, da se držijo svojih obstoječih prehranskih navad. Po koncu študije so pri vseh sodelujočih opazili veliko razliko v pomanjšanju teže, maščobe okoli trebuha in nivoju energije!

- Nova raziskava, ki jo je objavila Svetovna Zdravstvena Organizacija (WHO) leta 2016 je pokazala, da je izmed 1000 osebami, ki so uporabljale Raspberry Ketone en mesec kar 926 poročali o velikih izgubah teže in opazno izboljšanem počutju.

- Najbolj privlačne zvezdnice na svetu ga uporabljajo redno: Madonna, Victoria Beckham, Angelina Jolie in mnoge druge!

-Raspberry  Ketone je najlažji način za izgubo teže, ki je trenutno na voljo NA SVETU!

Vsakdo si želi izgledati bolje kot trenutno izgleda in mi nismo izjema. 

Problem tradicionalnih metod izgube teže je, da zaradi odpovedovanja hrani in telovadbe kar 91% ljudi obupa že po parih mesecih. Znani recept „jej manj, telovadi več“ ni tako lahek kot je slišati kar je vsak že izkusil na svoji koži. 

Ravno zaradi tega je moja hčerka Katja vztrajala, da preizkusi Raspberry Ketone takoj, ko sem ji povedala za izdelek. 

Tukaj je njeno mnenje po nekaj tednih uporabe Raspberry Ketone:
„Zelo sem se trudila izgubiti težo po porodu. Zelo težko mi je bilo, ko sem morala iskati nova oblačila za svojo novo postavo. Kljub temu, da sem imela zelo rada svoj trebuh, ko je bila v njem moja nerojena hčerka sem se ga po porodu želela znebiti na vsak način! Hvala mami, ti si moj rešitelj!“

Vidite lahko kako je izgledala pred in po uporabi Raspberry Ketone:

Hujšanje - 2
Hujšanje - 2 FOTO: Hujšanje

Ampak … Kaj sploh je Raspberry Ketone?

Raspberry Ketone je naravna sestavina, ki daje rdečim malinam njihovo močno aromo. Pojavlja se naravno v malinah in številnih drugih sadnjih. Sestavine Raspberry Ketone so ročno izbrane na številnih nasadih po celem svetu, ki ponujajo samo sestavine najvišje kvalitete. Rezultat tega so neverjetni rezultati in metabolizem kot pri najstnikih in najstnicah!

Priporočajo ga tudi Oprah, Dr. Oz, Angelika Jolie in mnogi drugi!

Novica o tem izjemnem produktu nas mogoče niti nebi dosegla če nebi bilo zvezdnikov in zvezdnic, ki so odkrito priporočali izdelek. Večina zvezd skriva dejstvo, da uporabljajo Raspberry Ketone in nas puščajo v temi glede tega kaj jim pomaga do njihovih neverjetnih postav. Kljub temu pa se je nekaj izmed njih odločilo razkriti skrivnost: VSI UPORABLJAJO RASPBERRY KETONE.

Tukaj so mnenja nekaterih izmed njih o tem revolucionarnem izdelku:

Oprah: „Raspberry Ketone ne pomaga samo z izgubo teže in maščobe okoli trebuha ampak mi je dvignil tudi nivo energije in izboljšal moje spanje! Kako ga nebi imela rada?“

Scarlett Johansson: „Ko se pojavljaš na televiziji, v filmih ali na odru je postavo težko skriti. Oblečena sem v kostumu karakterja, ki ga igram in večino časa je ta kostum seksi ali zelo izzivalen. Moram biti samozavestna in vesela sem, da sem končno našla nekaj kar mi pomaga pri tem!“

Dr. Oz: „Izdelek Raspberry Ketone je Največji Čudež v steklenički za topljenje maščobe! Ketone prelisičijo vaše telo v razgradnjo kilogramov. Najboljša stvar: če niste alergični na maline izdelek nima popolnoma nobenih stranskih učinkov!“

Angelina Jolie: „Če odkrijete nekaj, kar ima naravno lastnost topljenja maščobe, ki dejansko deluje je samo normalno, da želite to deliti z drugimi. Mislim, da je Raspberry Ketone še posebej odličen za nas ženske zato, ker se naš metabolizem z leti poslabša.“

Kim Kardashian: „Zaradi Raspberry Ketone se počutim zelo samo zavestno v svojih kavbojkah … zaradi njega imam svoje telo še bolj rada … kljub temu, da lahko jem karkoli si želim!“

Adele: „Brez dvoma so kapsule Raspberry Ketone naredile čudež. Preizkusila sem vse mogoče, da bi zmanjšala svoj trebušček. V nekem trenutku sem obiskovala telovadnico trikrat na teden kljub temu pa se moja teža ni zmanjšala dokler nisem odkrila Raspberry Ketone!“

To so samo nekatera izmed znanih imen, ki so si upala razkriti, da uporabljajo produkt, ki ga mnogi opisujejo kot čudežni izdelek!

Prednosti Raspberry Ketone

Raspberry Ketone topi maščobne molekule tako, da pomaga pri produkciji proteina Adiponectin, ki uravnava metabolizem. Višji nivoji tega hormona zmanjšajo maščobne zaloge poleg tega pa imajo še številne pozitivne učinke. 

Kaj Raspberry Ketone naredi za vas:

1. Pomaga vašemu telesu pri topljenju maščobnih celic kljub temu pa ne zmanjša mišične mase kar pomeni, da bo vaša zadnjica, trebuh in stegna izgledala privlačno in oblikovano!
2. Zaščiti vaše telo pred poškodbo celic. Ker imajo maline visoke nivoje antioxidantov lahko Raspberry Ketone štiti vaše telo pred poškodovanimi celicami.
3. Zniža sladkor v telesu s povečanjem izločanja hormona imenovanega Adiponectin. 
4. Dokazano pomaga pri izgubi teže: To je glavna lastnost Raspberry Ketone. Ljudje z veliko odvečne maščobe imajo nizke nivoje Adiponcetina in dvig količine tega hormona v telesu (kar je rezultat  uporabe Raspberry Ketone) pomga pri izgubi teže skoraj v trenutku!

Drugi učinki o katerih poročajo uporabniki so: zmanjšanje apetita in izboljšanje splošnega počutja. 

Rezultati:

Zaradi vseh zgoraj navedenih razlogov smo se odločili, da Raspberry Ketone iskreno priporočamo vsem, ki bi radi imeli telo o katerem sanjajo!

Hujšanje - 3
Hujšanje - 3 FOTO: Hujšanje

Nikakor nismo pričakovali, da se bomo na plaži lahko pohvalili s telesom, ki si ga vsi zaslužimo brez kakršne koli lakote ali odpovedovanja. Ker pa si težko zakrivamo oči pred vsemi temi dokazi smo se čutili dolžne, da vam razkrijemo kako preprosto je izgubiti težo in maščobo na telesu tako, da lahko tudi vi navdušite svoje prijatelje in družino kot številni drugi Slovenci!

Opozorilo: na tisoče Slovencev naroča Raspberry ketone tako, da je lahko med tem ko to berete zaloga že skoraj razprodana.

Za tiste, ki boste pohiteli in uspeli dobiti ta hit letošnjega poletja pa imamo posebno ponudbo:

POSEBNA PONUDBA

Naši bralci, ki bodo Raspberry Ketone naročili v naslednjih 24 urah ga bodo dobili po posebni akcijski ceni!

Ne zapravljajte časa in KLIKNITE TUKAJ za naročilo Raspberry Ketone preden je prepozno!

Hujšanje - 4
Hujšanje - 4 FOTO: Hujšanje

Naročnik oglasa je Dives.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni